Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puzzle

Už mi to nedá, nejak je ticho v tejto diskusnej stránke... *3* Pokiaľ pozeráte adventný kalendár na nemeckej stránke gerryatrie, tak možno ste to už objavili a možno som teda out, ale pre toho, kto to ešte nezbadal, je tam aj príjemná zábavka na dlhé chvíle - je tam puzzle (hneď na hlavnej stránke v menu) - tam si môžeme skladať Gerryho - treba kliknúť na ten obrázok, ktorý sme si vybrali na skladanie a keď sa objaví v novom okne, tak znovu naň kliknúť - on sa celý rozsype a treba ho poskladať, čo nie je úplná sranda, lebo zvyšné kúsky nie sú niekde bokom ako pri klasickom puzzle, ale nahradia premiestnený kúsok a tým je to komplikovanejšie. Ale celkovo sranda. Takže, kto nevie čo s časom (najmä v tomto predvianočnom období) - je tu tip... *3* *4*
    • Re: puzzle

Pečeme cukroví, gruntujeme a na puzzle asi nebude zbývat tolik času. Adventní bonbonky si však každý den nedočkavě otevřu. Ale Vám se to už krátí. LAC začnou u vás promítat 7. ledna, jak jsem si ověřovala na CSFD. Zajisté se už těšíte a určitě se pak svěříte se svými dojmy. Někam se nám ztratila nešťastná Vierka.???
      • evelynba

Re: Re: puzzle

Že sa pečie, gruntuje a pod., je mi jasné - preto som tam nakoniec pridala smajlíka "mrk". Ale predpokladám, že puzzle tam ostane aj cez sviatky a po nich. Na LAC sa skutočne veľmi, veľmi a veľmi teším !!! *14* a od nedočkavosti by som aj horela *16* , keby som mala čas na to viac myslieť. No a nešťastná Vierka žiaľ nebola zaregistrovaná, takže sa jej nedá napísať, jedine takto verejne - takže môžeme ju vyzvať, aby sa ohlásila.
        Vierka, ak toto čítate, ozvite sa - ako sa máte, čo nové? Snáď už depka prešla !? *4* *4* *3* *7*
        • Re: Re: Re: puzzle

Chápu. Já také nedočkavostí hořela *16* . Jste na tom lépe, než my, protože čekání něčeho krásného je srovnatelné s tím oným krásným. Lechtají motýlci, lechtají??? Tak si to užívejte. *3*
  • daba

Další fotky

Dobré ráno! Kromě krásných adventních fotografií se objevily nové fotky i na GALS, např. http://www.gbgalsgallery.com/v/shoo ts/icon2009/icon+_4_.jpg.html

(p rý se budou snažit získat je co nejdřív ve vyšší kvalitě a bez přepisů). Tak aby se Vám lépe vstávalo... *3*
    • evelynba

Re: Další fotky

Jééémine, díky moc ...Gerry je zase raz tak neskutočne krásny!!! *14* *14* *14* ešte že pri PC sedím, inak by sa mi určite podlomili kolená. Ďakujem za krásny začiatok inak hnusného usmokleného šedivého dňa. *4*
  • Adventní kalendář

Že to ale dnes našemu miláčkovi v kiltu sluší, co? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • cinderella.l

Re: Adventní kalendář

Ano ... *4*
      ... nejhezčí Skot na světě !
      *14* *14* *14* *14* *14*
  • agatha79

Novacek

Cauky mile damy,

rada bych se mezi vas, obdivovatelky Gerryho, zapojila.

I presto, ze uz mam vlastni rodinu, tak jakmile vidim Gerryho, pripadam si jako pubertacka a docela by me zajimalo, v jake zivotni fazy jste vy, na vek se ptat nebudu, to se neslusi. *13* To jen tak pro informaci, jestli nejsem jediny dospeli cvok v puberte.
    • Re: Novacek

Vítejte Agatho, pokud je číslovka 79 označním roku Vašeho narození, tak jste pro mne nedorostlý capouch, který by mi musel chodit pro pivo. Ne, nebudu Vás posílat pro pivo, nebojte, to bylo jen pro názornost různosti věků. Takže si dobře zapamatujte toto : Láska kvete v každém věku. Láska je jako plamen; čím starší stodola chytne tímto plamenem, tím víc fajruje. Za nic se nestyďte, neboť všechny, co tu jsme, máme při pohledu na Gerarda motýlky v břiše.
      • agatha79

Re: Re: Novacek

JJ, 79 je rok narozeni. Ty motylci jsou presni a s tou laskou je to super. Jakmile mi moje ratolest dovoli, sedim u netu, nebo si poustim nejaky filmecek. Obcas ma draha polovicka az trochu zarli. *16*

Trebas se nam jednou postesti a Gerrycka nekde potkame. *14* *14* *14*
      • evelynba

Presne tak!!!!! Lebo možno sú veci v
        živote krajšie a dôležitejšie, ale tie "motýliky v bruchu" sú jedna z najsuper vecí a tú si nenechajte vziať...bez ohľadu na vek a životnú fázu - v tomto smere je tu Gerry pre nás bez ohľadu na to, že je ďaleko a že ho zrejme v živote nestretneme - milovať ho aj takto na diaľku je nádherná vec, je to výhra - a čo môže šlovek viac od života chcieť než výhry...???... *3*
    • evelynba

Re: Novacek

Vitajte, Agatho, medzi nami zbláznenými, poteší nás každý prírastok do rodiny *4* bez rozdielu veku - asi sme všetky "puberťáčky", takže žiadne problémy s tým nemusíte mať...všetky milujeme a zbožňujeme Gerryho a vôbec nie je dôležité, či sme mladé alebo staré, či máme rodinu alebo nie...jednoducho si to užívajte, je to strašne krásne...a myslím, že naši skutoční chlapi tým vôbec neutrpia... *3*
    • Re: Novacek

Milá aghato,vítejte mezi staršími a pokročilými pubertálními cvoky.Myslím,že je nás tady většina takových.Já tedy rozhodně a stejně mě těší,že v tom nejsem sama,ale naopak stále nás přibývá,což je super.Myslím,že dobře zapadnete. *3*
      • agatha79

Moc dekuji za privitani a taky za typ na adventni kalendar, ktery je sladci nez ten cokoladovy. *4*

V sobotu jsme doma koukali na LAC, bylo to super,Gerry byl jako vzdy fesak. Taky jsem koukala na Beowulfa, ale u toho se priznam, ze jsem usnula. *8* Film jako takovy me moc nezaujal a v tech vlasech a fousek nebyl GB moc videt, tak me unava dostala.
      • Re: Re: Novacek

Sorry- agatho
  • evelynba

advent 6.12.

No, čo sa týka dnešného adventného kalendára - tak keby mi prišiel naozaj tento Mikuláš, tak asi by som rovno omdlela alebo chytila hysák...ale brala by som *3* *4*
  • snová láska

občas mi stačí že mám absolutne romanticky sen a žijem dalej akoby sa nic nestalo ale stací jediny Geryho film a viem ze som v pekle
    • Re: snová láska

Nějak mi to nedalo a ještě se vracím k Vašemu splínu. Je možné, že se jedná o skutečně vážnou depresi a pak je nutné zajít k lékaři. Sama si nepomůžete. Nebo se jedná opravdu o pouhý splín a na to pomáhá jedině ... (teď mě budete bít, ale je to odzkoušené)... fyzická zátěž. Přinuťte se a vygruntujte celý byt, nebo běžte ven na rychlý a svižný špacír alespoň na 1 1/2 hod. Endorfiny, které se Vám vyplavují při fyzické zátěži, rychle zaženou chmury a Vám se uleví. Je to jednoduché, ale naše tělo skutečně takto funguje. Lidé, těžce manuálně pracující nemají psychické problémy. Nelitujte se, nepitvejte se v problémech, ale běžte cvičit, nebo pracovat. Pomáhá to a uleví se Vám. Uvědomte si, že všechny, co sem na tyto stránky chodíme nezávazně debatovat, tak každá z nás má také svůj kříž, který musí v životě nést. To už prostě k životu patří.
      • evelynba

Re: Re: snová láska

Pripájam sa - Vierka - vypnout prsa, hlavu vzhúru, přímo hleď - všetky čo si tu tak debatujeme, všetky milujeme Gerryho - ale život je trošku o inom a tá platonická láska ho môže iba skrášliť, pokiaľ človek ostane realistom a uvedomí si, že tento vzťah môže ostať naozaj iba platonickým. Je to strašne krásny pocit (tzv. motýliky v bruchu) a treba si ho užiť, okrem neho však život prináša strašne veľa krásnych a milých drobností, pre ktoré sa oplatí žiť a naplno prežívať každý deň---- takže užívajte si života a ak je problém, súhlasím s Adou - treba ho vyventilovať intenzívnou činnosťou. Takže good luck!!! *3* *4* *3*
        • cinderella.l

Re: Re: Re: snová láska

A abychom z těchto stránek nezačali zcela dělat psychologické okénko ( i když mě hřeje na duši, že si navzájem pomáháme ), oklikou Vám, milá Vierko, poradím s pomocí Gerryho.
          Až na Vás zase padnou chmury, zkuste se podívat na P.S. I love You. V tomto filmu Gerry žít chtěl a nemohl. Vy můžete a nechcete. Vím, byl to pouze film, ale věřte mi, skutečnost je velmi a velmi podobná.
          Držím Vám palce a vždy si vzpomeňte na slova matky Holly z PSILY:
          " I když jsme sami, jsme v tom vždycky společně. " *3*
        • motýliky v bruchu

" motýliky v bruchu"
          Tak toto přirovnání zamilovanosti k motýlkům v břiše se mi tak líbí, ale tak moc líbí a je to tak výstižné, že to budu používat. Nádhera.
          P.S.: Kdyby k nám včera večer přišel onen Mikuláš-Gerard, byla bych přesvědčená, že jsem už po smrti a že jsem v nebi, což by mne velice zmátlo, neboť já mám už dávno předplacíno v nebi kočičím. Tam to mám tutovku. *3*
          • evelynba

Re: motýliky v bruchu

Milá Ada, vy skutočne nemáte chybu - ste absolútne super baba...no a tie motýliky v bruchu - zrejme ste to pochopila aj bez komentára - ale pre ostatných - je to také zvláštne "zvieranie" či "lechtání" okolo žalúdka, mimoriadne vzrušujúci pocit na omdlenie----ou,ou.ou... nech žije gerry.... *14* *14*
            • Re: Re: motýliky v bruchu

Lehoučké lehtání motýlích křidélek kolem žaludku, to je to pravé, výstižné, co člověk pociťuje když se těší, nebo vidí milovanou osobu. Já mám motýlky v břiše, když koukám na fotky Geryho a když si pustím ukázku z filmu PSILY kde Gery zpívá píseň o Sally, tak se mi i podlamují kolena. A s těmi motýlky v břiše mi v tu chvíli může být celý svět ukradený.
              "A vo tom to je" milé dámy, není-liž pravda?
            • evelynba

Re: Re: motýliky v bruchu

Ježíííííš.... musím teraz reagovať sama na seba - veľmi sa ospravedlňujem všetkým, to čo som napísala Ade, to vyzeralo, akoby všetci ostatní boli úplní blbci - prepáčte mi, tak som to nemyslela!!!! *8* Všetky asi dobre vieme, čo sú "motýliky v bruchu" - takže prosím o prepáčenie.... *8*
    • Re: snová láska

Nezoufejte. Čas je nejlepším lékařem na všechno. Časem skutečně otupí i ty nejbláznivější pocity . Pokuste se to vaše peklo prožívat jako nebe.
  • nestastna

čim viac mam smoly v živote tym viac mylujem Geryho
    • Re: nestastna

Život je jen náhoda, jednou jsi dole , pak zas nahoře.... Nezoufejte, smůla jednou skončí a zas vyjde slunko. Jen se dál utěšujte láskou k Gerardovi, stojí to za to. On je k pomilování.
  • Adventní kalendář

Dnes je advent opět k zulíbání *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Adventní kalendář

ale mne ta smola akosi nechce skončit
      a vy vsttci si tu tak nezavezne debatie a mne sa naozaj uz nechce zit
      • Re: Re: Adventní kalendář

Hele viero,nech těch blbostí,vždy je pro co žít,tak to najdi chyť se toho a pěkně šplhej nahoru,jde to věř mi já už tam dole byla taky.Ale musíš chtít v tom ti nikdo nemůže pomoci.
    • Re: Adventní kalendář

ale mne ta smola akosi nechce skončit
      a vy vsttci si tu tak nezavezne debatie a mne sa naozaj uz nechce zit
    • evelynba

Súhlasím - problém je iba v tom, že ON je "k zulíbání" vždy. *14* *14*
      • Re: Re: Adventní kalendář

On to nebude problém, ale spíše radost, že je k zulíbání vždy. Co je však divné, že jsme tu zůstaly nějak osamocené?! Že by už naše spřízněné duše pekly cukroví? To přeci není na závadu. Já už mám 4 druhy ( pracinky, vanilkové rohlíčky, plněné ořechy a ořechové taštičky) a ještě stačím sledovat, co nového je na GB Galls a na You tube. To jsem pilná, co? A teď jsem zase zvědavá, copak pěkného na mne vykoukne z adventního kalendáře zítra. *7* *14*
        • Re: Re: Re: Adventní kalendář

Možná je to spíš tím,že není vcelku o čem psát,raději si piplám svojí stránku jiko-gb-wallpapers,kteroužto ovšem Vy nesledujete.Škoda.
          • Re: Re: Re: Re: Adventní kalendář

To není pravda. Mám Vaší stranku už dávno v záložkách a občas nakouknu. Je pravda, že jsem se nezaregistrovala. Ale nepřehlížím, to ne.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Adventní kalendář

Tak se omlouvám.Tam se ovšem nemůžete zaregistrovat jako tady,tam se při registraci zakládá nová sránka.
  • Adventní kalendář

Dnes je advent k zulíbání *14* *14* *14* *14*
  • Adventní kalendář

Dnes se na mne miláček z adventního kalendáře šklebí, jako bych mu něco ošklivého udělala. Na vás také? *3*
    • evelynba

No - pozerá škaredo, ale šklebením by som to nenazvala a rozhodne to neberiem osobne. U mňa je to prijaté celkom pozitívne - možno nie som celkom o.k., ale mne sa Gerry páči, keď je aj zachmúrený, akoby naštvaný, taký je napr. aj na plagáte LAC *14* *14* *14* Je strašne zlatý, keď sa usmieva, ale na druhej strane má v sebe niečo šílene príťažlivé (až človeku srdce prestáva biť), keď sa mračí. Takže pre mňa je dnešné adventné okienko zatiaľ naj. *14* *14* Pekný večer *3*
      • daba

Re: Re: Adventní kalendář

Mně připadá spíš takový nešťastný. U mně pořád vede obrázek z prvního prosince, ale všechny jsou hezké. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit