-
LAC v ČR
Podle Unie českých distributorů by se LAC měl dostat do českých kin pod názvem Ctihodný občan až 8. 4. 2010. Ani neuvádějí počet kopií, otázka je, kolikrát se to datum ještě změní... Tak dlouho čekat!!! Zatím tedy všechny země kromě anglicky mluvících mají data premiér až v r. 2010. Když s tím přišli tak najednou - ono asi chvilku trvá, než se to otitulkuje... *7* -
-
Re: LAC v ČR
Tak dlouho to já asi nevydržím!!!! Podle ukázky si troufnu předpovídat, že to bude pravděpodobně po Fantomu jeho další velký trhák.
-
-
KLIKAJME!!!
Ahoj děvčata, prosím KLIKAJME na sexy Škóta usilovnejšie!!! V priebehu včerajška a noci klesol Gerry zo 43 na 36 % - a to keby hlasy tých ďalších troch neboli vyrovnané, tak už by ho niektorý z nich porazil. A to predtým po celú dobu Gerry stále viedol, bolo by to hrozne škoda, keby to teraz nakoniec prehral *10* . PROSÍM, nedopusťme, aby nakoniec bol najsexy Škótom niekto iný len preto, že jeho fanynky sa dokázali skoncentrovať a že boli nakoniec usilovnejšie než my (aj keď predtým sa nijak zvlášť nesnažili). Takže dievčatá - do toho! Ukážme to všetkým, že Gerry je ten naj...naj...naj!!! *4* -
-
Re: KLIKAJME!!!
Klikame, klikame, co to jde!!! -
-
Re: Re: KLIKAJME!!!
Ach jo! Tak už je to tu - Gerry v ankete už prehráva *9* *10* , viem že snaha bola určite enormná, ale zrejme je nás málo. Aj keď viem, že nejde "o život", som z toho mierne naštvaná a dosť smutná. Ako môže byť najsexy Škótom také čosi ako je ten David Tennant, čo ani neviem kto je a čo má na tejto stránke 42 fanúšikov? Veď ten nesiaha Gerrymu ani po kotníky! A vôbec nie je sexy. Nie je to nespravodlivé?!?! A najmä ak doteraz Gerry stále presvedčivo viedol! Odteraz neznášam ankety *10*
-
-
-
LAC
Ježííííši, lidičky, videli ste trailer LAC? Bijem na poplach - teraz sa už od nedočkavosti asi budeme môcť úplne zblázniť. Vyzerá to, že Gerry zasa zažiari (to je ešte slabé slovo), a to v hereckej polohe, v akej ho ešte asi nepoznáme a vyzerá to, že bude FANTASTICKÝ !!! Nehovorím priamo o filme, ten bude asi dosť surový, ale na Gerryho už podľa trailera jednoducho nemám slov *14* (A to už pomlčím o jeho telesnej stránke *3* ) -
-
Re: LAC
Zrovna jsem se na ten trailer divala, bohuzel bez zvuku, plne si ho budu moci vychutnat az doma (v nedeli vecer). Je to tenhle? http://www.movieweb.com/news/NECT6H CHjnLXGI
No, ono uz podle toho scenare by to melo stat za to a vypada to, ze to bude jeste lepsi, nez jsem si predstavovala!!! Uz se nemuzu dockat!!! *14* -
-
Re: Re: LAC
Áno, je to on, je zatiaľ jediný, ktorý hodili na trh a je úplne všade, na všetkých Gerryho stránkach aj na You Tube asi 7 x. Ale so zvukom to budete mať naozaj lepšie - ten jeho hlas! Niekedy sa mi zdá, že na ňom pracuje - má ho stále hlbší a dramatickejší, no proste super. Strašne sa na ten film teším. *16* -
-
Re: Re: Re: LAC
Uz jsem to i slysela. Je to fakt uzasne, akorat si myslim, ze v tom traileru prilis prozrazuji o deji toho filmu. Myslim, ze si skutecne uzijeme, i kdyz tam budou urcite napohled nepekne sceny. Ale uz na tom traileru je videt, jak krasne dokazal vystihnout svou postavu a jeji promeny. Co teprve, az to uvidime cele. Ja uz se tak tesim!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: LAC
