-
LAC
Zase jsem něco našla
http://www.gorilla.cz/artic le/7731-law-abiding-citizen-gerard- butler-se-msti-v-prvnim-traileru.ht ml -
-
Re: LAC
Dík, hlavne sa mi páči konštatovanie "ten člověk je snad chameleon" - to vystihuje, čo som sa aj ja snažila vyjadriť, že Gerry zahrá snáď všetko a vždy je úžasne presvedčivý!!! *14* To u mňa boduje na 1* (samozrejme okrem jeho ostatných predností *14* ). -
-
Re: Re: LAC
No právě,to se mi na tom také líbilo nejvíc.Jednoduché a přesné.Vystihuje všechno jednou větou.
-
-
-
Hollywood Movie Awards
Další hlasování pro Gerryho ! ! !
Tentokrát se hlasuje pro mužskou filmovou hvězdu roku. Kdopak to pro nás asi je ???
*4* *14* *4*
http://movies.yahoo.com/hollywood -movie-awards?pollVote#poll48513 -
-
Re: Hollywood Movie Awards
Dala som hlas - a páči sa mi že je druhý, iba 1% za Bradom Pittom!! Je to nádejné... *14* -
-
Re: Re: Hollywood Movie Awards
Dnes jsem tam nakoukla a zjistila,že opět můžu hlasovat,tak nevím jak to tedy funguje.Jisté je,že Gerryho náskok se zvyšuje.Klepu na dřevo. *3* -
Re: Re: Hollywood Movie Awards
V hlasování o sexy skota to také vypadalo nadějně a jak to dopadlo.Zatím bych moc nejásala.Můžem jen doufat,že je nás dost. -
-
Re: Re: Re: Hollywood Movie Awards
Nejásám, len vyjadrujem nádej, že by to tentokrát (pre zmenu) mohlo vyjsť. V každom prípade druhé miesto v takom množstve celebrít je už úspech. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Hollywood Movie Awards
A už je prvý !!! Ak sa budeme trošku snažiť, možno sa ten náskok aj trochu zvýši. Len sami nepáči, že neviem, dokedy trvá toto hlasovanie. Ale je to jedno, aj tak je najkrajší a aj najlepší !!! *14* Nemá chybu !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hollywood Movie Awards
A mě se dnes také podařilo dát další hlas.Myslím,že to funguje asi jako klikárna,ale místo po několika minutách to půjde po několika dnech.To jsem tedy zvědavá... -
Re: Re: Re: Re: Re: Hollywood Movie Awards
Ano, dnes už je první a mne se také dnes podařilo dát mu opět svůj hlas. Včera to ještě nešlo. Nevím, na jakém principu mne to včera nepustilo a dnes ano. Zítra už jdu odpoledne na TUT. Já snad ani nedospím. *14* *3*
-
-
-
-
-
-
sexy těla
http://www.novinky.cz/zena/styl/178 435-nejpritazlivejsi-hollywoodske-t elo-ma-daniel-craig-ctvrty-je-borat .html -
Ještě P.S.
Nevím jestli jste četly toto,už je to staršího data,ale jestli ne,tak se Vám to určitě bude líbit.
http://mladazena.maminka .cz/scripts/detail.php?id=378004 -
-
Re: Ještě P.S.
Ano, súhlasím s Adou - pekné čítanie, pohladenie na dušičke. Díky *4* -
Re: Ještě P.S.
Díky moc a moc za odkaz. Samozřejmě, že se to líbilo. Vždyť je tam o GB psáno jen v superlativech. Těch zdrojů o jeho inteligenci, smyslu pro humor a dobré povaze je více, takže to asi bude pravda. Hezky se to četlo. *4*
-
-
No comment
Wow !!!! *14* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v= 4tdJs9SWgP4
http://www.youtube.com /watch?v=yadxivCS4Hg
http://www.yo utube.com/watch?v=smIsHaD5HzU
( vše bez mezer ) -
-
Re: No comment
Tak jsem si videa prohlédla a musím konstatovat, že našemu chlapci je očividně mezi fanynkami moc a moc dobře. Já osobně bych nemohla být na místě fanynek, protože bych nejdřívě ostatní fanynky umlátila ze žárlivosti a pak bych Gerryho sežrala láskou. Ještě že žiji tady. Ale teď vážně - je tam opravdu okouzlující. Rozhodně bych se nenechala rozhodit nějakými brutálními polohami jeho filmových rolí , nebo nějakým tím sprostým slovem. Ta sprostá slova mi k němu dokonce sedí více, než kdyby se projevoval uhlazeným, univerzitním způsobem. Nic nepředstírá, je přirozený a o jeho charakteru a povaze vulgarismy nic nevypovídají. Ve čtvrtek jdu už konečně na TUT *14* *4* *14* -
-
Re: Re: No comment
Opäť sa mi potvrdilo, že Gerry je s fanynkami neskoutočne trpezlivý. Svojho času tu niekto začal diskusiu na tému, či Gerry nie je náhodou gay. No, úprimne, ani by som sa nedivila. Neustále obklopený fanynkami, ktoré jačia, roztápajú sa na kolomaž a padajú do mdlôb, vešajú sa naňho a túžia sa ho aspoň dotknúť - malé aj veľké, chudé aj tlsté, pekné aj škaredé, mladé aj staré..... strašné!!! Ja na jeho mieste by som už žiadnu ženu ani nechcela vidieť! Takže klobúk dolu - je neuveriteľne charizmatický, slušný a trpezlivý. Nech žije !!!! *3*
-
-
-
LAC
Predsa len ešte niečo - ako som sa na základe traileru tešila na LAC, po zhliadnutí tohto klipu - http://www.youtube.com/watch?v=I0S6 QqBPjnc - začínam mať opäť obavy - bude to zrejme značne kruté a aký dojem na nás zanechá GB?!
*7* -
-
Re: LAC
Že to bude kruté,bylo jasné od začátku.A jaký zanechá Gerry dojem? Mysím,že takový,že umí zahrát opravdu všechno,přece víme,že není doopravdy vrahem. *3* *13* -
-
Re: Re: LAC
To iste máte pravdu, ja len si akosi neviem predstaviť nášho zlatého milého a šarmantného chlapca v roli vraždiaceho "monštra" - na jednej strane sa na to teším ako na určite excelentný Gerryho herecký výkon, na druhej strane akoby to nejakým spôsobom búralo tú vžitú predstavu o GB ako o milom, príjemnom, šarmantnom a kultivovanom mužovi - neviem, či som to dokázala vyjadriť, čo cítim, v každom prípade sú moje pocity teraz dosť rozporuplné . *7* Prajem všetkým krásnu dobrú noc. -
-
Re: Re: Re: LAC
Chápu jak to myslíte.Já to vnímám trochu jinak.žádná role,mi tuto představu nemůže nabourat.Naopak,zvyšuje můj obdiv.Tak dobrou. -
-
Re: Re: Re: Re: LAC
Ještě pokračuji.Tu romantickou představu mi bourá spíš rozhovor v časopise,když zjistím,že můj hrdina je sprostý jako dlaždič a to i přesto,že ví,že hovoří s novinářem.To nějak těžko vydýchávám. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: LAC
Tak dobře děvčata,když ho tak bráníte,tak já mu to teda odpustím.Co píšete o tom novináři s tím vřele souhlasím.Mimochodem on byl sprostý také,třeba v tom měla být ta inovace.že se mluví "jak nám zobák narost". *15* -
Tak ma to vyprovokovalo, že som si ten časopis zohnala. Tiež by som to nebrala až tak vážne. Skutočne to môže byť prekladom (neviem posúdiť, lebo originál som nečítala a aj keby som ho čítala, tak mu nerozumiem, to by musel posúdiť niekto, kto excelentne ovláda angličtinu, lebo nuansy významov jednotlivých slov sú veľmi jemné). Ale môže to byť aj samotným tým novinárom, ktorý je podľa mňa nič moc - celý článok zrejme chcel byť niečím inovatívnym, avantgardným, akože to nemal byť štandardný rozhovor, ale niečo iné, ale výsledok je velice biedny. Takže pán novinár (na rozdiel od fotografa, ktorý urobil výborné fotky) je slabý a podľa mňa neschopný. A podľa toho môže byť aj interpretácia Geeryho slov slabá. Ja sama mám najmenej tri krát takúto skúsenosť s novinármi - vždy je človek z toho zrútený, čo napíšu, nikdy (!) to nie je to, čo poviete a ako to myslíte. Vždy je to niečo iné. Takže v tom môže mať prsty ten novinár. No a ešte je možnosť, že Gerry ako srandista od prírody, keď videl, s akým blbom má dočinenia, to urobil naschvál. Takže keep smile!!! *3* -
No od roku 1935 byste byla dospělá ažaž,tak proč by Vás tam nepustili.A co se toho čláku týká,chcete říci,že nemluvil sprostě a překladatel si to tam přidal,nebo,že říkal méně sprostá slova a nebo,že nám ta slova v originálním znění nezní tak "jadrně"? *3* -
Co se toho článku týče, nevím, zda to nebude spíš překladem... Mimochodem, ten klip z LAC jsem viděla na jednom americkém serveru, a tam člověka pustili jen tehdy, když uvedl své datum narození a tím prokázal, že už je dospělý. Připadalo mi to takové humorné, podruhé jsem tam dala rok narození 1935, a pustilo mě to tam... (nejmladší už nejsem, ale tak moc zase ne). No, ten klip je opravdu "s hvězdičkou". Též mám hrůzu, co bude následovat, až si nasadí tu svářečskou helmu... (tedy jak moc z toho ukáží, toho druhého vraha si prý opravdu pořádně "podá"). -
Však to vydýchám.Klady převažují. *3* -
nenechme si kazit představu o našem prici dokonalém :)
-
-
-
-
-
-
niečo o GB
Viem že niekedy píšem až príliš často, ale nedá mi, aby som vám, milé dámy, neposunula jednu Gerryho charakteristiku (z nejakého článku o Jenifer Aniston), ktorá sa mi strašne páči. Píšu, že JA má teraz priateľa (?!) a je to "škótsky poloboh Gerard Butler, ktorý je známy nielen neuveriteľným sexepílom a vypracovaným telom, ale aj romantickou dušou a hriešnym šarmom". Pekné, nie? Stručné a veľmi výstižné. *4* -
-
Re: niečo o GB
kráása %) *14* -
Re: niečo o GB
Velmi pěkné.Hezky se to čte.
-
-
LAC
Mimochodem už jste viděly fotky z premiéry LAC?http://www.gbgalsgallery.com/v/ premieres/LACla10609/ -
Esquire a TUT
Zdravím, milé dámy, po prečítaní prvého upozornenia na nový Esquire som hneď začala uvažovať, kde by som ho u nás na Slovensku zohnala, vaše ďalšie príspevky ma postupne od tohto úmyslu odradili - asi o nič závažné neprídem, ušetrím si čas zháňania. (ale keby som ho niekde uvidela, asi si ho predsa len kúpim.) Zároveň s potešením oznamujem, že som bola druhý raz na TUT a oplatilo sa. Titulky sú síce fajn, lebo môžeme počúvať Gerryho úžasný hlas, ale keď už ich človek nemusí tak sústredene čítať, dej už pozná a môže pozornejšie sledovať nášho miláčika, je to oveľa lepší zážitok. *3* Gerry je proste úžasný *14* a človek ho musí milovať, aj keď je to spočiatku arogantný sprosťák.
Prajem vám všetkým čo najskôr tento zážitok. *3* -
-
Re: Esquire a TUT
Ešte dodatok - komu sa chce hlasovať okrem na Ujdeto - prosím dajte hlas nášmu miláčikovi v ankete a najlepčie a najhoršie hodnotených mužov na:
http://lesk.cas.sk/clanok/8218 5/gerard-butler.html
- dá sa hlasovať z jedného PC iba 1 x, preto prosím dávať mu iba samé jednotky!!!! *3* Díky !!! *3* -
-
Re: Re: Esquire a TUT
Splněno, dostal ode mne jedničku. Nechápu jen, jak se do této soutěže mohli dostat někteří - hrůza. *3* -
-
Re: Re: Re: Esquire a TUT
Super! No dostali sa tam všelijakí, veď je to aj o najhoršie hodnoteného muža. Ale skutočne, všimli ste si, že na tej fotke GB žiari medzi ostatnými ako hviezda medzi mrakmi? Proste nemá konkurenciu! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Esquire a TUT
Taky jsem mu dala jedničku.Všimly jste si,že někteří jsou tam dvakrát?
-
-
-
-
-
Říjnový Esquire
Milé dámy, už jste viděly poslední číslo časopisu Esquire? Je tam tentýž titulní rozhovor s GB, který byl v srpnovém čísle v USA (i s těmi krásnými fotografiemi). Sice v češtině zní náš miláček až příliš jadrně, ale je to tam! Dnes byl takový den nanic, ale když jsem ten časopis viděla, hned bylo tak nějak lépe... *14* -
-
Re: Říjnový Esquire
Ano ano,ten časopis jsem si taky koupila,jadrně je mírné slovo.Ale rozhovor je velmi zvláštní.člověk se dozví dost zajímavého a přitom má pocit,že se vlastě téměř nic nedozvěděl.Jen škoda,že nevyfotili také ten dům,když ho tak chválili. -
-
Re: Re: Říjnový Esquire
Tak jsem si časopis dnes také koupila a mám stejný pocit jako vy. Jen je tam trochu detailně popisováno to, co se uvádí v jeho životopisu. Na druhou stranu, proč by měl na sebe vycinkat všechno , co chtějí vědět zvědavé fanynky , že? Alespoň ty fotky jsou pěkné. Takže díky za upozornění na časopis. *3* -
-
Re: Re: Re: Říjnový Esquire
Dnes jsem si ten rozhovor přečetla ještě jednou pozorně a musím konstatovat, že je to rozhovor "zvláštní" právě proto, že redaktůrek se snaží prezentovat i sebe.To považuji za jeho profesní chybu. V časopisu je také negativní recenze na "Gemara" a velmi pozitivní recenze na "Hanebné hochy" od Tarantina, vč. obdivu k výkonu rakouského herce, který hrál esesáka Landu. V těchto recenzích s redaktory naprosto souzním. -
-
Re: Re: Re: Re: Říjnový Esquire
To je pravda,vypadalo to víc jako článek o tom novináři,než o člověku,kterého měl představit.Jojo to je ono. -
Re: Re: Re: Re: Říjnový Esquire
Opravuji na "Gamera"
-
-
-
-