-
Recenze na LAC
http://www.velkaepocha.sk/cs/200911 0511410/Recenze-na-film-Ctihodny-ob can/-Law-Abiding-Citizen.html -
Narozeninové přání
Na GB.netu je otevřené viruální přání GB k narozeninám. Už je tam přes 450 vzkazů, je to otevřené do neděle a přidat se může kdokoliv, nejen registrovaní členové (na http://www.gerardbutler.net/ je na titulní stránce přání k narozeninám od GB.netu, pod ním je odkaz na ty osobní vzkazy). *4* -
-
Re: Narozeninové přání
Už sa stalo, nemyslím, že to bude čítať, nanajvýš mu povedia počty (množstvo) gratulácií, ale aj tak mi to nedalo a napísala som. Takže píšte, milé fanynky. *4* -
-
Re: Re: Narozeninové přání
No, já jsem si také říkala, že to určitě potěší, že si na něj tolik lidí z celého světa vzpomnělo... Tak jsem také svou větičku přidala. Hlavně aby si to sám hezky užil mezi svými blízkými.... *3*
-
-
-
Výjimečný den
Již od časného rána visí ve vzduchu předzvěst výjimečného dne. Nemyslíte ?
Dnes je to právě 365 dní ( resp. bude, dnes večer ), co jsem se zaregistrovala jako fanoušek na této stránce. Jsem velice ráda, že jsem během uplynulého roku měla tu čest poznat bezva lidi, kteří jsou naladěni na stejnou vlnu jako já. Těší mě, že i když většině z vás ( z nás ) už dávno není " náct ", umíte stále snít.
"... pevně se držte svých snů, protože když umírají, je život jako když pták ztrácí křídla ", tolik slova klasika.
Jste opravdu skvělí, úžasní, prostě super ! A proto vám všem patří ode mě jedno velké DÍK.
Ještě se vrátím k výjimečnosti dnešního dne a to k té hlavní. Dnes je pátek, třináctého k tomu a ... ten, kvůli kterému zde denně otevíráme svá srdce a upouštíme uzdu své fantazie, dnes slaví 40. narozeniny.
Je milý, usměvavý, slavný, vstřícný, úspěšný, talentovaný, charizmatický, vzdělaný, krásný, citlivý ... Je přesně takový, jakého jej chceme mít. Takže se zdá, že má vlastně všechno. Ale kdoví, jak je to vlastně doopravdy.
" Myslím, že mám všechno a myslím, že nemám nic ", prohlásil.
Popřejme mu tedy, ať se mu v životě vše splní přesně podle jeho představ.
HAPPY BIRTHDAY GERRY AND GOOD LUCK IN YOUR LIFE.
P.S. WE LOVE YOU ! ! !
*14* *14* *14* *14* *14*
Mějte se všichni moc fajn a dnešek si nenechte nikým a ničím pokazit. *3* -
-
Re: Výjimečný den
Krásně rečeno. Je prostě báječný a já se jen musím přopojit k plahobřání k jeho krásným čtyřicátinám.. Zraje nám jako víno. Jako ženská prostě nedokážu přestat ve skrytu duše snít o někom, jako je on, jenže k "originálu" se asi těžko dostanu.. Jen o 16 let starší, to by bylo pro mě akorát *3* Ach jo. Budem si nadále dámy výborné výkony tohoto báječného muže...tak že... Happy birthday Gery ..PS: We realy , realy much love you *14* -
Re: Výjimečný den
Ano *14* není co dodat. -
-
Re: Re: Výjimečný den
Ano, naozaj niet čo dodať, pripájam sa aj k blahoželaniam aj k ďakovaniu všetkým, s ktorými sa dá tak fajn "pokecať" na tejto stránke. *4* *4* *4* -
Re: Re: Výjimečný den
Tak ať mu vše v životě vyjde!!! A ať si ten dnešní den hezky oslaví (podle všeho chystá několik oslav, včera v Londýně, dnes v kruhu rodinném - jeho neteři bude 11 - něco zřejmě i v USA, až se tam zas vrátí). Oslavou bude jistě i nedělní premiéra LAC v Glasgow (přidali ještě jedno veřejné večerní promítání, ale lístky byly hned pryč - no, stejně je to trochu "z ruky"). http://justjared.buzznet.com/2009/1 1/12/gerard-butler-celebrating-his- 40th-in-london/ *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Výjimečný den
Proboha Dabo, kam na ty informace stále chodíte? Jak to, že víte o jeho 11tileté neteři, kde bude slavit narozeniny, atd???? Prozraďte zdroj, ať si také užijeme důvěrností. *3*
-
-
-
-
Happy byrthday Gary !
Můj největší oblíbenec má krásných 40 let je čím dál mužnější a krásnšjší *14* -
Ctihodný občan už za týden
Tak jsem si dnes opět přečetla onen článek a byla jsem pozornější. Pan redaktor je povrchní pisálek, který je schopen napsat v jednom článku toto: GB se už 13 let nedotkl alkoholu a vzápětí vysvětluje, proč GB nemá partnerku z důvodu toho, že údajně nejraději večery tráví doma s kamarády a paří. Tedy pokud lze v Americe pařit i s jahodovou limonádou, pak to beru.
Ještě týden a uvidím "Ctihodného občana", heč, heč. *3* -
-
Re: Ctihodný občan už za týden
Ano toho jsem si také všimla.A zrovna tak přemýšlela jak to asi dělá. -
-
Re: Re: Ctihodný občan už za týden
Čo sa týka TVstar, prezrela som si to na webe, je to dizajnom úplne rovnaký časopis ako u nás TVsvet, ktorý odoberám, tak som sa ja blbec tešila, že ho budem mať, ale sklamali ma, včera došlo nové číslo a namiesto GB je tam nejaká Maďarka Mariska Hargitai - no čo, možno o dva týždne....A čo sa týka LAC, to vám iba závidím, u nás to bude vraj (ak vôbec) až niekedy v budúcom roku v januári. Takže užite si to, ja sa už veľmi teším...aj bojím... *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Ctihodný občan už za týden
Pokud si to chcete přečíst,tak zde
http://jiko-gb-wallpapers.webo vastranka.cz/image/2894_Vyšlo_v_Č esku -
-
Re: Re: Re: Re: Ctihodný občan už za týden
Díky moc!!!!! *4* No - je to rovnako povrchné a ako už píšete, splácané. Nič moc. My predsa vieme o Gerrym svoje *3* .... A aj keď pripúšťam, že na neho možno pozeráme ružovými okuliarmi, aj tak si myslím, že je iný než vyplýva z toho článku. Tu akoby chceli schválne nastrkať do popredia všetky možné, aj drobné a nepodstatné negatíva - už ten začiatok, že aj keď má vysokú školu, to ešte neznamená že je inteligentný - už to naznačuje zámer autora - fuj!!! Ale to je typické pre bulvár, len také veci vyťahujú a zveličujú - slušný normálny herec bez škandálov ich nezaujíma a ak ich nemá, tak si ich vyrobia. Neznášam bulvár!!! *10* Ale fajn tip na fajn stránku, aj tú si dám do obľúbených. Takže ešte raz dík. *4*
-
-
-
-
-
hlasovanie
Je tu ďalšie hlasovanie - Gerry je nominovaný v kategórii akčného herca v PeoplesChoice Awards -
http://www.peopleschoice.com/pca/ votenow.jsp
prosím hlasovať za Gerryho, hlasuje sa kliknutím na jeho fotku. *4* -
-
Re: hlasovanie
Neproste! To je povinnost, to dejte rozkazem! *13*
-
-
kaculencicce
Zajímavá proměna husté puberťačky v ženu.Ale neboj,něco z té puberty je v nás všech.Jenom někdo si to přizná a jiný se za to stydí.Já například doháním pubertu teď,protože,když jsem byla v tom věku,tak nic nebylo.Takže teď si uřívám rock a hiphop,platonické lásky ke krásným hercům,hlavně k tomuto a kamarádky mám ve věku mých synů.Je mi krásně,když můžu sedět a koukat na Butlera.Co chtít víc. *3* *14* *3* -
-
Re: kaculencicce
Myslím,že nebýt v dospělosti pubertální je pěkná nuda....A nudit se rozhodně nechci....Tak do toho.... *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
TUT
Opravuji předchozí odkaz,takhle to bude lepší,někdy mi trochu trvá než mě něco zřejmého napadne.
http://justjared.buzznet. com/2009/11/10/gerard-butler-kather ine-heigl-gag-reel/ -
-
Re: TUT
Je to jednoduché - na justjared sa dá vyhľadávať aj podľa mena, ja už dávno mám medzi obľúbenými položkami zavedenú stránku:
http://justjared.buzznet .com/tags/gerard-butler/
tam sú zoradené všetky príspevky o GB od najnovších po najstaršie. *4* -
-
Re: Re: TUT
Díky,pochopila jste naprosto správně. *4*
-
-
-
TUT
Je to až úplně dole *3*
http://justjared.buzznet.com /page/3/ -
-
Re: TUT
Ovšem,jestli tam přidají nové fotky,než se k tomu dostanete,tak se to může posunout na čtvrtou stránku nebo i dál.Tak hledejte určitě to najdete a stojí to za to.
-
-
tvstar
Mié dámy už jste viděly nový tv star? Jestli ne tak honem utíkejte do nebližší trafiky a pak si o tom povíme. *3* -
-
Re: tvstar
TEĎ TO SEM JDU PÍSNOUT A UŽ NEJSEM PRVNÍ....MÁM HO...ZAJÍMAVÝ ČLÁNEK ZJEVNĚ ČERPANÝ ZE ZAHRANIČNÍCH ČASOPISŮ,NEJSEM SI JISTÁ STOPROCENTNOSTÍ VŠECH VĚCÍ TAM UVÁDĚNÝCH,ALE I BYCH TOMU SNAD VĚŘILA...CELKOVĚ MI PŘIJDE,ŽE HO TAM NEPŘEDSTAVUJÍ V TOM NEJLEPŠÍM SVĚTLE....ASI JSEM TO ŠPATNĚ VYJÁDŘILA...NEVÍM JAK TO JINAK ŘÍCT....NO PROSTĚ NÁŠ MILÁČEK NENÍ SVATÝ.... *4* *4* *4* *4* *4* ...STEJNĚ BYCH HO SEŽRALA A V JEHO HŘÍŠNÝM ŽIVOTĚ BYCH S NÍM JEŠTĚ DESÍTKY HŘÍCHŮ SPÁCHALA *14* *14* *14* *14* *14* ...A TEĎ Z JINÉHO SOUDKU.....VIDĚLI JSTE P.S MILUJI TĚ????JÁ NĚKOLIKRÁT A ANI JEDNOU MI NEZŮSTALO OKO SUCHÉ...PŮJČÍM TO MÁMĚ A TA MI TO VRACÍ SE SLOVY...NO JAK JSI U TOHO MOHLA BREČET....A JÁ ZASE TO SVOJE-JAK JE TO ÚŽASNÝ,JAK ON JE ÚŽASNEJ A ŽE ZEMŘE... A MÁMA..JO A ONA HO TAHÁ SEBOU V TÝ VELKÝ BEDNĚ....NO STRAŠNÝÝÝÝ...NECHÁPU...MOJÍ MÁMU ROZBREČÍ,ŽE SE JÍ ROZVAŘÍ KNEDLÍK,ALE TO ŽE UMŘE GERARD BUTLER...TO S NÍ ANI NEHNE...BARBARKA!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: tvstar
Moc děkuji za milé reakce na můj příspěvek!!!A celkově musím říct,že tahle diskuse je prostě milá a úplně jiná než u Roberta Pattinsona kam chodím také velice často-tam se naopak často objevují urážlivé příspěvky na danou osobnost a nebo na ty,které tam na ni pějí pochvalné a zamilované ódy....Ani nevíte jak je tady ulevující psát o GB a nedočkat se ničeho takového jako tam...Ale rozhodně je to tím,že GB je jiná věková kategorie něž RP a tudíž sem chodí už vyspělé ženy mezi které se už tedy rozhodně řadím,i když právě duší-a nebo nějakou jinou tajemnou částí svého těla jsem naprosto zastydlá puberťačka.....a tak se tam s těma puberťákama dost často dohaduji...,ale to sem nepatří....Prostě....asi nechápu jak někdo nechápe,co můžu na základě pouhého vidění filmu prožívat a pak ani nechápu jak to na někoho nemůže působit tak jako na mě...Ale nejspíše je to prostě tím,že "my" jsme citlivé a jak už tu někdo psal-snění je nádherný ráj ze kterého nemůžeme být vyhnáni...a tohle snění je přece naprosto nevinné...tak sněme,sněme,sněme a vždy plačme jen u P.S. Miluji tě a ne u rozvařeného knedlíku.....(a nemějme samozřejmě nikomu zazlé,že se nikdy nevydá za tu krutou čáru reality a neokusí jak sladké je to v ráji a ať ani nikdo nám nemá zazlé naše nevinné hříchy).... -
-
Re: Re: Re: tvstar
Veľmi pekne napísané....držme si ten svoj raj bez ohľadu na vek, tak ako veľmi výstižne napísala Ada - ak sa nám už pri takýchto chlapoch nebudú podlamovať kolená, to už bude s nami naozaj zlé. *9* *3*
-
-
Milá Kačulenčičko, mamce neměj za zlé, že pláče pouze nad rozvařeným knedlíkem. Není to generačním rozdílem. Ber to tak, že Gerry není její typ. Kdyby se objevil někde její typ, také by tokala. Skutečně, věř mi, že naše fandovství není věkem limitováno. Ještě to upřesním takto: Já u "P.S. Miluji tě" také pláči po každé a moje vnučka se mi směje, že jsem cáklá. Barbarka!!!!!
Až nastane ten čas, že se nám nepodlomí kolena při pohledu na krásného chlapa, tak nám dojde, že už jsme i duší zestárlé. To se Tebe ještě ale netýká.
Zítra jdu pro TV Star. Díky za upozornění. *3* -
-
No musím se přiznat,že Gerry,není ani můj typ a přesto,už když jsem ho viděla poprvé ,bylo to Království ohně,celý film jsem se divila proč se mi tolik líbí ten Creedy,když můj typ je spíš ten druhý(Chrisian Bale).Dokonce jsem si počkala na titulky,abych věděla jak se jmenuje.Jenže tehdy jsem ještě neměla internet,tak jsem neměla šanci se o něm něco dozvědět.A když jsem viděla Fantoma,byla jsem z něj úplně vedle,ale říkala jsem si,že tenhle chlapec se mi asi "v civilu" líbit nebude.No a víte jak to dopadlo.Až potom jsem zistila,že to byl ten Creedy. *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: tvstar
taky jsem ho viděla ve filmu Fantom opery,a a s holkama jsme se pěkně vyřvaly.ÁÁÁCH proč jsem nemohla hrát Christine já????? *1* *10* *7* *14* *15* *16*
-
-
Tak už se těším co na to povíte. -
-
No, rozhodně je to lepší článek než byl v Esquiru. Já bych také brala s rezervou ony řeči, že radějí hezkou a hloupou. Myslím si, že G má v hloubi duše nějaký problém, který řešil alkoholem a nezřízeným životem. Určitě to není jednoduchý a povrchní člověk a všechny tyto pozy jsou jen jakousi formou obrany. Možná, že se bojí opravdové lásky, aby nebyl (opět???) zraněn a nebo možná nemá zcela vyjasněné vztahy k mužům a ženám. Fakt je, že ke své matce je stále dost fixován a ani se s tím netají. Už to samo o sobě je zvláštní. Je jiný, než jsou jiné hollywoodské hvězdy. Že chlapci chutná a má rád sladké, to je na něm občas vidět a i to , jak s tím bojuje se střídavým úspěchem i neúspěchem. Je to krásný chlapec a stojí za pozornost a zbožňování. Je až dojemná jeho snaha se prezentovat chlapácky, vypadat chlapsky, chlapsky provokovat a při tom s ním city cloumají a ač je mu 40 let, je to ještě chlapec. Možná že jím zůstane do smrti. Takových po světě běhá víc jak polovina všech mužů.
Také je však možné, že vše je úplně jinak a že se jedná o dokonale promyšlenou strategii pro upoutání divácké veřejnosti. -
No, tak jsem si to přečetla, je to takové splácané z různých rozhovorů a překroucené až hrůza - no, to umějí jen novináři. Navíc tam jsou i zastaralé věci - on se opravdu snažil přestat kouřit hodně let, ale podařilo se! Prý kvůli filmu P.S. I love you (aby nedopadl jako ta filmová postava...), takové ty řeči, že je s ním nuda nebo že je hollywoodská hvězda..., to sice řekl, ale tak v legraci nebo ze skromnosti (což v tom původním textu bylo jasné, ale když je to takhle vytržené z kontextu). Samozřejmě o tom, že překypuje nejen fyzickou krásou, ale i inteligencí, důvtipem a spoustou dalších dobrých věcí jistě na této stránce nikdo nepochybuje!!! *4* *4* *4* Ale je fajn, že už se o něm alespoň nějak začíná psát i v českém tisku. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tvstar
Nechci nikoho obviňovat, ale novináři se obecně chovají jako hyeny(v tom špatném slova smyslu) a hledají jen šokující negativní senzace, o kterých se mylně domnívají, že by jejich stupidní čtenáře mohly zajímat (proto už několik let žádný "rádobyseriózní" deník neodebíráme). Tak např. GB (podle toho, co lze seriózně soudit dle jiných zdrojů) - rodiče se odloučili (rozvést se jako katolíci nemohli), když byl maličký, skutečně od dvou do šestnácti let svého biologického tatínka neviděl (a měl z toho celkem trauma). Pak se potkali a velmi se sblížili (alespoň co lze soudit z jiných pramenů), asi si i užili toho, že mohou být spolu, bohužel pak otec zemřel na rakovinu. Asi tak šest let o sobě věděli a asi se i navzájem užili, v jednom rozhovoru GB vzpomínal, jak spolu jeli jachtou po Karibiku a jak pak s tatínkem zůstal "až do konce". Právě proto na něj role v PSILY tak zapůsobila. Ale nemusí to hned "vytrubovat" ven, jako třeba průměrný politik. Když to pak nějaký neumětel zprzní tak, jako to bylo v tom časopisu, člověka to celkem mrzí. V každém případě, já si myslím, že GB je inteligentní a citlivý člověk, to, že ho nějací "rádobynovináři" dávají dohromady s každou osobou opačného pohlaví, která se náhodně objeví v jeho "akčním radiu", no, oni si vymýšlejí daleko horší pitominy, to, co je dnes v novinách či v televizi, dnes už ani nemá smysl sledovat, či maximálně brát s hodně velkou rezervou. Já mu věřím a fandím (a můj přítel o tom až moc dobře ví, a doufám, že to jakž takž toleruje) a přeju mu jen to dobré, hlavně k blížícím se čtyřicetinám (no, když jsem to přežila já jako ženská, tak pro chlapa to musí být úplně v pohodě)!!! *4* *4* *4* -
Ano tak nějak jsem to chápala také.Evidentně splácané z různých rozhovorů,které pan novinář našel a vytržené z kontextu.
-
-
Bohužel jsem si ten vzkaz přečetla až teď večer, už pohled na webové stránky časopisu napovídá leccos http://www.astrosat.cz/tvstar/
př ečíst se to ale nedá. Tak zítra... -
-
Vřele souhlasím.
-
-
-
-
Ahoj kaculencicko - si strašne zlatá a hlboko s tebou cítim, aj keď som už asi generácia tvojej mamy (preto si dovoľujem tykanie). Tvoj príspevok ma rozosmial - je to zo života a je to milé - nič si z toho nerob, to je záležitosť generačná a aj tvojej mame sa môže stať, že sa zblázni ako napríklad ja do GB - potom možno ona bude chodiť za tebou, že aký je "on" úžasný a super. A ak nie, aj to prežije, ale škoda, o zážitky bude mať menej. Možno bude teraz pre teba lepšia nejaká kámoška alebo trebárs táto diskusná stránka. Myslím, že sme tu viaceré, ktoré nemáme v reále s kým sa zdôveriť so svojím nadšením a tak si tu navzájom vyrozprávame svoje city a pocity - a je to fajn, človek má taký nejaký ukľudňujúci dojem, že tu ho nikto nezosmiešni a neurobí z neho blbca, lebo všetky tu cítime približne rovnako. Takže teraz nechaj mamu, nech si poplače nad rozvareným knedlíkom a nájdi si inú platformu na zdôverenie sa so svojimi pocitmi. A možno raz sa stane, že tvojou platformou bude tvoja mama. Prežívaj to všetko intenzívne a uži si Gerryho (aj keď iba platonicky) "se vším všudy", pretože on proste je na to ako stvorený. Už vedieť o tom, že existuje, je výhra. *14* *14* *14* *14*
-
-