-
Nejlepší je jako Alex v Rexovi *14* *14* *14*
-
Ad dawe:
To, že sa niekto podobá na známu osobnosť ešte neznamená, že má jeho charizmu a sexepíl. Je to, ako keď dvaja ľudia maľujú to isté a výsledok nie je ten istý. Koľko dvojníčok mala už Marilyn Monroe a ani jedna nevzbudzovala tie pocity,ako originál. Snaž sa byť sám sebou, nechaj prehovoriť svoj vlastný šarm, nehraj sa na kópiu, lebo výsledok môže byť len taký, ako sám píšeš. *14* -
No mně je to jedno, každému se líbí jiný komisař. Přeci se říká „Moudřejší ustoupí" :). Jo a určitě nezapomeňte založit nějaký fanklub ať všichni ví kdo je nejhezčí :).
-
MILUJI TĚ
Ahoj, strašně moc se mi líbíš a toužím po tobě, po tvém tělě, po tvých ústech, no prostě po Tobě. MILUJI TĚ -
-
Re: MILUJI TĚ
ahoj gedeone prosím odepiš mi jestli ti to dojde já tě chci celýho chci tvoje oči chci tvoje ústa prostě vše kdyby jsme spolu žili tak by jsem těnikdy neopustila a měli by jsme mocinky moc dětí já tě tak děsně miluju než ti ostatní co to tady píšou chci tě prosím já tě chci -
-
MILUJI TĚ
ahoj gedeone moc tě miluju nad tebe není krásnější chlap ty jseš sympatický překrásný a tak odvážný když hraješ v kobře 11 jo a jalk tam hraješ tak se mi pořád zdá že mi dva se máme rádi a že se pouštíme se semírem do nejruznějších akcí a ře jsme se vzali a mohl bys přijet taky do čech chtěla bych tě vidět *14* *4* *14* -
-
Re: MILUJI TĚ
Ty jsi naivní *1* ,příště tam alespon nepiš hrubky
-
-
-
-
Ahojky, chci se s Tebou přátelit. Šlo by to? Odepiš děkuji Adéla *4*
-
Nejlepší je, jak hrál toho prince v Šípkové Růžence, tam mu bylo okolo 20 let. *1*
-
Alex Brantner
To je fakt super chlap krásnej..........nemá chybu -
Souhlasím s mari,nic proti vám ostatním ,ale to si myslíte,že se vám jednoho dne ozve?? *7* Jinak normální?? *7* *15*
-
-
Re:
jj souhlasim nejsou normální ale ani se jim nedivim je prostě klásnej... heč mě se o něm zdálo:-D
-
-
Lukáš Michalec
Je nejlepší.to stačí ne? *4* -
sexy
opravdu krásnej chlap------mě vždy dostane s tím jeho pěkným tělem i s tím co má v kalhotech...je vidět pořádná boule -
-
Re: sexy
Jo to je,hlavně v REXOVI *1* vypadat jako on tak mas taky kazdou kundicku *3*
-