Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenifer a Gerard

Podle toho, jak se Jenifer A. dívá na Gerarda, domnívám se, že je do něj fest zamilovaná. Tak já nevím.... kdyby její láska nebyla opětovaná, tak by na něj stále tak zamilovaně "nečučela". Ať si říkají novinářům to, a nebo ono, mé ženské oko vidí své. *3*
  • evelynba

nové hlasovanie

Tak tu máme nové hlasovanie - MTV Movie Awards - GB je nominovaný v 5 kategóriách, nominácie sú iba predbežné, je možné ešte pridávať svojich favoritov aj v iných kategóriách - viď na:
    http://www.gerardbutlergals.co m/forums/index.php?showtopic=31959
    (Pozn. Nechápem, prečo bol za mužský výkon nominovaný v TBH a nie v LAC - tam predsa zahral vynikajúco oveľa náročnejšiu rolu *7* )
    Stačí kliknúť na príslušnú nomináciu a potom pod obrázok. Lenže - zádrhel je v tom, že sa treba prihlásiť a mne sa to na 2 x nepodarilo, asi preto, že moja angličtina nie je dosť dobrá na to, aby som presne rozumela, čo sa odo mňa chce. *7*
    A ešte neviem (prosím angličtinárky o pomoc) čo za kategóriu je Ass-kicking - ani so slovníkom som na pravý zmysel neprišla, ale mám dojem, že je to niečo negatívne ? *7* Díky, prípadne aj za radu, ako sa bezbolestne prihlásiť. *4*
    • cuport

Re: nové hlasovanie

Tak já jsem už pro miláčka mojeho hlasovala. Najela jsem na GB Gals, na ceny MTV a tam se mi podařilo připojit přes můj facebook, tak jsem se ani nemusela registrovat a hlasy odešly. *3* Doufám že alespon neco vyhraje.
  • premiéry

Nejnovější videa z Paříže a Berlína v odkazech na jiko-gb-wallpapers adresář Premiéry.
    • evelynba

Re: premiéry

Gerry je zase senzačný *14* v oboch prípadoch, človek ani nevie, či viac v Paríži alebo v Berlíne.... *14*
  • videa

Na jiko-gb-wallpapers najdete odkazy na nejnovější videa z nočích show,které
    Gerry navštevuje v poslední době snad denně,včetně videa,kde zpívá u Jay Lena a další rozhovory.Tak nakoukněte,nemusíte hledat,jen klikat na odkazy.Přeji příjemnou zábavu.
    • Re: videa

Díky. Jedno z těch záznamů už ale stáhli. Já ještě přidám video z 23.3. :
      http://www.youtube.com/watch?v=Jt 9iHI-LuiE
      • Re: Re: videa

To je tam také.
        • Re: Re: Re: videa

Buď jsem slepá, nebo nevidím, ale já to tam nenašla. No, nevadí. Ale máte to tam pěkně udělané a člověk se moooc hezky pokochá. *14* *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: videa

Odkazy jsou roztříděné dle tématu do různých adresářů. Rozhovory a rozhovory v různých show jsou v adresáři Interview,videa v kterých Gerry zpívá jsou v adresáři Zpívající a tak dále v menu je to myslím dost přehledné.Nevím proč navštěvujete jen adresář Ostatní videa.Dík za pochvalu. *4* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: videa

Já jen prohlížela nejnovější rozhovory a zpívání.

Jo a to odstraněné video už jsem našla a nahradila jiným.Příště bych prosila upozornění přímo k odkazu.Takhle strávím příliš času hledáním,které to asi je.Díky.

To snad ani není možné za necelou hodinu.Vždyť je tam víc než 100 odkazů.

Tak už jsem z(s?)koukla všechno.

Já to také nevím, proč navštěvuji jen ostatní videa. Asi proto, že se tam zaseknu prohlížením a dál už nepřemýšlím. Inu, jsem jednoduchá ženská. Vy to tam na mne šikovně políčíte a já zblblá totálně zblbnu úplně. Za to Vy už ale nemůžete, za to může ON. ON může za úplnou ztrátu mého rozumu a mé soudnosti. ON je tak přitažlivý s tím svým novým vousem *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • evelynba

info

Informácia pre záujemcov a tých, čo chytajú Markízu - v nedeľu 28.3. o 15.50 Lara Croft - Tomb Raider - Kolíska života.
    V pondelok ma Film+ o 16.10 Fantóm. *4* *3*
  • GB

http://www.youtube.com/watch?v=NJBm FE3zL-Q&feature=related
  • daba

Premiéra HTTYD

Včera byla premiéra How to Train Your Dragon a hodný strýček Gerry si tam vzal dvě ze svých čtyř neteří (ty druhé dvě byly na premiéře Nims Island před dvěma lety).
    http://www.gbgalsgallery.co m/v/premieres/HTTYD_Prem_32110/Sara h+_L_+and+Neimh+_R_.jpg.html
    a tenkrát
    http://www.gbgalsgallery. com/v/premieres/nims33008/208.jpg.h tml
    *14* *4*
    • Re: Premiéra HTTYD

Tipuji si, že včerejší neteře jsou od jeho sestry a ty před dvěma roky byly od bratra. Neteře od sestry mají podobné rysy jak na mámu, tak i na strýčka. Gerard si je se sestrou přeci jen více podobný, než s bráchou.
      • evelynba

Re: Re: Premiéra HTTYD

Tiež si myslím, že to tak bude, tie dve "ryšulky" (zrzky) z Nims Island sú silne po tátovi, ktorý akoby ani do rodiny nepatril, je úplne iný než Gerry a sestra, zato títo dvaja sú "akoby ich jedna mater mala". *4*
      • daba

Re: Re: Premiéra HTTYD

Zřejmě to tak bude. U těch dívenek, co byly na Nim´s Island, pronikla i celá jména s příjmením Butlerovy, u těch druhých uváděli jen křestní jména...
    • evelynba

Re: Premiéra HTTYD

Zase mu to úžasne sluší..... *14* Aj u nás sa už objavili bilboardy na tento film, premiéra by mala údajne byť 1.apríla. No ale Gerryho si asi neužijeme, lebo to zrejme bude dabované, takže ani ten hlas... *9* Ale že vraj 1.apríla má byť aj premiéra TBH...To si určite pozrieť pôjdem. *3* A ako je to s premiérami v ČR? Tiež to už máte "za rohom"?
      • Re: Re: Premiéra HTTYD

U nás to má mít premiéru 22.dubna. *3*
        • evelynba

Re: Re: Re: Premiéra HTTYD

Hurá - u nás už od dnešného dňa premietajú oba filmy *3* *3* a dokonca vraj aj Dráčik je s titulkami, čo sa mi ani veľmi nechce veriť, keďže je to hlavne pre deti... *7* No a BH má u nás názov "Lov na exmanželku". Teším sa na Gerryho... *14* *14*
  • PoTo

Uvedomujem si, že asi som už dosť otravná a opakujem sa v ospevovaní Gerryho výkonu v PoTo a hlavne jeho spevu - ale musím sa zdôveriť... Dnes som si "švihla dávku" Fantóma (už je to u mňa jasná závislosť, preto som si dovolila použiť aj príslušnú terminológiu) no a keďže mi slnko svietilo rovno na monitor, mala som to ako rozhlas - a bolo to super! Opäť som prežívala ten úžasný Gerryho spev a všatku drámu v ňom - a konštatujem - Gerry je génius *14* (len neviem, kedy to okrem mňa pochopia aj kompetentní *3* ) - nikto (!!!!) nemôže tak zaspievať Fantóma ako on, takže ak by sa niekedy natáčalo do filmu to pokračovanie, mal by to rozhodne naspievať GB!!! Gerry, ILY *14* *14* *3*
    • Re: PoTo

Já tvrdím totéž a k němu ještě i Emu Rossum. *3*
      • Re: Re: PoTo

Samozrejme, ako inak ... *4*
  • Chudinka...

Tak on má údajně zdevastovaný sexuální život kvůli slávě, jo? *1* To je ale opravdu neštěstí. *1* S tímto panáčkem ale musí být ,,zábava", dělat si dobře pouze fyzicky a uspojovat svý tělesný nejzákladnější potřeby a brát to jako hlavní cíl svýho života, tak to je tedy borec. *9* Nu nic, tak mu aspoň ke štěstí pořád zbývají ty hromady hranolků, brambor, piškotových buchet a jiných ,,zdravých" amerických pochutin, které má tak rád... *4*
    • cuport

Re: Chudinka...

Prdlajs zdevastovaný, to je tah na fanoušky. Když chce, tak to mít bude. je tolik ženských, které by to braly na jednu noc. Vůbec tomu nevěřím. *15*
      • Re: Re: Chudinka...

Tak já si myslím, že to je zase nějaký "podvod", ostatně jako ten "vztah" s J.A. *9*
  • Gerry

V posledných dňoch má Gerry naozaj nabitý program, je v podstate nemožné uviesť všetky odkazy, stránky, adresy... ale jedno je jasné - napriek tomu, že na môj vkus si teraz drží trochu dlhšiu bradu a "vousy" než by sa mi páčilo, napriek tomu mu to teraz všade a stále stráááášne sluší *14* *3* *4*
    • Re: Gerry

Souhlasím, i když nemám ráda na mužích strniště, tak toto už není strniště, ale nenápadný krátký vous a moc mu sluší.
      • cuport

Re: Re: Gerry

Někde jsem četla, že ty dlouhé vousy si nechává, kvůli nové roli ve filmu Corionalius, který se ted začne točit, takže se těším, protože , když je vousatej, tak je nejhezčí, takový chlapácký. *14*
        • daba

Re: Re: Re: Gerry

To už říkal, když byl v Riu. Původně tam měl přijet na pozvání Gillette, ale to by se musel oholit, tak vysvětloval, proč nemůže. Přece jen, ta jeho role, to má být válečník, a ať už bude děj Coriolana posunut kamkoliv, takhle to vypadá autentičtěji. Coriolanus už se natáčí, ale psali, že GB se přidá až v polovině dubna - teď uvádějí v USA dva filmy, kde hraje (Jak vycvičit draka a The Bounty Hunter), tak se musí snažit... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit