Přejít na výpis diskuzí

George Sampson

OSOBNOST 12.5.2008 
98 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: bože

a v jakých místech jsi ho potkala? je úžasnej ááá a mám na něj menší kontakt .. asi né úplně na něj ale byl na officiální stránce webu :D:D chcete někdo se podělit? :) písněte na blog doublestar.blog.cz *14*
  • Re: Re: Re: ..

Však jo, on rozdává svoje telefonní číslo na potkání....a všecky učí vše co umí....To jste ještě neslyšeli??? *1* *1* *1* *1* Jestli jsi chtěla bejt zajímavá, tak promiň, ale nejsi..... *13*
  • venilka

Re: Re: ..

a to si jako myslíš že ti to budu věřit ??? tss....těžko :))
  • Re: Má talent..

George má vystoupení v v prosinci v Praze
    *1* *3*
  • Re: ..

hej já už sem s ním aj mluvila a dal mi svoje telefoní číslo... *4* a mám jeho autogram a naučil mě to co on umí..... :)
  • george sampson

pravda je moc hezkej a talentovanej taky ale zdá se mi že je dost sebevědomej *7*
  • ..

ohhhhh ja ho tak miluju <3 ze to není možnýý až me bude 17 pálím z baraku a valim do anglie nebo kde bydli nekam tam se taááák těšííííím :-* ILy :-* <3 *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Email

ahoj prosimte neposleš mi ten meil teky muj mail je malta15@seznam.cz dekuju predem *14* *14* *14* *14*
  • hg

<3<3<3<3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 02rng20

Narozeniny !!! :)

Happy Birthday George-yyy !!!! <3 *14* *14*
  • joelka97

on je vážně boží!!!!

George je vážně božííí!!!!! založila jsem ho jako interpreta na www.t-music.cz tak se prosím přidejte že se vám líbí děkuju moooc!! George je pstě BEST!! *14* *14* *14*
  • Re: bože

jezis jak ja ho zboznuju nema nekdo na je nakej veci kontakt,jako tseba icq,neb tk?pls
  • dara96

Re: bože

řikaš že je hezči než na fotkach a taaak jo...no tak to musi bej neodolatelnej naprtosto ho miluju...letos letim taky do anglie za tatou..tak doufam že budu mit takovy štěsti jak ty :)
  • 02rng20

Re: Má talent..

máš recht...on za to stojí *14* *14*
  • 02rng20

zakladatel??

ahoj chtěla bych se zeptat kdo vytvořil tuto stránku o Georgeovi a kdo napsal životopis, díky
  • 02rng20

páááni ty se máš ... *14* *14* .... vidělas ho na vlastní oči to je úžasný
  • Mmm..

Krásnej a talentovanej kluk je to. Vypadá trochu jako Leonardo Dicaprio zamlada *14*
  • Borec!!!

Ten kluk je fakt tipek nevi nekdo jestli se na nej da sehant icq nebo tak ? *3* *3*
  • borec!!!!

...on je fakt borec, ma hezka usmev *14* ...dofam ze az pristi rok pojedu do Londyna tak ho potka .strasne bych si prala autogram *14* *14* *14* !!!
  • cassie4

ohh ZÁVIST :D:D:D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit