-
Re:terča
nn oni se¨prostě berou jako brácha a ségra -
pár???
hele georgie chodí ve skutečnosti s williamem moseleym???na fotkách to tak dost vypadá *9* -
Re: děsné
Anna Popplewell hrála asi už v pěti filmech ne ve dvou -
Georie
Podle mě se hodně změnila v jedničce vypadala tak na 8 a teď vypadá tak už na patnáct mám i blog o Narnii tak se kdyžtak koukněte www.vseoletopisechnarnie.blog.cz -
anketa
na mem blogu je anketa o lidech z narnie,tak můžete hlasovat pro Lucku http://narnians.blog.cz/0809/anketa -o-lidech *3* -
georgie je super
georgie je super chci jet na jeji premieru plavba jitřniho poutnika je to super holka *4* *3* je to nejlepši herečka opravdu je super *4* *14* -
Řekla bych, že z pohého pohledu na člověka nemůžeš posuzovat jaký dooopravdy je -
Re: Nic moooooc
Je jasné, že my ji nemůžeme znát soukromě takže nevíme jaká dooparavdy je, ale vímě, že v Narnii se nám líbíla a to nám stačí... -
myslim ze ked si ich len widela a to iba raz tak ich nemozes posudzowat -
Geogi
Georgia je skvělá a hrozně šikovná je to zlato *3* -
Georgie
Georgie je wazne skwela herecka...mam ju welmi rada a je strasne zlata, pekna a setko *1* ...newerim zeby bola taka namyslena ako tu niekto spominal...mam ju VELMI rada a prajem jej este wela takych dobrych filmow ako je NARNIA a wela uspechow do zivota -
Re: Re: Kočka ona
mno ne.. *9* koukni se poradne na jeji fotky a uvidis... *9* *3* -
Re: Kočka ona
na patnáct let?????podle mě teda vypadá tak na deset *3* -
Kočka ona
Ten Filmík je k sežrání,ale nejenom ten filmík ale i herci.Sem ráda že tam hraje tolik bezvadných hercu jako jsou oni.Nemohla sem uvěřit že je Lucince je 13,,nemohla pač ona vypada na víc tak na 15let....ale i tak je moc super.. *14* obdivuju je *14* *15* *14* *14* *14* *14* -
Mocka moc hrubýý:-d
Ten filmek je bomba!:-Djsem z něho naprosto unešená, a na to, že ta holka má 12 let, tak je skvělá, to všichni hlavně Ben Barnes:-P *14* *15* *5* *3* -
georgi
tyjo lucinka fakt jí žeru je fakt hustá xD a má za dva dny narozkytak Happy B-day !! xD tyjo,je skoro stejně stará jako já xD -
Re: Nic moooooc
Jasné, že měla štěstí, málo z herců se dopracije ke svému snu jen dřinou...jinak...myslím, že je to hodně dobrá herečka, stačí se jenom podívat třeba na takové dětské herce v Potterovi...to je děs...jaká je, to nevim, takže je zcela možné, že je pravda to, co říkáš -
ja ji miluju
já jsem letopisy narnie měl od svích 12 let kdy sem dostal vsecky knizky moc rád, a jak tedka zacala premiréra u slováce tak tam v utery prijeli vsichni 4 herci. rosdáváali se atogramy, fotky a pod.....kdo tam byl nebo videl zprávy tak ví o cem mluvím
já mam fotku s lucinkou ( s gerogie henley ) a ja se asi do ní zabouch...kdyby jste vedeli jeji email napiste mi porsííím. díkys... *14* *4* *14* *5* -
děsné
Ahoj, jen jsem chtěla aby jste věděli že je všechny 4 úplně nesnáším. Byla jsem jejich velký fanoušek a taky knížek, ale od té doby co jsem byla na premiéře filmu v Londýně a viděla je všechny osobně tak je nemám ráda protože jsou pěkně namyšlení a mají hvězdné maníry, které teda v jejich věku jsou hodně brzo a na to, že hráli jenom v 1 no ted už ve 2 filmech to fakt přehánějí *5* -
Nic moooooc
No, vi si všichnoi nemyslíte jak je skvělá, a to už mě fakt štve protože většina z vás ani neví jak to chodí. Ti co chodí do hereckého kroužku jako já, vám to určo potvrdí. Měla prostě štěstí, že ji vybrali, jinak herečka je průměrná. Máme v kroužku děti,které jsou mladší než ona a hrají stokrát lépe, jenom nemají šanci se tak prosadit jako ona. Já sama jsem už hrála ve třech filmech. Jo, a kámoška z kroužku dělala komparz v Narnii a říkala, že jsou všichni 4 pěkně namyšlení, že se tam s nikím kdo měla jen malou roli nechtěli bavit. Tak to jen aby jste věděli jak to chodí... *16*