-
TUT aktuálne
Tak sa hlásim, ako som sľúbila. Včera som to nestihla, bola som v kine až dnes.
Už som raz písala, lebo keď som prišla domov s plnou hlavou dojmov, hneď som sadla k PC. Chcela som vám čo najvernejšie "zdělit" svoje dojmy, takže dať tie pocity do slov mi trvalo dosť dlho a tak keď ma nakoniec bez predchádzajúceho varovania vyhodilo z diskusie že "error, príspevok je príliš dlhý", skoro ma klepla pepka a musela som to hodinu predýchať. *10* Takže budem písať na pokračovanie. *3* -
-
TUT pokračovanie
Takže čo napísať.....no, film je fajn, milá a príjemná komédia bez amerických bláznovín, čo samozrejme kvitujem. Vývoj je dopredu jasný a scenár sa ani nesnaží to skrývať. (Veď už náš spoločný nepodarený názov filmu hovorí o všetkom.) Skôr umožňuje divákovi sledovať nuansy a výkyvy vzťahu, ktorý graduje súbežne s vyvíjajúcim sa vzájomným poznaním sa oboch postáv. Najväčším prínosom filmu sú vynikajúce herecké výkony GB a KH. Priznám, že spočiatku som mala trochu problémy - vychovaná som bola v dosť konzervatívnom prostredí, kde sa o sexe, pohlavných orgánoch a pod. otvorene nehovorilo, a už vôbec nie s takou spústou neslušných slov. Takže s tým som sa chvíľu vyrovnávala, ale potom som si zvykla. *3* -
-
TUT pokračovanie 2
No a náš miláčik? Ako vždy - nesklamal!Zlatý, zlatý, zlatý! Očarujúci, krásny, príťažlivý a sexy (niekedy až na zbláznenie) a čo hlavne - zasa neskutočne presvedčivý!!! *14* Tak vo svojej arogantnej vulgárnosti a drzej samoľúbosti, ako vo všetkých ďalších polohách. Neviem, ako to ten chlap robí, ale hrá neskutočne!! *14* Zasa konštatujem, ako pri POTO, že dokáže mať všetko v očiach. On sa snáď s každou postavou úplne stotožní. Je proste NO 1, je GREATEST! *14*
Už viac nebudem prezrádzať, treba to vidieť, vrelo odporúčam. Asi pôjdem aj ja ešte raz, lebo som sa nemohla naplno venovať Gerrymu a jeho nádherným očiam, keďže som musela čítať titulky.
A ešte niečo pre Adu - toto je presne film pre vás, tu sa možno stotožniť s tou "Evou" a prežívať vzrušujúce závrate z jeho blízkosti a z jeho náklonnosti. Tak si to užite. *4* Ja možno pôjdem pozrieť Gamera (dnes som sa v kine dozvedela, že ho predsa len budú dávať od 5.11.), aby som videla ďalšiu z Gerryho hereckých polôh.
Prajem všetkým veľa krásnych zážitkov s GB. *3* -
-
Re: TUT pokračovanie 2
Díky moc. Já to tušila, že to bude něco pro mne!!!!! Jsem už připravená na to, že také půjdu dvakrát, abych po druhé nebyla rozptylována čtením titulků. Čuňačinky snad přežiji, i když je také těžko vydýchávám a docela se v kině stydím. Nevím proč, mám však stále pocit, že i když je GB postavou urostlý chlapák, v hloubi duše je to něžný a citlivý maminčin chlapec ( s matkou má asi velmi vřelý vztah, často o ní mluví). Proto mi moc neseděl jako Leonidas, ani jako gamer. Pro mne je to hoch na muckání a ne na rvačky. Jééééé, jak já se už těším *14* *14* *14*
-
-
-
-
TUT
Srdečne zdravím, dámy, prečítala som si Vašu diskusiu o Gamerovi - tak toto mi zatiaľ nehrozí, u nás o Gamerovi ani muk, ktovie či ho vôbec budú premietať, ale to ma až tak netrápi, viac sa teším na LAC. Ale s prekvapením som po návrate z dovolenky zistila, že skutočne začali, tak ako sľúbili, od 17.9. premietať TUT, síce so známym blbým názvom, ale našťastie s titulkami (chudinky Nemky to majú dabované). Úplne bez nejakej väčšej reklamy a propagáciem žiadne bilboardy, obrovské plagáty, kampane, upútavky v televízii a pod. Celkom potichu, napriek tomu je návštevnosť pomerne dobrá. Takže v piatok 2.10. idem!!! Potom dám vedieť svoje dojmy, zatiaľ aspoň jednu recenziu, ktorú som našla a ktorá je na moje prekvapenie a v rozpore s mojimi znalosťami o filmových kritikoch úplne kladná - takže kto chce, môže si prečítať: http://www.kinema.sk/clanok.asp?id= 32519
Prajem krásny deň *4* -
-
Re: TUT
Aha, už to vím. Recenze na film je také kladná, jako u nás. Už se těším. Konverzačka, a k tomu ještě roztomilý a vtipný darebáček GB, no to si užiji. Musíte nám své dojmy určitě sdělit.
*3* -
Re: TUT
A jaký je na Slovensku ten blbý název? Asi mi to uniklo.
-
-
?
Tak si milé dámy nyní, po vašich pozitivních dojmech z filmu Gamer, připadám jako nějaká divná. Proto jsem si ještě na YouTube vyhledala různé ukázky vč. rozhovorů s režisery, a ještě mne to víc rozzuřilo. Tento typ mužů a tento druh zábavy mne hodně, ale opravdu hodně irituje. Jdu si dát panáka a dovyšívat dečku. -
-
Re: ?
No možná,jsme divné my.To Vás nenapadlo? *9* -
-
Re: Re: ?
Ale nejdivnější budu asi já, protože jsem Gamera viděla včera a dnes znovu.
Je to docela zajímavé, zkouknout to dvakrát za sebou. Víte, co vás čeká, na některé okamžiky se víc soustředíte ...
Dnes z toho mám jiný dojem než před 24 hodinami a ještě pozitivnější.
Divné, že ano ??? -
-
Re: Re: Re: ?
Jo tomu věřím a za divné to až tak nepovažuji,já jsem podobných úletů také schopná.Ale pravda, dvakrát po sobě na jednom filmu jsem v kině ještě nebyla.Já si je leda pouštím dokolečka doma. -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Já jsem o druhé návštěvě i uvažovala, ale příteli se nechtělo a mně samotné taky ne. Ale budou-li to dávat ještě alespoň týden (moc nás v tom sále v sobotu nebylo), tak třeba ještě půjdu... Jinak já také nejsem žádná fanynka stříleček a zvrhlostí, ale v tom filmu to mělo mít svůj účel (ukázat zvrácenost celé té myšlenky, zkaženost té budoucí doby, jak všichni mluvili sprostě, projevili své nejzvrhlejší touhy - upřímně řečeno, bála jsem se, že to bude ještě horší). Totéž v 300 - ono být v té bitvě doopravdy asi taky nebylo nic pěkného ke koukání, tohle bylo alespoň takové stylizované. Já to tak nějak beru, že to patří k tomuhle druhu filmů (ani na jeden z nich bych nešla, kdyby tam nebyl GB). Víc se těším na ty další dva, i když v LAC bude zřejmě taky dost záběrů minimálně "obtížnějších ke koukání". Mimochodem, všechny tři filmy jsou v USA klasifikovány jako "R", což znamená, že osoby mladší 17 let na ně smějí pouze v doprovodu někoho staršího. Prý se objevily i dohady, že američtí puberťáci pronikali na Gamera s lístky na jiná představení a tím negativně zkreslovali tržby... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
Ještě jeden malý dodatek.
Gamera jsem sice viděla dvakrát za sebou, jak jsem zmiňovala, ale o tom, že bych ho dvakrát viděla v kině, o tom nebyla řeč. Tedy, ne že bych toho nebyla schopna.*1*
Poprvé jsem film skutečně shlédla v kině a strávila tak opravdu příjemný večer, ale podruhé jsem si Gamera už pěkně a v klidu " rozpitvávala " doma. A teď už si ho budu pouštět stále dokola.
Ostatně jako všechny filmy s Gerrym. Můžete je vidět poprvé, podruhé ... podesáté a pokaždé objevíte něco nového, pokaždé vás osloví, pokaždé máte ten zvláštní pocit ... *14*
Ale tohle jistě všichni dobře víte.*3*
-
-
-
Re: Re: Re: ?
Mám nesmírné pochopení pro fandovství žen k nějakému fešákovi (zpěvák, či herec). Já osobně pro GB blbnu docela fest a to již nejsem nejmladší. Asi je to ale málo na to, protože nejsem schopna vydržet rychlé střihy, záblesky a rychlé švenkování kamery, vč. rámusu ze střílejících pušek, flintiček a granátů. To již vůbec nezmiňuji obscéní a lascivní scénky, odpovídající zvrhlým představám nadržených machů. Stejný pocit otrávenosti jsem měla z filmu 300 bitva u Thermopyl. Není to ale pro to, že bych byla nějak útlocitná a různé formy masakrování, že by mne psychicky vytáčely. To ne. Jen mi to připadá, že jmenovaní režiséři nejsou zcela v normě. Je ale možné a připouštím to, že jsem jejich formám filmového sdělování nedozrála ( a asi už nedozraji). Stručně řečeno, já si užiji své, když má na plátně GB zamilovaný a zjihlý pohled, mucká se tam s nějakou "Evou" a já se v tu chvíli vžiji do toho, že jsem ona "Eva" . A v tom to asi milé dámy je. *14* *14* Tak pá. -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Milá Ado,ono to nebude jen kvůli fešákovi,já chodím na takové filmy i s jinými fešáky.Prostě to máme jinak nastavené.Já už také nejsem nejmladší(spíš starší),ale mám ráda filmy, které můžu sdílet se svými dospělými syny,kteří mi ješte za žádný film na který jsem je vytáhla nevynadali.O hudbě ani nemluvím,to nechápou ani oni,že poslouchám např.50 centa,nebo Akona.Jsem prostě ulítlá.Vy Ado budete asi dost normální. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
A co je to vlastně být normální, že? *3*
-
-
-
-
-
-
Jak se točil Gamer
Ještě odkaz na klip z natáčení Gamera - nevím, zda to tu už někde není, má to celkem 3 části, tohle je ta prostřední:
http://www.youtube.com/watch?v= BLg1Pi1QE7c
(je to zajímavější teď, když už to člověk viděl). Oni ti chlapci režiséři (a GB s nimi) budou asi docela "hračičkové" a natáčení filmu si zřejmě užili, i když to žádný med nebyl, i když náš chudáček miláček byl v té době nemocný a v jednom rozhovoru prý i ukazoval jizvu na zádech, která mu z natáčení zbyla... -
GAMER
Tak milá Ado,abyste nečekala dlouho.Právě jsem přišla z kina a musím říci,že už jsem viděla hodně horších filmů, dokonce jsem se u toho i zasmála,(asi dvakrát).Vzhledem k tomu,jaký to byl masakr ,tak tam z těch bitev bylo tak akorát.Taky nejsem počítačový hráč,ale tenhle film mi nevadil.Zkrátka nejsem zklamaná,možná proto,že jsem věděla na co jdu a filmy tohoto typu se mi asi líbí.K mým oblíbeným patří např.i Matrix což u žen není příliš obvyklé.Vzala jsem s sebou,na rozdíl od Vás,svého (dospělého) syna,který má na to zhruba stejný názor,takže mi to ani nemá za zlé.Ale on také věděl,na co jdeme.Tak asi tak. *4* -
-
Re: GAMER
Já jsem na tom dnes také byla, mně tam spíš vadilo, že spousta věcí byla takových "nedotažených", hlavně co se týče děje a "poselství" filmu. Nejsem moc na akční filmy, ale věděla jsem, "do čeho jdu", takže ty bojové scény jsem očekávala, těch scén ze hry "Society" dokonce bylo méně a méně zvrácených, než jsem byla připravena přetrpět. Myslím, že ta základní myšlenka (že jedni lidi budou ovládat a zotročovat ty druhé) je dost šílená a i ta rychlá kamera (režisér M. Naveldine používal ruční kameru se kterou jezdil na in-linech, takže to bylo takové rychlé) k těmhle záběrům dobře šla, akorát se z toho časem točila hlava. Zase ty záběry mimo hru byly normální a GB zase ukázal, že tam, kde vůbec měl tu příležitost, umí hrát a není jen hezký svalnatec. Taky si nejsem jistá, jak rychle bych se vůbec zorientovala v situaci, nebýt toho, že už jsem si o tom leccos přečetla - měli to na začátku více uvést... Ale z kina jsem odcházela s překvapujícím pocitem, že se mi to vlastně líbilo. *3* -
-
Re: Re: GAMER
Gamer rozhodně není žádné psychologické drama ani film určený k podrobnějším rozborům a diskusím.
GB se opět objevil v jiné herecké poloze a ukázal ( i když k tomu neměl moc příležitostí ),že je v každém filmu úplně jiný a přitom (tedy hlavně asi pro jeho fanoušky )úplně stejný, tedy úžasný! I hudba byla skvělá. Takže - i mě se film líbil a když nebude patřit k mým favoritům, určitě se na něj podívám znovu.
