Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evelynba

advent

Milé dámy, odporúčam - celkom chutná a príjemná vec od fanyniek z Nemecka - na ich stránke www.gerryatrie.de urobili adventný kalendár *4*- na tom prvom je možné kliknúť kamkoľvek a otvorí sa potom ten skutočný kalendár a tam je na každý deň pripravený obrázok GB - a podvádzať sa nedá (ako keď si dopredu vyjedáme čokoládky z okienok bez ohľadu na dátum *3* ), žiadne fotky dopredu pozerať. Aj keď asi poznáme všetky dostupné fotky Gerryho, ten nápad sa mi páči a nemecky netreba vedieť. Som zvedavá, aké všelijaké budú náplne jednotlivých okienok. *3* Pekný advent všetkým ! *4*
    • daba

Re: advent

Díky moc za tip! Ta dnešní fotka je nádherňoučká! Už se těším na další! A hezký advent! *14*
      • Re: Re: advent

A ta dnešní ve svetříčku je ještě nádhernější. Až se mi z těch jeho očí zatočila hlava.
        Také všem přeji krásný adventní čas. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Střelci na Markýze

Dnes chodím jak mátoha, protože jsem ponocovala kvůli nočnímu filmu Střelci. Začátek se k tomu ještě o půl hodinu opozdil a byla to pitomost. I když krásný Gerry tam měl jen kratičkou roličku, stálo za to. Scénka s krásným ručníkem v sauně ...... Páni, jemu to tam slušelo!!! Kdo to neviděl, o mnoho přišel. Samozřejmě , myslím ten ručník. *14* *3* *14* *8*
    • Re: Střelci na Markýze

Našla jsem ukázku se žlutým ručníkem :

http://www.youtube.com/watch?v =vG4Xqn-NDt4
      • Re: Re: Střelci na Markýze

Díky,to je o hodně lepší,než s tím dabingem. *3*
        • Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Že ten ručník nemá chybu?! *3*
          • Re: Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Ne,ten ručník opravdu nemá chybu. *3*
    • evelynba

Re: Střelci na Markýze

Chápem, ja som dokázala pozerať chvíľu na začiatku a potom som to vzdala. Neviem, prečo meškali, no ale je to asi mimo nás.... A aby som nazabudla - kto má nemeckú TV Pro 7 - o 22.30 dávajú 300. Asi to nevydržím, zajtra je zasa protivný pracovný pondelok.... *9*
      • Re: Re: Střelci na Markýze

To jsem už viděla, je to také pitomost, která s historií nemá moc společného a Gerard tam není nic moc. Chlapům se ale ten film líbí. Nedá se to s POTO, Frankiem nebo s PSILY vůbec srovnat. *3*
        • daba

Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Ten film patří navzdory žlutému ručníku k mým nejneoblíbenějším. Určitě bych na něj nečekala do noci, svého času ho měli všude na DVD za pár korun... Když už, mně se tam daleko víc než s ručníkem líbil v tom bordovém kabátu, takové střihy mu moc sluší... *3*
          • Re: Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Naprosto souhlasím. Ten kabát mu neskutečně moc slušel, i ty delší vlasy. Mně se totiž poslední pánská móda až moc oštucovaných vlasů vůbec nelíbí a mužům to nesluší. Proto se mi asi nejvíce líbí jako Atilla.
            Já neměla vůbec tušení, co jsou "Střelci" za film. Jen jsem věděla, že tam hraje. No, a ten ručník.... no , jen nám ukázal, že je chlapec nejen krásný, ale i pěkně vyvinutý. *8*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Co se týká vlasů,tak mě se vždy líbily u mužů dlouhé,nejlépe do culíku.Ovšem tento se mi nejvíc líbí ůplně nakrátko a se strništěm vousů.To je nejvíc.(Ne,že by mu dlouhé neslušely). *3* *3*
        • Re: Re: Re: Střelci na Markýze

V 300 je úplně nej. *14* Mám ho doma.A nemá to být historický film,je to zfilmovaný comics. *3*
  • daba

Jen tak,

aby řeč "nestála", GB se mj. zapojil do akce BBC - Children in Need, cílem je vybrat peníze na pomoc postiženým a znevýhodněným dětem. Obrázky na http://www.gerard-butler.net/gallery/v/tv_appearances/2009/cin/7.jpg.html,

na hlavní stránce GB.netu je krátký televizní klip. Dražit se bude i medvídek, který se objevil v show Jonathana Rosse ("oblečený" jako Sparťan, který říká "This is Sparta!" a je podepsaný od GB). *3*
  • evelynba

TV star

No, milé dámy, nejako je ticho na tejto diskusnej stránke - asi sme už všetky vyčerpané, rovnko asi ako je aj Gerry teraz v oddychovej fáze po všetkých tých premiérach a narodeninách.... len som chcela povedať, že presne ako som predpokladala pri TV star, aj sem to prišlo s dvojtýždňovým oneskorením, ale už ho mám - ten článok je rovnako neobjektívny ako ten u vás, ale vidieť Gerryho v tak rozšírenom periodiku, to je super pocit!! *14* Takže nech sa má dobre a nech teraz odpočíva po všetkých tých náročných akciách - ja len dúfam, že sa LAC dožijem. Pozrela som si nemecký uvádzací asi 10 min. príspevok a som čím ďalej tým nedočkavejšia. Závidím Vám, ktoré te to už videli. Ale snáď sa dočkám. Pekný večer všetkým. *4*
    • Re: TV star

Pravděpodobně je zalezlý doma a paří s kamarády *15* *3*
      • Re: Re: TV star

Tak už není.Na Just Jared nové fotky. *3*
        • evelynba

Re: Re: Re: TV star

No, nie celkom nové, s tým krvavým okom je na justjarred už od 18.11., zrejme to bol dôsledok tých všetkých stresov a maximálneho vypätia, ktoré v poslednej dovbe absolvoval. Keby ho tak mohol človek potešiť a poláskať.... No aspoň mu prajme, aby sa zase rýchlo dal do poriadku a oddýchol si, náš drahý Gerry!! *14* *3*
          • Re: Re: Re: Re: TV star

Sice anglicky neumím,ale mám dojem,že tam stojí,že jsou z 26.11.Ono se to asi dlouho vstřebává,je vidět,že už je to oko méně krvavé.
            Střelce jsem také kupodivu vydržela a taky se mi to nelíbilo,Gerry ano jen ten hlas mi chyběl.
    • Re: TV star

Dočkáte se. To čekání je ale také příjemné. Zážitek budete mít zajisté také krásný a jsem zvědavá na Váš názor na film. Váš názor na Gerarda mne nezajímá, ten už znám. Užijte si to. *3*
  • GB v kiltu

Z premiéry v Glasgow - a jak mu to tam sluší :

http://www.youtube.com/watch?v =zlJfZDNVXRs&feature=related
  • LAC

Tak milé dámy, vrátila jsem se z kina a mohu vám říci, že to stálo za to. Film je udělaný moc pěkně. Zajímavé téma, které je svým způsobem i burcující, o zoufalé nedokonalosti justice (samozřejmě i u nás) a člověk se musí nad tím zamýšlet. Za to miláček je tam dokonalý, dokonalý, dokonalý. I když se s onou justicí vyrovnává brutálním způsobem, máte s ním až do poslední chvíle soucit.Rozhodně si myslím, že to není film podřadný, na který druhý den už nevzpomenete. Mám toho ještě plnou hlavu. Doporučuji. *3*
    • Re: LAC

tak, už som LAC videla aj ja a aj keď som mala dosť často ruku vo výške očí, aby som zakryla obra - (ale pomedzi prsty pozerala aspoň titulky) - neľutujem, že som si ho pozrela... je to naozaj na zamyslenie, ako funguje celý ten systém... a Gerry bol skvelý - ten chlap vie zahrať snáď všetko - či romantickú komédiu, muzikál, thriller, akčný film, historický film - je výborné, že neostal zaškatuľkovaný a nespadol do úloh rovnakého typu, ako napr. sladký Brad Pitt, večne akčný Bruce Willis a pod... a vidno, že maká aj na svojom akcente - už nebol tak nápadný, i keď mne sa páči :)

len ten záver ma dosť prekvapil a pripadal mi dosť pritiahnutý za vlasy...myšlienka ani nie - ten obrat bol dobrý, ale ten spôsob.. na to, aký bol Gerry - teda jeho postava vymakaná, prefíkaná a inteligentná, spravil úplne školácku chybu a najmä - veď sa vracal do väzenia skoro vtedy, keď tí dvaja len tú bombu našli - chcela by som vidieť, ako ju vzali do náručia a odtrepali pod jeho posteľ... no, ale to je vedľajšie.. len škoda, že sa to viac nedomyslelo, pretože ten film má určite potenciál
    • Re: LAC

Paní Přivřelová v Houseru to zase pěkně strhala,ale mě se to také líbilo a ocenila jsem i konec oproti různým recenzentům.Jinak souhlasím s Adou.Jen bych soucit nahradila sympatiemi. *3*
      • daba

Re: Re: LAC

Tak jsem přišla z kina a jsem ještě plná dojmů. Určitě půjdu během víkendu ještě jednou. GB je tam úplně skvělý, ale i ostatní, hudba film moc dobře doplňovala. A i když s postavou Clydea sympatizujeme (zvlášť při tomhle hereckém obsazení), ten konec byl moc působivý a asi to tak mělo být. Jen pod závěrečné titulky bych dala jinou hudbu. No, ještě se půjdu podívat alespoň jednou. *3*
  • Shooters

Upútavka pre tých, ktorí chytajú slovenskú TV Markízu, ktorí chcú vidieť Gerryho v negatívnej úlohe a ktorí sú okrem toho ešte aj noční vtáci - Markíza uvedie vyššie menovaný film, čiže Strelci, a to v sobotu 28.11. o 0.15, čiže vlastne už v nedeľu. *3*
    • Re: Shooters

Super,díky moc,to je jden z mála,který jsem ještě neviděla.Za chvíli vyrážím do kina na Law Abiding Citizen.Trochu se bojím toho začátku. *9* *3*
      • Re: Re: Shooters

Mohu se Vás zeptat, kde jste na něm byla? Já v Palace Cinemas v Hostivaři, dnes v 17:10 hod
        • Re: Re: Re: Shooters

Tak to jsme tam milá Ado byly spolu.
          • Re: Re: Re: Re: Shooters

Tak já řada B č. 10 (druhá od shora a sedadlo hned u uličky). Přede mnou seděla jakasi paní, která si pak odsedla k prostředku. A pak už tam byly tuším jen páry.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Shooters

Aháááá, Vy jste to napsala 2 minuty po mně, ale to já už vypnula počítač. Takže jste si dala dvě a dvě dohromady a vyšla jsem Vám já. Tak to jo. *3* *3*

A že jste z Prahy jsem věděla,protože jste sem nedávno lákala evelyn. *3*

To sice ne,ale ve stejnou dobu jsme psaly obě,že za chvíli jdeme do kina. *3*

To dost dobře nechápu, jak Vás mohlo napadnout, že jsem to právě já? Vždyť nás sem píše více fanynek a nevíme o sobě, odkud která je. Nevzpomínám si, že bych někdy zmiňovala, že jsem z Hostivaře. Ale asi je to možné. *7*

Já jsem si říkala,když jsem viděla po schodech stoupat samotnou paní,jestlipak to není Ada.Ale to by byla asi moc velká náhoda,no nakonec asi byla. *3* *4*

Ano, máte pravdu. Když jsem přišla, už jste tam seděla, také hned u uličky. Všimla jsem si Vás. Věřte mi nebo ne, pomyslela jsem si v duchu, že jste možná totéž, co já. Zdá se, že jsme tam postižené byly tudíž tři. *3*

Ještě já,před Vámi v řadě E. *4*
    • Re: Shooters

Bravo!!! Díky moc za upoutávku. Ten film jsem ještě neviděla a z fotografií vím, že mu to tam moc sluší. Jé, já se těším Za chvíli jdu do kina na premiéru LAC.
  • vierka801

fanklub

nedávno som si pozrela film Prúd času a až na konci som zistila že najlepšiu postavu získal ten najúžasnejši herec,počas celého filu som z neho nespustila oči.Gery je skvely z každého uhla. *14*
    • evelynba

Re: fanklub

Vitajte Vierka v klube - fandiť Gerrymu je strašne fajn, on je proste úžasný. Vidím, že ste fandom Fantóma opery - to je dobrý štart na to, aby človek pochopil, aký je Gerry super. A Timeline je tiež fajn, Gerry je tam ako "prísľub rozkoší", mladý a krásny, ako "živé víno", aj keď teraz v súčasnosti je zasa krásne zrelý a mužný. V každom prípade je GB proste No1 !!!! Takže fandite mu a ostaňte v klube. Krásny večer všetkým priaznivcom Gerryho. *4* *14* *3*
      • daba

Re: Re: fanklub

Také srdečně vítám! Vypadá to, že jste právě čtyřstou členkou, což je skvělé! A Timeline je skutečně jeden z filmů, kde si člověk prostě musí GB zamilovat, ať chce, nebo nechce!!! *14*
        • cinderella.l

Re: Re: Re: fanklub

Souhlasím a proto, pokud se chcete znovu dojmout příběhem lásky André Mareka a lady Claire, budete mít možnost a to v neděli 22. listopadu v 14,45 hod na TV NOVA. *3*
  • cinderella.l

Gerry v Glasgow

Nezdá se vám, že Gerry v Glasgow úplně
    " rozkvetl " ?
    Domácí prostředí, maminka, piškotové dorty a ostružinová marmeláda zřejmě udělaly své. *4*
    Moc a moc mu to teď sluší ! *14* *14* *14*
    • daba

Re: Gerry v Glasgow

Opravdu mu to strašně moc slušelo!!! Ještě jsem neviděla krásnějšího Skota (i ten kilt mu tak úžasně slušel)!!! A určitě byl "v pohodě" a šťastný, že byl v rodném kraji tak vřele přijat (jako herec i jako producent - říkal, že měli na premiéře asi 70 příbuzných a známých, že viděl řadu spolužáků ze školy...)!!! (V rozhovoru, který dělal pro televizi v Oslu asi o týden dřív, vypadal tak o deset let starší, jak vypadal "den poté" - opět v televizní stanici GMTV (kde kdysi dělal tu "rosničku"): http://www.youtube.com/watch?v=lOoE RRCMdTE *3*
      • Re: Re: Gerry v Glasgow

Skutočne vyzerá veľmi dobre, britské pobyty mu evidentne prospievajú, rovnako ako teraz ma to upútalo už v predchádzajúcom pobyte v GMTV, aj vtedy tak ako teraz, vyzeral úplne perfektne, sviežo, usmievavý a spokojný ako dobre vyspinkané bábätko, pritom musí byť v poslednej dobe značne unavený pri tak enormnej záťaži, akú absolvuje pri všetkých tých premiérach a s tým súvisiacich akciách (a ešte k tomu okrúhle narodeniny!). No proste chlapec nemá chybu a zrejme aj preňho (ako asi pre každého) doma je doma... *4* *3*
        • daba

Re: Re: Re: Gerry v Glasgow

V Glasgow vypadal opravdu nádherně, ale objevil se jiný klip z tiskové konference v Londýně v úterý, a tam zase působil hrozně unaveně. Podobně rozhovor, který měl tak před dvěma týdny v Oslu. Asi záleží na tom, jak je zrovna vyspalý a odpočatý. Věřím tomu, že toho musí mít strašně moc, ale současně stále říká, jak je na LAC hrdý, je to první film, který produkovali, tak pro to chce asi udělat co nejvíc. Příští týden prý jede do Japonska, nevím zda propagovat film či na dovolenou (má tam také spoustu nadšených fanynek!).

Dnes začínají dávat LAC.Chystám se jít večer (mám rezervovaný lístek), snad do toho nic nepřijde. Už jsem na to moc zvědavá! *3*

O jaké to lásce GB v tomto rozhovoru mluví? Nevíte?
        • daba

Re: Re: Re: Gerry v Glasgow

Když mluvil o své mamince (poznamenal, že byla i Miss Paisley, když byla mladší), dostali se k tomu, proč si s sebou na premiéru vzal maminku a ne nějakou partnerku. Na to odpověděl, že to nejde, že by se dostali "do řečí", že je to fakt hrozné, že i měl v minulosti několik vztahů, o kterých nikdo nevěděl, a bulváry v téže době spekulovaly o úplně jiných slečnách... Ale konkrétní jméno neřekl. *14*
          • Re: Re: Re: Re: Gerry v Glasgow

Díky za odpověď, kterou jste mě nepotěšila, protože žárlím, že už si nějakou našel.(Nemám jí ráda)Dělá to chlapec dobře s utajováním. Ví, že s každou svou milou může ztrácet fanynky. A na fanouškách a fanynkách víceméně stojí a padá filmový průmysl.Jeho maminka je opravdu pěkná ženská, i když už je v letech. Ale je to na ní vidět stále, že musela být krasvice. Tak ještě jednou děkuji za ochotu mi překládat. Zítra už jdu na LAC *14* *14* *14* *14*

O jaké to lásce GB v tomto rozhovoru mluví? Nevíte?
  • evelynba

fanklub

Nie je to tak dávno, keď sa v tejto diskusii (tuším) daba potešila, že už je nás v klube GB až 300 fanúšikov. No a dnes som si všimla, že už je nás takmer 400!!! A to sú iba registrovaní. Teším sa, že Gerryho klub tak narastá a že stále pribúdajú ľudia, ktorí objavili túto najsuper osobnosť tak, ako som ho objavila aj ja na jar tohto roku. Nech sa mu darí a nech fanklub narastá aj naďalej! *4* *3*
    • daba

Re: fanklub

Opravdu, "narůstáme téměř geometrickou řadou"! On taky letošek byl pro GB obzvláště "plodný", tři filmy tak krátce za sebou!!! Já jsem se sem hlásila před o trošku víc než dvěma lety, a to tu bylo kolem patnácti registrovaných uživatelů. Je jenom dobře, že chlapec začíná být populární i u nás (myšleno ČR i SR)!!! *14* *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit