-
TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
A DÍKY VÁM!!!!!!!!!!!JINAK BY SE ČLOVĚK OPRAVDU NIC NEDOZVĚDĚL....JÁ DO TEĎ SNAD ANI NEŽILA...MOMENTÁLNĚ UJÍŽDÍM NA STMÍVÁNÍ,ALE KÁMOŠKA MI PŮJČILA P.S. MILUJI TĚ A UŽ DRUHÝ DEN JSEM MIMO NAPROSTO TOTÁLNĚ...PODZIM.....JÁ MILUJU PODZIM.....,ALE VŠECHNO DOHROMADY NA MĚ PŮSOBÍ ŠÍLENĚ.....BULIM JAK MALÁ HOLKA.........NEMÁM SLOV....JE ÚŽASNÉJ.....SLADKEJ....A OKOŘENĚNEJ....PROSTĚ CHLAP!!!!!!!ACH,JAK SE VRÁTIT NA ZEM...!!!!!????? -
-
Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
To jde těžko,viz rady Ady.Já už jsem mimo dva roky a nelze přistát.Ten člověk je neuvěřitelný a ještě ohromný sympaťák.Pokaždé jiný a stále stejně k sežrání. *3* -
-
Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
Proboha!!!! Holky, proč chcete na zem??? Vždyť není nic krásnějšího, než se vznášet zamilovaně v oblacích a tam všude vidět jeho oči, úsměv a snít si tam milostný sen s Gerrym, který vás miluje a žádnou jinou. Bez snění je život o mnoho těžší. Sny nám život oslazují. Vznášejme se v oblacích, můžeme být i promiskuitní... no a co? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
Já nechci na zem,i když sny o tom ,že by mě miloval rozhodně nemám. -
-
Re: Re: Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
Člověk si vysní všechno, co si chce vysnít. To je ta výhoda snů. Snění je přirozeným duševním ventilem pro nastřádané napětí, nebo jednotvárnost. Muži se ventilují agresivitou a ženy sněním o lásce. Na tom je postaven filmový průmysl. Pro muže jsou točeny rvačky, války, bitky a jiné pitomosti a pro nás ženy jsou točeny filmy "ze života, s úžasnými muži". Já osobně si snění nenechám nikdy nikým vzít a přiznám se, že jsem dost promiskuitní. Asi proto, že jsem celý život ve skutečnosti svému manželovi naprosto věrná. I když je s ním zoufalá nuda a ve své podstatě si to ani nezaslouží.
Pak jsou sny, které se dají realizovat, ale to už je zas z jiného soudku. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
Klídek. Časem se může objevit jiný, který Gerryho buď úplně vystrnadí, nebo bude jen krátkou bokovkou, ale na štěstí, snít si můžeme až do smrti. Toto sladké blbnutí není věkem limitováno. Věřte. -
Re: Re: Re: Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
Táto vaša večerná diskusia ma veľmi potešila. Je zo zvláštne, ale miesto aby som "žiarlila", teším sa z každej rovnako potrafenej fanynky ako som ja. No a plne súhlasím s tým, aby sa kaculencicka nesnažila vrátiť na zem. Je to krásne, čo prežíva *14* *14* a myslím, že skôr sa treba obávať toho, že nás to po čase prejde. Na to sa neteším - *9* *9* a dúfam, že to bude čo najneskoršie. *3*
-
-
-
-
-
-
Oslo
Odporúčam aj video Gerry v Oslo - znovu je amazing (ako vždy).
http://www.vgtv.no/?id=271 16&category=5 *14* -
gerry ooo gerry
milé spolucítiace osôbky - prosím pomôžte mi zbaviť sa toho, aby sa mi celé noci nesnívalo s GB - má niekto na to recept?!?! Som už z toho úplne "out", obdivujem ho, ale potrebovala by som odstup. aby som mohla normálne spať a existovať. Keďže ste na tejto stránke Gerryho obdivovateľky, verím, že niektorá z vás má aj recept na to, ako ho zvládnuť (prosím neodsudzujte ma že som taká úprimná, ale komu sa už má človek zdôveriť ak nie takým, ktorí majú rovnaký objekt záujmu). Takže milovať GB je síce fajn, ale keďže sme rozumné, tak "späť do búdy". *14* -
-
Re: gerry ooo gerry
My ale přeci nejsme rozumné. Na našem fandovství není nic rozumného, nic racionálního. Řešením těchto stavů zamilovanosti do nedosažitelného idolu je dvojí : buď se zamilovat do reálného muže a nebo tokat do vyprchání, které se časem dostaví. To, že každá zamilovanost časem vyprchá, je jediná jistota, kterou tu bohužel máte. Je to ale škoda, protože všechny formy zamilovanosti jsou blažené a slastné. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: gerry ooo gerry
Mockrát díky za veľmi múdru a peknú odpoveď, aj ja si myslím, že to tak je a bude. To práve teraz je Gerry veľmi v kurze, časom sa to zrejme ukľudní. V konečnom dôsledku to so mnou ale nie je až také katastrofické ako sa mi zdalo včera, bolo to dôsledkom toho, že som bola doma sama a asi tri hodiny som si púšťala na YouTube klipy s GB, o.i. aj Fantóma no a jeho spev ma vždy položí do kolien. Takže ešte raz díky a prajem krásny deň. *4* *4* *4*
-
-
-
GQ Man of the Year
Včera vysílali přímý přenos z předávání cen časopisu GQ v Mnichově.
Gerry byl okouzlující ( jako vždy ), vtipný ( jako vždy ) a vstřícný k novinářům i k fanouškům ( jako vždy ).