Jestli se to k nám vůbec dostane a kdy. Já bych se také ráda těšila, ale bojím se těšit. Dle ukázky to bude opravdu asi bomba. *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
sexy Škót
Prosím klikajte na homecomingscotland o najsexy Škóta - je to zatiaľ pre Gerryho dobré, ale už je to iba do pondelka, takže nazbierajme mu čo najviac percent - nášmu *4* !!! -
TUT
ahoj,právě dávají na HBO2 Před kamerou,kde bysme se měli dozvěeět něco o TUT:-) -
paparazzi
Hlaboko sa omlúvam, už je to u mňa pomaly pravidelné, že vždy niečo zabudnem - ale spomenula som si, svojho času sa tu debatovalo o súde ohľadom nejakého paparazzi, ten súd sa mal preložiť na 18.8. Na stránke contactmusic.com sa práve dnes píše nie o Gerrym, ale o jeho osobnom strážcovi, že ten mal nejaké problémy s paparazzim a že ho tuším hľadá polícia. Nebude to teda nejako inak? Ja som už vtedy naznačila pochybnosť vo vzťahu k nekonečnej trpezlivosti GB s fanúšikmi a novinármi. Ak bude mať niekto exaktnejšie informácie, mohol by nám neznalcom to upresniť? Ďakujeme vopred. *4* *4* *4* -
-
Re: paparazzi
Ja jsem to o tom strazcovi cetla na strankach odnekud z Indie, ale to se melo stat az ted, behem filmovani s J. Annistonovou (ze ten osobni strazce nejakemu paparazzimu rozbil auto a ted ho hledaji), s tim pripadem z prosince (co by mel jit ted k soudu) to zrejme nema nic spolecneho.
-
-
osamelý Gerry
Milé dámy, ak som dobre pochopila pri mojej slabej angličtine obsah tohto príspevku - (samozrejme bez medzier) http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/butlers-marriage-fears_1112418 - tak Gerry by sa rád oženil a mal deti, ale nedarí sa mu nájsť tú pravú a bojí sa, že už je neskoro, veď už bude mať 40. Takže slobodné a bez záväzkov - hurá do toho! *3* (A trebárs aj tie ostatné. *1* ) A ozaj - opäť len čiastočne som pochopila, že bulvár ho už dáva dokopy s Jenifer Aniston, má niekto nejaké relevantné informácie, či je to naozaj pravda? Mám pocit, že on to popiera. Veď zato, že spolu filmujú, ešte nemusia mať pomer.
Prajem všetkým pekný deň. *4* -
-
Re: osamelý Gerry
To tema se objevuje v rozhovorech uz dost dlouho, at uz zeneni jako takove, tak i to, ze ho davaji dohromady s ruznymi "spoluhrackami", zejmena jsou-li samy svobodne (K. Heiglova je vdana), a zejmena v souvislosti s TUT to tema ozilo jeste vic. Ten posledni citat jsem videla az ted, i kdyz v podobnem smeru uz se take vyjadroval drive (neco jako: Moc bych chtel mit zenu a deti, ale "nevycucam si je z prstu". Nikdy jsem nebyl na takove ty sedmilete vztahy, ale jsem pripraven na velky trvaly vztah. Myslim, ze bych se mel brzy usadit, ale bojim se to rici nahlas, protoze se to nemusi vubec stat). No, nemam tu slovnik, tak to berte s rezervou. Ale to tema neni nove, ted se ho na to jen asi i vic ptaji (jak kvuli te ctyricitce, tak kvuli TUT). Na ty reci o JA je uz asi trosku alergicky, slysely jste to jeho nastvane "No!" v rozhovoru pro GMTV? Ja doufam,ze si tu pravou najde, ale to nejde na povel...
