-
happy birthday
vsechno nej k narozkam!! -
Re: adresa
jéééé vážně máš její autogram *14* *9* -
Re: KOmparz
ahoj ty poznas Georgie Laura Henley osobne?? ja som slovenka dufam zemi rozumies mno ked ju poznas tak jej povedz nech sa zaregistruje na pokeci.sk prosim povedzjej to lebo je to moja naj herecka pls pls dakujem napis mi na e-mail co povedala oki?? dakujem velmi pekne *4* -
MA ZLUTY ZUBY
ONA MA ZLUTY ZUBY NO FUUUUJ *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: KOmparz
fakt ne ani napsat na ICQ *4* -
adresa
mam jeji adresu na autogram *3* *3* -
:D
Já myslim, že Georgii je super a taky , že tu roli Lucinky zahrála super .Ale muselo se jí stýskat když musela být v osmi letech daleko od domova kvuli natáčení LWW. -
Re: Georie
Co se divíš, taky za tu dobu vyrostla, než se to všechno natočilo:-) A jestli jsi četla knížky, tak taky měla vyrůst. V jedničce je to prostě malá holčička, která se ocitne v pohádkovém světě, ale ve dvojce už se tam vrací jako bývalá královna, vladařka, takže taky podle toho musí vypadat. Ve dvojce je to prostě někdo(nebo jeden z těch) kdo má zachránit Narnii. Jak by asi vypadalo, kdyby takovou velkou zemi zachraňovala malá 8-letá holčička? Při nejmenším by to bylo trochu nereálné... Fakt doporučuju přečíst si knížky. Hodně se vám tím vyjasní, protože do filmu se samozřejmě spousta detailů nevešla. -
ked ich poznas a si tak mudra tak mi povedz kde si snimi pises ??? *1* -
i u nas byly s tim navrhem ale nikoho nevybrali -
Re: Re: pár???
mno a co? já znám dvanáctiletou holku se kterou chtěl chodit o hodně starší kluk tak nemusíš hned nadávat!!! *13* -
Re: Re: Re:terča
to přece není zakázaný. dost pochybuju že spolu chodí. -
hm, měla děsné štígro, tak to prostě je... ale nechápu ty lidi co jsou do ní upa zbláznění skoro jak psycho. podle mě hraje docela dobře víc se mi teda líbila když hrála v jednice tam stvárnila Lucy uplně hrubě. -
Re: Re: KOmparz
Já ti nemusím nic dokazovat, ani nemám jak....prostě logicky, Narnie se v česku natáčela tak jsem z kámoškou z dramaťáku dělala komparz...ale její číslo nikomu nedám, to jsem jí slíbila *13* -
dokaz ze si sni pises -
Je bezva!!
Ahoj lidičky!! Nemáte tu někdo její adresu?? Jestli jo dejte mi ji prosím!! Díky!! -
Re: pár???
jo jasně chodí spolu, ježiš uvažuj ty krávo, Willyamovi je kolem 20 let a Georgii 13, myslíš, že by sis ní něco začal....panebože tady ti lid snad nemají mozek *1* -
KOmparz
Ahoj je jsem Vám chtěla říct, že Georgii znám osobě, hrála jsem komparz v Narnii a do ted si s ní píšu i s ostatními herci. Je celkem fajn holka ale manýry mají všichni 4. S tím ale člověk musí docela počítat, myslím, že normální, že ti sláva vleze na mozek..... *3* -
Re: Re:terča
no ale vždyt se držej za ruce,objímaj a tak *13* *9* -
Re: Re: Nic moooooc
aproč teda ti herci neustále vyhrávají prestyžní herecké ocenění a jejich kritiky jsou velice pozitivní?? *5*