A pro ty, kteří nejsou z tohoto filmu zrovna nadšeni: Těšte se na TUT a LAC !
Bude to zase něco úplně jiného a snad to nadchne i více diváků. *4* *3*
-
-
-
Varování
Milé dámy, varuji vás před filmem Gamer. Je to nekoukatelný film a GB, i kdyby tam byl zcela nahý, tak to nezachrání. Předpokládám, že chudák GB vůbec netušil, co lze s daným scénářem udělat. A to jsem na tu hrůzu nalákala švakrovou a každá zaplatila 170,- Kč. Myslím, že do smrti mi to švakrová neodpustí a rejžu se střihačem by měli za tento film vykastrovat.
Nezbývá, než se těšit na říjnové TUT a listopadové LAC. *16* -
-
Re: Varování
a co tam bylo tak hroznýho??? -
-
Re: Re: Varování
Celý film je hrozný. Dělá to na mne dojem, že ho snad natočili zfetovaní , testosteronem nadupaní adolescenti, kteří se vzhlédli ve zběsilých honičkách, střílečkách, destrukcích a obscéního sexu. Film je nastříhán klipovitě, takže vám za chvíli začně v očích blikat a GB je tam ve zkratkovitých záběrech a dost málo. Jen samé detonace, rámus, nepřehledné honičky šílenců se samopaly a občas prošpikováno záběry obnažených ženských ňader a zadků. Pokud ve scénáři byla nějaká idea (možná i dobrá), tak ve zběsilosti střílení, zabíjení, honiček a filmového střihu není na přemýšlení ani pomyšlení. Něco tak zrůdně blbého jsem snad v životě neviděla. Blbé, blbé, blbé.
-
-
-
LAC v ČR
Tak ve čtvrtek zase změnili plán, teď to vypadá, že LAC ("Ctihodný občan") by měli v ČR dávat od 19. 11., snad to vyjde!!!! *14* -
-
Re: LAC v ČR
Tak to by bylo bezva. V září jeden film s miláčkem, v říjnu druhý a v listopadu třetí. Jééééé, to si užijem!!!!!Vždyť já už jsem tak natěšená. Četla jsem jakousi recenzi na Gamera, a jediné, co tam údajně za něco stojí, je prý muskulatura G.Butlera. *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Jeden obrázek z LAC
Myslím, že netřeba komentáře... *3*
http://www.gbgalsgallery.com/v/roles/lac/misc/Promo3.jpg.html -
-
Re: Jeden obrázek z LAC
Stále přemýšlím, který z těch třech mužů na tomto obrázku (http://www.gbgalsgallery.com/v/rol es/lac/misc/Promo3.jpg.html)
je nejhezčí????? *3* -
-
Re: Re: Jeden obrázek z LAC
Dobrý fór *1* - ja tipujem toho vľavo. *3* -
-
Re: Re: Re: Jeden obrázek z LAC
No, on i ten vpravo má něco do sebe, není-liž pravda? *1*
-
-
-
Oh my God ! ! ! *14* *14* *14* -
NETREBA..... *3* -
-
Re: Re: Jeden obrázek z LAC
.....ale aj niektoré ďalšie stoja za pozornosť
http://www.gerard-butle r.net/gallery/v/career_movies/law-a biding-citizen/production-photos/ *4*
-
-
-
LAC
V Nemecku vraj bude premiéra LAC už v novembri 2009 (???) - teda neviem, či nie sú prílišní optimisti, ale nazvali to "Zákon pomsty /msty/, som zvedavá, aký geniálny názov tomu vymyslia naši milí - s TUT to podľa mňa úplne zbabrali, lebo "Chceš ma, chcem ťa" je úbohé a s pôvodným názvom to nemá nič spoločné. Takže necháme sa prekvapiť, čo duchaplné vymyslia na LAC (ale hlavne nech to dajú do kín)! Srdečne pozdravujem všetkých obdivovateľov GB!!! *4* -
-
Re: LAC
Na mne to dělá dojem, že název pro TUT u nás někdo vymyslel asi ledvinami. *7* -
-
Re: Re: LAC
...to je naprostá pravda !!!
*1* *15* *1* *15* *1* *15*
-
-
-
souhlas
Tak tady dámy čtu ty Vaše výlevy a nezbývá mi než souhlasit.Mám přesně stené pocity.On je prostě neuvěřitelný.