*3* -
-
Re: Re: osamelý Gerry
Ďakujem za upresnené znenie, dúfala som, že to dáte na správnu mieru. Čo sa týka partnerky, napriek môjmu predchádzajúcemu príspevku, ktorý chcel byť trochu humorný, teraz úplne vážne - zo srdca mu prajem tú najlepšiu partnerku a to najväčšie životné šťastie, pretože pri tom, aký je to pozitívny a úžasný človek a ako všetko čo robí, robí maximálne poctivo - si myslím, že si to absolútne zaslúži. A ako fanynka by som ani nežiarlila, naopak, veľmi by som mu to priala. Ale JA mi k nemu nejako nepasuje. Takže držím Gerardovi palce, aby mu to aj v súkromnom živote vyšlo a aby našiel svoje šťastie, aj keď po štyridsiatke - veď chlapi nestarnú. *3* *4*
-
-
-
TUT
Milé dámy, to ešte buďte spokojné, u nás zatiaľ stále ticho. Stránky Únie filmových distribútorov sú momentálne v prestavbe (Ďakujem im) a na iných stránkach, keď som hľadala pripravované filmy, tak až do decembra som tam žiadny TUT nevidela. Takže som z toho smutná, lebo veľmi som sa na ten film tešila, všetky trailery a klipy už poznám naspamäť. )Cudujem sa im, keď ten film je tak dobre zárobkový. Takže držím vám palce, nech to aspoň u vás vyjde. Pekný večer. *4* -
-
Re: TUT
Udělejte si výlet do Prahy a lístky na časné odpolední promítání lze zajistit a večer domů. *7* -
-
Re: Re: TUT
Veľmi pekne ďakujem za ponuku a nápad - nie je zlý, ale viem si predstaviť, že moji traja chlapi, ktorí aj tak nemajú veľa pochopenia pre moje nadšenie Gerrym (tomu najstaršiemu sa ani nedivím), by ma asi dali zavrieť do blázinca. Ešte som nepochovala nádej, že to u nás tiež dajú, aj keď teraz dali prednosť inej romantickej komédii "Návrh" so Sandrou Bullock, ktorá bude mať premiéru v septembri.Ale aj tak díky a pozdravujem Prahu *4*. -
-
Re: Re: Re: TUT
Chyba! Nesmíte na sebe všechno vykecat. A už vůbec ne jakékoliv nadšení pro jiné muže. Ale jak myslíte, dobrá vůle tu je.
Mimochodem, každá vdaná žena má na druh tohoto bláznění naprostý nárok ( aby se z všednosti manželské nezbláznila) a mela by být k tomu tolerance manželů zákonem přikázána. Srdečně zdravím. *3*
-
-
-
-
!!!!
300 registrovaných, ale neregistrovaných je nás více. S tím posunutím termínu mě namíchli, protože já to snad ani nevydržím. V poslední době už myslím jen na ten film, těším se a oni toto. Je to nehoráznost. *16* -
Tak už je nás 300!!!
To je takové až symbolické na této stránce, ne?
Horší je, že jsem se teď dívala na ČSFD, a tam (v sekci Kino) uváděli, že Gamer bude mít premiéru až 24. 9. a Chceš mě, chci Tě až 15. 10. Na stránkách těch filmů i na mezinárodní filmové databázi (IMDb) je ještě pořád datum 17. 9. Tak nevím, co se stalo. Zvlášť když má TUT takový úspěch (celkové tržby filmu už jsou přes 62 mil. dolarů při rozpočtu 38). *7* -
-
Premiéry odloženy
Tak na ČSFD je to posunuté i na stránkách těch filmů a podle Unie českých filmových distributorů je to také posunuté. Tak doufám, že alespoň tyto termíny budou platit. *7*
-