Přejít na výpis diskuzí

Gedeon Burkhard

OSOBNOST 31.12.2006 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: MILUJI TĚ

ahoj gedeone prosím odepiš mi jestli ti to dojde já tě chci celýho chci tvoje oči chci tvoje ústa prostě vše kdyby jsme spolu žili tak by jsem těnikdy neopustila a měli by jsme mocinky moc dětí já tě tak děsně miluju než ti ostatní co to tady píšou chci tě prosím já tě chci
  • aaaaaach

Jak může být někdo tak krásnej *14* *14* *14*
  • Re: Gedeon Burkhard

JO JÁ HO TAKY ZBOŽŇUJU.....
  • PRO GEDEONA

MILUJU TĚ GEDEON!!!!!!!!!! *14*
  • prosím :)

Ahojky prosím Vás mohli by jste mi říct, kde bych sehnala film Láska v Benátkách.Nebo kde bych ho mohla shlédnout. Prosím *4*
  • alex

je najlepsi a najkrajsi clovek

nema niekto jeho adresu? *4* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: Gedeon je super!

*4*
    ja hovorim presne to iste
  • .

víte, že ta adresa která je tady uvedena je na jeho matku? *3* *4*
  • ged

jj..gedeon je opravdu sexy chlapík *14*
  • foto

Tak já nevím... na to jak je to sexy chlap a jak se na něj krásně zírá... *14* ... mě ty fotky tady celkem zklamaly *9* *9* Hledala sem něco hezčího... *3*
  • kkk

Ahoj...nemáte náhodou někdo e-mail na Gedeona Burkharda? Nebo icq? Děkuji předem můj e-mail je v kolonce (e-mail)
  • Gedeon ist sexy

Gedeon je úžasnej herec a strašně sexy chlap. Nikdy nezapomenu na jeho první uvedení v Rexovi, tenkrát jsem byla strašně smutná z Richardovy smrti, ale jakmile jsem ho uviděla ..... No co mám povídat. A v Kobře je skvělej, trochu sičák a to se mi líbí *1* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ohh!!

ich liebe dich mein schatz!! du bist der beste schauspieler der welt. ich liebe deine hauptperson in alarm fur cobra 11 - chris ritter ist sehr interessante mensch und mit semit sind sehr gutes team.
    grusse schatzi!! ciao!! emma
  • Re: MILUJEM TA GEDEON

ja mam jeho foto *14* *14* *14* *14*
  • Re: Super Manfred!!

ty si ho videla v tej rozpravke?kde? citala osm ze mala nemecko-slovensku vyrobu a ze vraj hral vo filme min. roku a vojtom kotekom ty vole mozno ho on pozna
  • Re: MILUJEM TA GEDEON

ja mam nejake jeho foto a aj z novych casti cobry jaky sexi je tam
  • Re: alexx

on byva v mnichove aspon podla toho co som citala..to by som mu aj ja rada napisala
  • Re: Gedeon Burkhard

fakt to si myslim aj ja..uz aby boli nove diely cobry u nas v telke
  • Gedeon je super!

joj fes sa mi paci gedeon kto je na tom podobne pls nech sa ozve
    www.valikaendreszova@zoznam.s k
  • Super Manfred!!

No nic proti němu nemám, ale v Rexovi pro mě stejně bude nej Richard... To mě mrzelo, když ho vyměnili *9* *9* *9* Ale Gedeon měl super roli v jednom už docela starém seriálu - Nová dobrodružství černého Bleska. Tam byl fajn sympaťák. Jo a taky jsem ho viděla jako prince v pohádce o Šípkové Růžence *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit