Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • daba

GB a předávání Oscarů

Letos bychom si tu slávu neměly nechat ujít, náš miláček by se toho měl též zúčastnit (tedy bohužel předávání, ne přijímání, to bych mu přála víc). Nevím, zda bude předem známá informace, co konkrétně bude uvádět (abychom ten pravý okamžik nepropásly). Ani nevím, zda a kdy to budou vysílat u nás (podle našeho času by to mělo být dost nešikovně v noci z neděle na pondělí). *3*
    • daba

Re: GB a předávání Oscarů

http://www.ropeofsilicon.com/articl e/list-of-presenters-for-the-2010-o scars
  • nové

Nové fotky zo včera ! *14* - len neviem, čo sa stalo, ale na niektorých (najmä tretia od konca na str.2) akoby nám Gerry nejak zostarol ?? *7* A na iných je zasa úžasný ! *14*
    http://www.gbgalsgallery.com/v/pa rtiesetc/Cosmo/?g2_page=1
  • hlasování

Je 1.3. a hlasování není uzavřeno,to ho zase pro velký úspěch prodloužili,aby měly možnost fanynky jiných herců zvrátit skóre či co? *7*
    • Re: hlasování

Také mne to zarazilo a nevbím, co si o tom myslet. *7*
      • Re: Re: hlasování

Mňa to ani neprekvapilo, totiž mesačné hlasovanie nezačalo hneď 1.2. a aj tie týždňové hlasovania sú vždy menené v utorok, takže predpokladám, že asi dnes alebo najneskôr zajtra to ukončia. Ale krásne sme to (myslím tým fanynky celosvetovo) potiahli !!!! *3* *14* *4*
  • cinderella.l

Gerry aktuálně

Aktuální fotografie z L.A.
    http://x17online.com/celebrit ies/gerard_butler/gerard_jets_out_o f_la-02272010.php *3*
  • evelynba

ujdeto

Prosím, ak ste niekto klikali v hlasovaní Music of the night na Ujde to, neviete náhodou, prečo GB odtiaľ zmizol ??? Ja to nechápem.... *9*
    • cinderella.l

Re: ujdeto

Music of the Night byla v hitparádě UJDETO asi 250 dní. To by samozřejmě nevadilo, ale podle mě a podle pravidel, které mimochodem příliš nechápu, už neměla dostatek hlasů, aby se tam nadále udržela. Všechny hlasy se nějakým zvláštním způsobem sčítají a zároveň odečítají, včetně daně z pobytu apod.
      Zkrátka jsme málo klikali ! ! ! *9* *9*
    • Re: ujdeto

To nevím a tak se mrkněte alespoň na toto :
      http://www.youtube.com/watch?v=CY nLQAl4d_o
      • cinderella.l

Re: Re: ujdeto

Nádhera ! Úplně mě to " roztančilo " !!!
        *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14*
  • Hlasování

Dnes již si troufnu tvrdit, že má Gerard v soutěži o nejatraktivnějšího muže své prvenství v kapse. *4* *4* *4*
    • evelynba

Re: Hlasování

Jéj jak sa teším že sa konečne niekto ozval *4* Hlasovanie - asi je to tak, ako píšete, ale ja už som veľmi opatrná, všimla som si, že sú chvíle, keď v priebehu 2-3 hodín dokážu Bloomky stoahnuť náskok aj o niekoľko stoviek, takže napriek priaznivému výhľadu treba byť stále v strehu a klikať, kedy sa dá ... *3* Náš miláčik si to zaslúži *14* (Aj keď na nás kašle... *9* *3* )
      • Re: Re: Hlasování

Únor (február?) je krátký a Bloomky to už nestihnou. Já si myslím, že to už vzdaly. Samozřejmě, že si to náš miláček zaslouží. Vždyť na některých fotkách je až k zešílení krásný a pomilováníhodný. Joj! Jen ať se nám hoch nezamiluje a nedej Bože neožení. To by mne otrávil. Jsem žárlivý sobec. *10* *3*
  • LAC

Pokiaľ som to dobre pochopila (ak nie, prosím angličtinárky o opravu), tak LAC, ktorý je čiastočne aj Gerryho projektom, je na tom mimoriadne dobre v predajnosti a ziskovosti *3* :
    http://www.homemediamagazine.com/research/projections-post-valentines-day-viewers-want-action-18494
    Nech len nazbiera čo najviac úspechov a tiež peniažkov, aby bolo na ďalšie dobré projekty nášho miláčka. *14*
    • daba

Re: LAC

Musíme mu držet palce, byl to jeho první producentský projekt, tak ať se mu daří. V USA vyšlo tento týden DVD a to si vede velmi dobře, jen aby se brzy dostalo také k nám... *3*
    • Re: LAC

A okrem toho je nominovaný na cenu Saturn Awards v kategórii akčných filmov a thrillerov
      http://www.saturnawards .org/ *3*
  • charlaine

už to neřešim.

Já už ty bulvární bláboly ani moc nepitvám.To je těžké,když je někdo celebrita musí s enormním zájmem médií a všelijakých dotěrů počítat,a Gerry to moc dobře ví.A novináři jsou schopní i z nevinného úsměvu třeba při koupi zmrzliny vyspekulovat,že má Gerry žhavou aféru se zmrzlinářkou. *4* A přijde mi sympatické,že se neschovává,nemračí,bere to,jak to přijde.-Jednou jsem VIP,tak jsem vděčné sousto.A co,mám snad proto přestat žít?-A ženám se líbí,to je nám jasné,vržeme zuby,ale to je tak jediné,co můžeme.A nebuďme naivní,Gerry o své přitažlivosti zatraceně dobře ví.Však má být nač pyšný.Krásný chlap,který ví,jak se k ženám chovat,je vtipný(však JA vyprávěla,jak ji a ostatní štáb při natáčení filmu The Bounty Hunter bavil,že je neskutečně vtipný a zároveň pozorný).Je to kus chlapa,s patřičnou dávkou inteligence a žádný balík...není divu,že je tak v kurzu.Jasně,že bych byla blahem bez sebe,kdyby byl můj *14*(což je zhola nemožné *1* ),ale asi bych brzy žárlivostí praskla.Ale snít si můžu klidně,kdy chci.A on jako objekt mého snění....to je vážně prima.A nějaká JA nebo Nicole Scherzinger nebo tanečnice z brazilského klubu se můžou jít vycpat *3* *1* ,protože ty si do snů rozhodně nepustím *13*
    • evelynba

Re: už to neřešim.

Veľmi pekne vystihnuté - to cítim aj ja a som spokojná *4* , ale nemôžem si pomôcť, občas ma tieto bulváry vytočia do zúrivosti (možno preto, že za bežných okolností ich nečítam a nemám teda imunitu *3* ) nie kvôli tomu, čo píšu o Gerrym, ale pre ich neopísateľnú blbosť a primitivizmus a vedomie, koľko ľudí to žerie aj s navijákom, ma proste rozčuľuje. *10* Ale nenechajme so kaziť pekné zážitky, Gerry je, zdá sa, opäť vo forme a náš zrak môže s potešením na ňom spočinúť aspoň na fotkách a videách. *14* Pekný zvyšok nedele... *4*
    • Re: už to neřešim.

Mluvíte mi Charlaine z duše. Já bych se také užárlila a tak považuji to své snění, kam žádnou jinou nepustím, za moc fajn. Mimochodem, žádná v něm na mne nemá. Jsem totiž překrásná, mladá, štíhlá a inteligentní (žádná šedá myška) a klidně mohu dělat Gerardovi fóry. Z toho usuzuji, že není pravdou to, že si člověk své sny může plnit. Nemůže. *3*
  • Hlasování

Nechci předbíhat, ale Gerard už má značný náskok, tak snad tento měsíc zvítězí. Já osobně, při každé možné příležitosti, kliknu. *4*
  • evelynba

500 !!!

Milé fanynky, milí fandovia GB - už je nás 500 !!! *3*(a to nerátame neregistrovaných, ktorí sú ale samozrejme rovnako cenní *4* ) - pripadá mi, že to bolo veľmi nedávno, keď bolo s potešením konštatované (tuším to bola naša milá daba) že už je nás 300 ako ten Gerryho film - no a viďme (heleďme se), už je nás 500 *3* - asi by mal GB natočiť film 600, aby sme mali k čomu smerovať *3* . Takže vítam všetkých nových členov fanklubu a nech je nás stále viac (čo samozrejme je nanajvýš logické, keďže Gerry je naj-... *14* *3* )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit