-
bože
Už dlouho sme si planovaly s kamaradkou nějakou dovolenou ale něvěděli sme kam nakonec sme letěli do londýna george sem znala, jako taneční vzor ale že bych ho nějak extrémně milovala to né,vůbec sem ani netušila že ho potkáme když londýn je velkej jak kráva.S kamoškou sme si koupily zmrzliny a seděli na namesti tam bylo lidi a najednou zakricela kamoska a zahodila zmrzlinu a utikala za georgem sel jeste z Rosie.Okamzite jsem bezela taky a od te doby ho miluju a uz bez jeho fotek a videii nemuzu zit veskutecnosti je mnohem hezci a strasne sympaticky a na nic si nehraje a za jeho ůsměv bych i vraždila.... -
Re: MuCq :-*
ja tkýý! ^^ *14* -
MuCq :-*
Toho kluka zbožnuju *14* -
Re: valentova13
krásný blog... *14* *3* *8* *1* -
HB
HB Georgi xDxDxD -
narozky
všecko neeeeeeeej *14* *14* *14* -
Narozeniny
Všechno nejlepšíííí k narozeninám :) *4* -
29.června
heey,dneska má George 16!! už sem pu přála na myspace *3* -
Georgie
''ONE LOVE'' on je naprosto úžasnej to je nejlepší tanečník na světě a pěknej *1* mám ho za svůj vzor v tančení škoda že je z UK *3* *9* ale to nva *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Super boy ;)
Je skvělý ! Upe šílím, když ho vidím, jak tančí... !!! Je prostě upe nej... niukdo na něj nemá - sorry lidičky, kdo umí něco podobného, ale já si myslím své...!!!!!!!! *14* -
Wow
On je strašně hustej!Úplně tancuje suprově a je to fešák! Muck *14* -
valentova13
*14* Tohoto kluka upe miluju mám o něm i webíček se můžete kuknout : www.george-sampson15.blog.cz - a zanech te komentíček plsky .......
Mám tě ume mocinky ráda chtěla bych tě někdy vidět na vlastní oči ..... a né jen na fotkách ..... upe krásně tancuješ .... miluji tě george ........ *14* -
on je fakt božíí
ten kluk nemá chybu *14* tancuje úžasně fakt válííí *14* a je peknej a ma fakticky úžasnýho kámoše *14* *14* *14* ou ae Georg povim vám to je kus:D na něm něco je co mi příde hozně sympatický něco mě k nemu upe přitahuje *14* *1* -
Má talent..
George je strašně úžasnej, hezkej, milej kluk s nádherným úsměvem! Koukala jsem na soutěž už v roce 2007, takže ho znám z obou kol a jsem strašně ráda, že to loni vyhrál, že do soutěže znovu šel a znovu zabojoval. Má fakt talent a zaslouží si slávu! *3* Nebylo by špatný, kdyby měl nějaké vystoupení v O2 Areně v Praze.. *14* ,ale když to vyjde, tak pojedu i do Anglie.. *3* -
:)
Sem starší, sem starší !!!!!!!!!! a mozna i hezci ale takhle tancovat to ee *3* mozna takhle *3* *13* -
george
ty jo to je fakt borec a je upa hezkej *14* *1* -
Re: ♥♥♥
jo já jedu v červnu do Anglie xD tak taky doufám, že tam na něho narazím xD
a je fakt muck...! :-* :D -
Re: ♥♥♥
jo ja taky jedu v kvetnu do anglie tak taky doufam *14* ze ho potkam *14* jezdim tam kazdou chvilu a vzdy doufam ze ho potkam v londyne sem potkala uz katy perry a leona jacksona al georgeho jeste ne -
♥♥♥
jupííí v květnu jedu do Angliee tak doufám že tam na něj narazím *14* *14* *3* xD tyyjo George je upa nejlepší!!!! -
Re: Re: sexi :D:D
hami mnami :D:D:D k sežráánííí :D:D
on je strašne pjeknučký ty kks...jha sa nanho nemošem vynadívat :D:D tho uz aj moja triedna ve še kto to je čo o nom stale hladam na informe obrazky :D:D:D:D
*14*