Byl prostě " amazing ", jak při příjezdu na akci, tak při děkovné řeči.
Je potěšující, že se přeci jen podařilo " normálním smrtelníkům " z Evropy setkat se se svým idolem.
Kdo jste přenos nesledovali, podívejte se zde:
http://www.youtube.com/watch? v=IdBA99yEZCs
( buhužel s horší kvalitou zvuku )*3* -
-
Re: GQ Man of the Year
Prosím pekne, môžete povedať, ktorá televízia to dávala? Možno by sa to dalo nájsť v archíve tej televízie. Díky. *4* -
Jak mám, prosím pěkně, rozumět onomu : Byl prostě " amazing ".....
Vím, kdo byly Amazonky, ale jinak jsem se s tímto pojmenováním už nesetkala.
*3* -
-
Re: Re: GQ Man of the Year
Amazing je po anglicky úžasný, báječný, vynikajúci. *4* -
-
Re: Re: Re: GQ Man of the Year
Máte pravdu. Slovo amazing je anglický výraz pro slova jako úžasný nebo ohromující.
Omlouvám se, že ve svých příspěvcích v diskusi občas používám anglická slůvka, ale nějak mi to vždycky automaticky naskočí. Zřejmě v důsledku návalu emocí ! *14* *14* *14* *14* *14*
Takže: I´m sorry and have a nice day ! *4*
-
-
-
Díky za odkaz.
-
-
Berlín
To jsou fofry,už máme fotky z Berlína.Na GB GALS. -
-
Re: Berlín
Zase raz je úžasný, šarmantný a neviem ešte aký - prste NO 1 !!!! *14* *14* Nie náhodou je mužom roka aj hviezdou roka atď. - v súčasnosti sa mu mimoriadne darí, je asi na doterajšom vrchole slávy - prajem mu, nech mu to dlho vydrží a nech aj naďalej natáča len dobré filmy, kde môžu vyniknúť jeho herecké kvality. *3* *4* -
Re: Berlín
Wow !!! *14*
Úžasné !!! *14* *4* *14* *4* *14*
-
-
hustyy
on je upe mrte v chces me chci te byl nej"! -
Gerry v Evropě
Gerry přijíždí do Evropy ! *14*
2.listopadu ho můžeme potkat v Berlíně.
3.listopadu v Mnichově, kde obdrží cenu časopisu GQ a to Muž roku 2009 v kategorii Mezinárodní film. Congratulations ! ! ! *4*
4.listopadu Gerry pozná, jaká zima je v Norsku, tedy konkrétně v Oslu.
A 15.listopadu ho šťastlivci mohou spatřit ve městě jeho srdce - v Glasgow, při příležitosti uvedení premiéry filmu Law Abiding Citizen.
Pokud tedy máte do výše uvedených měst cestu, pak přeji GOOD LUCK ! ! ! *3* -
-
Re: Gerry v Evropě
Já myslím, že už v Evropě je, alespoň včera byl v Maroku - viz
http://www.gbgalsgallery.com/v/part iesetc/morocco103109/
Jinak kromě té premiéry v Glasgow zatím není potvrzeno, že by někde byla možnost ho skutečně "oficiálně vidět" i pro běžného fanouška (i v Glasgow je ta premiéra jako taková jen na pozvánky a kino, kde se bude konat, na rušné ulici v centru, tak uvidíme, jak to zařídí... Samozřejmě, v těch městech bude, takže existuje možnost ho "náhodně potkat na ulici" (to by bylo bezva, jako z videa v Central Parku, ale pravděpodobné to bohužel moc není). *3* -
-
Re: Re: Gerry v Evropě
Fotografie z Maroka jsou moc pěkné.
Takže Gerry míří do Evropy přes Afriku.
Podle posledních zpráv ze zahraničního tisku si myslím, že hlavně fanoušci v Glasgow se mají opravdu na co těšit ! *14* *4* *3*
-
-
-
Jay Leno Show
Gerry je úžasný herec, dost dobrý zpěvák a navíc i moc šikovný řidič. *4* *14* *4*
Co říkáte ?
http://www.youtube.com/watch?v=2 8umY3uL7nw -
-
Re: Jay Leno Show
Tak, tak, a k tomu ještě stále roztomilý. -
Re: Jay Leno Show
Jojo je prostě nej... *14*
-
-
Coriolanus
GB by měl hrát roli Tulla Afidia v modernějším filmovém zpracování Shakespearova Coriolana, což bude režijní debut Ralpha Fiennese, který bude hrát Coriolana. Natáčet se to má příští rok v Srbsku. Zprávička o tom se objevila dnes i na ČSFD (s takovou hezkou fotečkou z PSILY). Tak se zase máme na co těšit!!! *4* -
-
Re: Coriolanus
Tak to se budu těšit dvojnásobně, protože mám ráda jak Ralpha, tak i Josepha Fiennese a k tomu ještě GB. Jen nemám vůbec ponětí, o čem onen Coriolanus je. Musím si to dohledat. *7*
-
-
Hollywood Movie Awards
Asi už víte, jak dopadlo hlasování.
A pokud ne, pak vězte, že se Gerry stal Hollywoodskou mužskou hvězdou roku !!!
Congratulations !!! *14* *4* *14* *4* *14* -
-
Re: Hollywood Movie Awards
Sláva. Ze srdce mu to přeji a doufám, že mu zvyšující se oblíbenost a popularita u diváků umožní si vybírat jen ty nejkvalitnější scénáře a režiséry.
-