Přejít na výpis diskuzí

Gedeon Burkhard

OSOBNOST 31.12.2006 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: SVATBA

Podle zaručených zdrojů očekává Ged přírustek do rodiny.
  • anet3

Re: Re: Re: SVATBA

Já jsem se na ní koukala na youtube, na nějaký videa z pořadů nebo ze zákulisí a připadá mi sympatická. Ale ze životopisu mi není jasný, co má společnýho s ČR
  • sandralombardi

Re: Re: SVATBA

no mě se teda moc nelíbí no ale když je sní Ged šťastnej tak je to v poho.
  • Re: SVATBA

No jeho manželka je Vanessa Petruo.
  • SVATBA

Nemáte náhodou někdo fotku té jeho nevěsty zajímalo by mě jak vypadá.No mrzí mě že se Ged bude ženit ale na druhé straně mu to přeju. *3*
  • Gedeon

Já ty holce docela závidim a nemáte někdo ten odkaz, docela by mě zajímalo, jak vypadá.Díky *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: svatba

Lenka: Hm, tak to vypadá vážně. To je fajn, že ho změnila *4* Trochu to asi potřeboval *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: svatba

No povahová. Známí Gedeona ho nepoznávájí: ,,Dřív byl samá párty a ženská a nyní dává přednost klidným romantickým schůzkám se svou vyvolenou. Je opravdu zamilovaný!"
  • Re: Re: Re: Re: svatba

Díky *4* Jaká změna? Povahová?
  • Re: Re: Re: svatba

Můžete se mrknout na Vanessu Petruo. Je to opravdová kočka a víc se k němu hodí. Snad to hlavně Gedeonovi vydrží, když už se kvůli ní tak změnil.
  • narozeniny

Všechno nej k narozkám Gedovi. Snad mu to chvilku s tou jeho slečnou vydrží, když je tak přelétavej *4*
  • Re: Re: svatba

Jo a nemáš náhodou její fotku?

A ta Katie se mi stejně moc nelíbila. Jsem ráda, že si nebere jí *4*
  • Re: Re: svatba

Tak to je skvělý, že má s náma něco společnýho. Nechtěli by se přestěhovat do Prahy? *15* Nj, závidím, ale přeju jim to. Když se maj rádi, že? *1*
  • Re: svatba

Bohužel ta to bohužel nedokázala Gedeona dovést k oltáři. Ta jeho žena života je moc hezká kudrnaté brunetka, opálená. Může být pro nás útěchou, že je českého původu. *14* *14*
  • Re: svatba

Není to ta Katie Pfleghar?
  • svatba

Milé dámy nedávno jsem četla v německém Bildu, že se nám Gedeon bude ženit. Má moc hezkou holku. *3*
  • Re: Re: Super Manfred!!

Šípkovou Růženku už jsem viděla asi 3x a s Vojtou hrál v filmu Poslední vlak. Kdo má rád válečný, tak můžu doporučit. Celkem pěknej film *4*
  • Re:

ty jseš gay jo vždyť toho chtějí jenom holky protože je sexy já přitom i brečím když ho vidím protože ho chci *8*
  • Re: Gedeon ist sexy

*5* jakej sičák ty blbče
  • MILUJI TĚ

ahoj gedeone moc tě miluju nad tebe není krásnější chlap ty jseš sympatický překrásný a tak odvážný když hraješ v kobře 11 jo a jalk tam hraješ tak se mi pořád zdá že mi dva se máme rádi a že se pouštíme se semírem do nejruznějších akcí a ře jsme se vzali a mohl bys přijet taky do čech chtěla bych tě vidět *14* *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit