-
Všechno nejlepší !!! *3*
-
kus chlapa
tomuto říkám kus chlapa,úplně nejvíc ho žeru *14* *1* strašně krásnej,prostě nejlepší *4* *14* -
George....
teď dávájí na nově staré díly, tak jsem na ně koukám, v první řadě vypadal takový maličký a teď je už takový svalnatý je to dost srandovní když se to tak veme....a na začátku oni všichni byli tak mladí...ale teď v nových řadách se mi George líbí víc!!! *14* *14* *1* *3* *3* *3* ale i předtím byl hodně pěkný, ale rozhodně bych ho netypovala na 42 ale tak na 32!!! *1* *1* *3* -
-
v těch prvních řadách byl hezčí těď je to takový stařík
-
Re: George....
řekla bych o něm to samé ale jeto opravdu krásný chpal stejně jako ostatní hezcí kluci
-
-
42 let
vsechno nejlepsi k narozeninam george eads / nick stokes *4* -
wow
Na světě NEEXISTUJE chlap, který by vypadal tak mužně jako George Eads!!! Prostě ho žeru! *14* *14* -
:)
George je hrozně moc sympatický a taky pekelně nádherný chlap, mám ho ze všech herců z CSI nejradši, je děsně sexy a vždy, když má jít Las Vegas, tak se na něho hrozně moc těším, fakt jeden z nejkrásnějších mužů co znám *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
The best
Čawky všichni fanoušci tohohle velmi sympatického,přitažlivého a talentovaného herce. George je opravdu super a mám ho moooooooooooooc ráda. Malá otázečka......Kolik z vás by se s ním chtěla setkat tak strašně ráda jako já? Sice to asi nikdy nevyjde, ale jen tak pro zajímavost..... *14* *4* -
přítelkyně
Ahooojky,nevíte náhodou,jestli má George přítelkyni?díky *14* -
-
Re: přítelkyně
a nemůže on bejt na kluky? *3* -
-
Re: Re: přítelkyně
Christel: nemôže byť na chlapcov však má priateľku *15* *15* *15*
-
-
-
george
George je mooccinky sexy chlap!!! *14* *14* *14* *14* *14* sluši mu to uplně všude,ale teda taky by mi mohl dělat tátu:-( -
George
George je tak nádhernej. Úplně stejně jako Nicky. Je prostě k sežrání. *14* *14*