Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ešte jeden

No a ešte jeden klip:
    http://www.youtube.com/watch ?v=JCeL8smx_cE

a opravujem sa - aj v klipe sa KH chová neprirodzene a afektovane.
  • ešte jeden

A ešte jeden klip: http://www.youtube.com/watch?v=avlZ nYXIbV0

a opravujem sa - aj v tom klipe sa chová KH neprirodzene a afektovane.
    • Re: ešte jeden

Promiňte chybu - toto je to isté, čo poslala daba, správne som chcela poslať až ten druhý. *8*
  • tanec s G.B.

A tohle jste viděly?
    http://www.youtube.com/watch?v=YIieks5ySEI
    • daba

Re: tanec s G.B.

A ještě jeden... http://www.youtube.com/watch?v=avlZ nYXIbV0
      To se to máme, že jo? Taková nadílka nových obrázků a klipů...
  • daba

Premiéra TUT v Londýně

Tak aby toho nebylo dost, ještě pár fotek z londýnské premiéry - zase mu to moc slušelo!
    http://www.gbgalsgallery .com/v/premieres/LonTUT849/b-c.jpg. html *3*
    • Re: Premiéra TUT v Londýně

Teda fakt - zase mu to veľmi slušalo, ako v poslednej dobe stále, neviem ako to robí, ale je stále lepší!! Je príjemný, prirodzený, pokojný (rovnako ako v LA) - zato ona mi pripadá (rovnako ako v LA)akoby bola v kŕči, neprirodzene sa smeje a celkovo chová - aspoň na tých fotkách to tak vyzerá, v tom novom klipe sa zdá byť v pohode. Tak neviem. Ale je mo to vlastne jedno, hlavne Gerry je úžasný. Díky za všetky tie tipy, škoda ža nie sme bližšie k tomu dianiu, ale spoň takto. Krásny deň s Gerrym prajem všetkým. *4* *4*
  • Vřelé díky

Jejda, jejda! Díky milé dámy za vidoadresy. Já jsem se tak potěšila pohledem na roztomilou rosničku, jak se ručičkou snažil trefit na správné místo i z rozhovoru v TV . Na druhou stranu jsem masochista, protože vždycky trpím tím, že vůbec nevím, co říká. Ale je sladký k zulíbání. *14*
  • počasie

Čo na to poviete, že z nášho milého Gerryho je už aj "rosnička"?!
    http://www.gerard-bu tler.net/gallery/v/tv_appearances/2 009/gmtv/
    • Re: počasie

http://www.youtube.com/watch?v=s7pb 7SpjlY4
      Rosnička naživo.
      • evelynba

Re: Re: počasie

Díky, super!!! *4*
        • daba

Re: Re: Re: počasie

Na http://www.gm.tv/videos/star-guests /36469-gorgeous-gerard.html je celý rozhovor (zítra - tedy už dnes, 4. 8.) bude premiéra TUT v Londýně, GB na ní "na skok" přijel a hned ho vyzpovídali v pondělním ranním vysílání GMTV (a při té příležitosti jim předpověděl to počasí). Že je nádherňoučkej!!!! *14*
          • daba

Re: Re: Re: Re: počasie

A ještě jeden odkaz - fotky, když šel do/ze studia.... http://www.gbgalsgallery.com/v/part iesetc/outGMTV839/GMTV-+_8_.jpg.htm l
            • Re: Re: Re: Re: Re: počasie

Skutočne nemá chybu! Myslím, že je teraz naozaj v top forme *3* a v poslednej dobe sa celkovo podarilo viacero výborných fotiek "albumoviek", aj na premiére TUT v LA, aj v Regis a Kelly, aj pri natáčaní Bounty Hunter a aj tu v rámci GMTV, ktoré by si zaslúžili dostať sa aj do tejto galérie. Je proste super, super, super! *14*
    • Re: počasie

Zatím je to ta nejhezčí rosnička na světě.
      (Opět se musí opravit mezery butler a 2009) *14*
      • evelynba

Re: Re: počasie

Najhlbší súhlas!!! *14*
  • evelynba

info

Info pre tých, ktorí to chytajú, ktorých to zaujíma a ktorí ešte o tom nevedia - dnes večer na HBO 2 o 20.05 ide 300, na HBO o 16.30 Beowulf (len neviem, či je to ten s GB alebo ten novší s A.Hopkinsom) a večer o 20.00 Zabudnutý ostrov, čo predpokladám by mohol byť Nim´s Island. Oba tieto filmy potom opakujú v stredu večer.
    Prajem peknú nedeľu. *4*
    • evelynba

Re: info

Ozaj, zabudla som - nebolo by už aktuálne aby niekto, kto to dokáže (ja nie) pridal do filmografie RocknRolla a The Ugly Truth? *3*
      • daba

Re: Re: info

Bohužel do filmografie nic přidávat nemůžeme, dokonce i pokusy aktualizovat životopis vycházejí tak ve 30 %. Tenhle server bohužel zjevně nemá nejschopnější administrátory, ale nic lepšího není k dispozici. Už jsem jim i párkrát psala, ale bez výsledku.
        • evelynba

Re: Re: Re: info

To je škoda, bolo by to dobré pre aktuálnosť stránky, veď ak by mohli editovať iba registrovaní užívatelia, administrátor by zistil, kto to je, ak by tam niekto niečo zblbol alebo tam dal niečo nepatričné. Na jednej strane je tu ponuka Editace, resp. Upravit profil, na druhej strane sa to nedá. Naozaj škoda. *9* Teraz už viem, prečo mi to nešlo ani za svet, keď som tam pred pár dňami chcela pridať do Odkazov stránku www.gerardjamesbutler.co.uk, na ktorú som narazila. A ja som myslela, že som niečo pokazila ja, keďže nie som žiadny počítačový génius. A ono bude problém niekde inde. *7*
          • Re: Re: Re: Re: info

Já jsem s přidáním odkazu,žádný problém neměla.Ale než přidají adresu do odkazů,tak se tam některý z administrátorů podívá a jestli na této adrese uspěli tak jako já,tak se nedivím,že jí nepřidali.Taky to může trvat několik dní.
  • daba

Premiéra LAC

Světová premiéra Law Abiding Citizen by měla být v USA již letos 16. října. Už před pár dny se tato informace začala tak nějak objevovat, dnes to potvrdil režisér filmu. V ostatních státech data uvedení zůstávají (na IMDB) na rok 2010 (ČR tam bohužel zatím termín nemá). Je dost neobvyklé, aby se premiéra posunula na termín dřívější, než původně očekávaný, zřejmě toho nemuseli tolik dodělávat (zatímco Gamer dotočili koncem roku 2007 a rok a půl trvá, než se dostane do kin, LAC točili letos na jaře). Tak se můžeme těšit na další film s GB!!! On tedy v jednom rozhovoru k TUT říkal, že už film poprvé viděl "pohromadě" a že byl nadšen (mělo to být někdy před týdnem), tak zřejmě nechtějí zbytečně čekat a uvést ho do co nejdřív. *3*
  • TUT

Na TUT už běží v kinech trailer.Takže je to jisté,ovšem GAMER stále tajemný.
  • K: daba 24.7. 22.08.

Sorry, že až tak neskoro reagujem, ale akosi nebolo času na dlhšie písanie. Aj ja sa viac teším (okrem TUT) na LAC než na Gamer (ako som už písala, filmy tohto typu nemusím), ale trošku sa aj bojím, lebo vidieť Gerryho ako psychopata, pokiaľ to tak výborne zahrá ako hral doteraz, to bude teda vážne. *9* Ale úplne najviac sa teším na Burnsa - ak ho Gerry stvárni tak presvedčivo, ako sme uňho zvyknutí, tak to bude nie bonbónik, ale rovno celá bonboniéra! *14* Keď dobre zahrá tohto škótskeho národného básnika (takmer národného hrdinu), potom ho len budú Škóti milovať a hlasovať zaňho! *1* Už podľa toho posteru vidno, že tam bude Gerry zase úplne iný, ako ho ešte nepoznáme. Musím povedať, že okrem jeho zjavu a hlasu ma osobitne fascinuje tá šírka jeho hereckého záberu, tá neuveriteľná rôznorodosť jeho postáv, ten chlap snáď zahrá úplne všetko a všetko rovnako vynikajúco a presvedčivo! Je to proste Pán Herec. No a v tej súvislosti ma udivuje, ako dokonale ho na Slovensku dokážu zatajovať. Kým som akousi náhodou pred cca pol rokom videla POTO, hlboko som ani netušila, že nejaký Gerard Butler existuje. Síce nesledujem bulvár, ale myslím, že ani tam by som sa o ňom veľa nedozvedela, keďže to nie je taký typ na škandály a nechutnosti, ktoré bulvár tak miluje. Ale inak - hlboké ticho - a pritom je to taký super herec (a teraz myslím skutočne jeho herectvo), postupne spoznávam jeho roly a jeho kvality a som stále fascinovanejšia. Naozaj by si aj u nás zaslúžil viac pozornosti, hlavne tej odbornejšej, nie bulváru. Takže naozaj úprimne sa teším na jeho ďalšie filmy a ostáva mi len dúfať, že ich u nás aj budú hrať, resp. si asi budem musieť kupovať DVD. Pekný deň všetkým fandom Gerryho *4* *4* *4*
    • daba

Re: K: daba 24.7. 22.08.

Já se na LAC celkem těším. Na internetu byl kdysi ke stažení scénář filmu, tu stránku si nepamatuji, nevím, zda ještě existuje, ale pochopitelně jsem si ho stáhla a přečetla. Pokud to je konečný scénář filmu (došlo tam ke změně režiséra, GB se sám vyjádřil v tom smyslu, že ho "baví", že jako producent může zasahovat i do scénáře...), tak by to mělo stát za to. Ona je otázka, zda v LAC půjde o vysloveně psychopatické chování nebo jen "přehnanou pomstu", ale na rozdíl od Hannibala nebo Sedmi bude už od začátku vidět, že hlavní hrdina má za co se mstít, takže si myslím, že i divák to bude vnímat jinak, a GB to určitě bude umět skvěle zahrát!!! No, některé záběry tam hezké na pohled určitě nebudou.
      S tím "zatajováním" GB nebudou naše média úplně ojedinělá. Především si myslím, že POTO měl tenkrát (tj. v r. 2004/05) opravdu mizernou propagaci a promítali to tak málo, že se to k lidem prostě nedostalo. S "300" už to bylo jiné, ale protože u nás v té době ještě neměl fanouškovskou základnu, tak se to propagovalo hlavně jako zfilmovaný komiks, mám doma články o tom z některých našich filmových časopisů, v některých ani neuvedli, že tam hraje GB, spíš se psalo, jak to točili... Navíc on se umí tak "ponořit" do každé role, kterou hraje, že se vlastně stává tím svým hrdinou, a pak působí v každém filmu úplně jinak (a divák si stěží uvědomí, že jde o jednoho herce). Vím, že když jsem byla na PSILY, tak si tam i dvojice povídaly, že třeba chlapec viděl 300 a jen těžko ho poznával... (Ona ani ta propagace PSILY nebyla nic moc, a pokud byla, tak spíš jako na film s H. Swankovou, kterou fakt nemusím.) Alespoň byly v kinech velké fotky ústřední dvojice a Cinestar dokonce rozdal pracovníkům trička s nápisem P.S. Milujeme Vás, což bylo milé (ono to bylo takové hezky předvánoční, u nás to uvedli dokonce o den dříve než v USA). Tak jsem zvědavá na ty další. Na TUT už mají v kině plakáty (dokonce už delší dobu). Pokud oba filmy uvedou najednou i u nás, mám sto chutí jít v jeden den na oba, takový kontrast člověk asi hned tak nezažije!! *14*
      • daba

Re: Re: K: daba 24.7. 22.08.

Těmi "oběma filmy" myslím samozřejmě TUT a Gamer.
        Ještě k Burnsovi: hlavně by měli začít co nejdřív točit!!! Já vím, že je velkým snem GB tuhle roli hrát (alespoň to říkal už v jednom skoro pět let starém rozhovoru a nesčíslněkrát potom), ale Burns zemřel ve věku 37, a náš miláček bude slavit čtyřicátiny! Jak jsem tak pochopila, problémem jsou hlavně finance, tak snad se při všech těch letošních skotských oslavách něco podaří vybrat... (nechci malovat čerty na zeď, ale zrovna takový James McAvoy je také Skot, je mladší a fyzicky dokonce i Burnsovi podobnější...)
        • daba

Re: Re: Re: K: daba 24.7. 22.08.

Omlouvám se za předchozí dva skoro stejné příspěvky - napsala jsem jeden a dlouho se tam neobjevoval, tak jsem myslela, že jsem ho omylem smazala, tak jsem ho napsala znovu.
          • Re: Re: Re: Re: K: daba 24.7. 22.08.

Zasa vidím, aké je dôležité vedieť reč - viete dobre anglicky, ja len tak lámano samoukovsky, takže máte oveľa lepšie informácie. Nevedela som a mrzí ma to, že toho Burnsa ešte nemá Gerry v kapse, ja som myslela, že už je to hotová vec. Škoda bude, ak sa to nepodarí, bola by to určite úžasná nová herecká poloha Gerryho. No, uvidíme, aj keď s tým otravným McAvoyom (ktorý ešte aj v hlasovaní šlape Gerrymu na päty) máte asi pravdu. Môžeme len Gerrymu držať palce. No a s tým, že ľudia nepoznajú Gerryho práve aj kvôli jeho hereckej rozmanitosti, máte tiež pravdu. Včera som natrafila na jednu diskusnú stránku, kde administrátor hodil pár fotiek z premiéry TUT (kde mimochodom GB vyzeral úplne skvele) a v diskusii sa objavili dialógy typu "nie je to náhodou ten z 300?...nie, asi nie, ten bol iný...ale áno, je to on" alebo "nehral náhodou v rokenrolovi?...neviem, ale je mi nejaký povedomý". Takže teraz sa už tak veľmi nehanbím *8* že som ho donedávna nepoznala. Ale na druhej strane som si opäť spomenula, o čom som písala 9.7., ako ho môj syn hneď spoznal v Mrs.Brown - a v duchu sa musím usmiať a kladiem si otázku, či je génius Gerry alebo môj syn alebo obaja? *3* *4* Prajem krásny deň. *4*
      • daba

Re: Re: K: daba 24.7. 22.08.

Tím "oba" jsem myslela samozřejmě TUT a Gamer.
        Toho Burnse bych mu také moc přála, mluví o tom, jak by ho chtěl hrát, už pár let (tuším, že v nějakém rozhovoru k Beowulfovi, to už může být skoro 5 let). Jen by měli honem začít, vždyť už teď je náš miláček o tři roky starší, než Burns, když umřel. A pokud člověk zváží, že z Glasgow je i James McAvoy, který je mladší a dokonce bych řekla i Burnsovi podobnější...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit