-
premiéra
Dávam do pozornosti čerstvé fotky zo včerajšej premiéry TUT (skratka pre The Ugly Truth) v LA - http://www.gbgalsgallery.com/v/prem ieres/TUTLA71609/ *3* -
-
Re: premiéra
a ešte jedno čerstvé interwiew -
na adrese http://www.tonightshowwithconanobri en.com/
Bol to včera náročný deň pre Gerryho - ale bol stále rovnaký sympaťák. *4* -
-
Re: Re: premiéra
samozrejme bez medzery v mene conanobrien
-
-
-
Úžasný Gerry
Podívejte se,prosím,na následující video.
http://www.youtube.co/wat ch?v=L5CpKbvNedE
Dlouho jsem přemýšlela,jaký komentář k němu vlastně napsat.Napadalo mě mnoho věcí,ale.....Nakonec jsem si uvědomila,že všechna slova jsou zde úplně zbytečná a proto napíši pouze toto:
Jsem moc a moc šťastná,že někdo takový,jako Gerry,chodí po tomto světě!!!
Thank you very much Gerry! -
-
Re: Úžasný Gerry
P.S. Jak se již několikrát potvrdilo,www adresy se špatně kopírují.
Takže správně má být:
http://www.youtube.com/wat ch?v=L5CpKbvNedE -
-
Re: Re: Úžasný Gerry
Tak už opravdu nevím - šotek prostě řádí.
Tedy - mezi slovem watch není mezera!
Pak už by měla být adresa správně a vy se můžete na to úžasné video podívat. *3* -
-
Re: Re: Re: Úžasný Gerry
Potvrdzujem, je úžasný, s akou prirodzenosťou a šarmom zvláda fanúšikovské záchvaty. Videla som to už, je to okrem You tubu aj na home stránke dole, na gerryho net stránke. *4*
-
-
-
-
new
Kto vie anglicky, odporúčam úplne čerstvý článok či rozhovor:
http://www.esquire.com /features/gerard-but...0L6uiaJ1F&D -
-
Re: new
My, co jsme měli jako povinnou ruštinu, máme holt smůlu. *9* -
-
Re: Re: new
Clanek jsem si vytiskla v patek a precetla, libi se mi, jak ten reporter vlastne vubec nevedel, s kym mluvi, a jak to GB krasne zvladl. A jsou tam i nadherne obrazky. Tenhle tyden se bohuzel k mailu moc nedostanu, ale kdo muzete, prectete si to a podivejte se!!! *3*
-
-
-
Hlasování
V květnu se nám podařilo dostat Mr.Butlera na 1.místo v soutěži Hellomagazine o nejatraktivnějšího muže měsíce dubna.Zkusme hlasovat opět,tentokrát pro nejlepší píseň.
Hlasujte,prosím,pro MUSIC OF THE NIGHT na http://www.ujdeto.cz/qcharts.php
T hank you! *4* *3* *4* -
-
Re: Hlasování
Asi sa to naozaj nepodarí, teraz je v kurze M. Jackson, ale musím povedať, že výzva zrejme mala ohlas a fandovia Gerryho sa snažia, v priebehu dnešného dňa najmenej 40 hlasov a preskočil aj Beyoncé. Takže len tak ďalej a usilovne, lebo 5 dní staré hlasy sa vymazávajú (teda to naozaj neviem prečo *9* ). -
-
Re: Re: Hlasování
Kdyz mne se daleko vic libi Point of No Return!!! Pokusim se hlasovat pro obe. *3* -
-
Re: Re: Re: Hlasování
No veru dnes to nebolo slávne! Zase ho predbehla Beyoncé - treba sa milí fandovia viac snažiť, aj keď na prvé miesta to nebude, ale keby sme predbehli aspoň ten Komunálny odpad! *1*
-
-
-
Re: Hlasování
Obávám se, že toto se nám nezdaří, i když bych si to moc přála.
-
-
ahojte
tak som si uvedomila, že príliš veľa píšem a pritom nie som zaregistrovaná. Tak som sa rozhodla, že sa musím zaregistrovať, lebo sa cítim byť regulérnym fanúšikom Gerryho. Takže už som v klube a pozdravujem všetkých obdivovateľov GB.
Pekný víkend všetkým praje evelyn *4* -
Mrs.Brown
Tak, milé dámy, čerstvé dojmy: film veľmi dobrý, najmä skvelá Judi Dench. Proste anglické filmy sú úplne niečo iné než americké, veľmi príjemný večer s takým filmom. Gerryho tam bolo na môj vkus príliš málo, ale tie jeho krásne oči a jasný pohľad - to už tam bolo! *4* Na druhej strane musím povedať, že sa stotožňujem s Adou, ktorá 24.5. napísala, že Gerry "zraje jak víno". No jo - tu bolo to víno naozaj chutné, iskrivé, ale mladé, ešte nemalo tú plnú silu a opojnú zrelosť akú malo neskôr a má doteraz. Ale celkový dojem : "u mně dobrý". A ešte jedna drobná historka: prišiel domov môj syn a vstúpil do obývačky v momente, keď Archie ošetroval bratovi zlomené rebrá. Hodil jedným okom na telku a vraví "Áááá, tvoj obľúbený herec!" Skoro som spadla z nôh. Ja by som si ani netrúfla tvrdiť, že by som ho spoznala, keby som nevedela, že tam hrá no a môj syn ho okamžite spoznal, aj keď ho videl iba asi v polovičke fantóma a v jednom klipe, kde Gerry v štúdiu spieva krátky úsek z Music of the night. Bol to pre mňa mierny šok a zároveň ma to ale utvrdilo v tom, že Gerry má v sebe niečo mimoriadne a že je proste výnimočný!!! *4* *14* -
-
Re: Mrs.Brown
Naprostý souhlas s názorem na film a bez diskuze - GB je vyjímečný. *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Mrs.Brown
I já souhlasím,jen škoda toho dabingu.Doufala jsem ,že na dvojce by to mohlo být s titulky. -
-
Re: Re: Re: Mrs.Brown
souhlasím,ten dabing dost děs,holt originál je originál, ale Gerryho kukuč stál aj tak za to *14*
-
-
-
-
green eyes
Já zase četla,oči šedé, na plátně působící jako modré a přesně tak na mě působí ve Fantomovi.Ovšem mnohdy zas vypadají opravdu šedozeleně.No tak si můžeme vybrat. *3* -
-
Re: green eyes
Ono je to asi tak, ako aj u iných ľudí so svetlými očami - ony sa menia aj podľa počasia, keď je jasno, sú modrejšie, keď je zamračené, tak sú viac zeleno-šedé.
A propos - kto to čírou náhodou nepozná, odporúčam na You tube klip "Green eyes Coldplay Gerard Butler" - je tam hojne perfektných fotiek a k tomu veľmidobre pasujúca muzika.
Pekný deň všetkým fandom GB *4*
-
-
green eyes
Naplno sa pripájam k vašim príspevkom - GB oči! Náááááádhera. No nielen že sú krásne zelené, ale čo ma fascinuje - sú jasné, čisté. Myslela som, že je to len taká románová fráza, že človeku sa niečo odráža v očiach, že mu vidieť v očiach... Ale ono to tuším naozaj funguje. Gerry má tak čistý, úprimný a jasný pohľad, ktorý určite musí odrážať jeho čistú a veselú povahu. Neviem síce nič o jeho povahe, ale myslím, že aj z rôznych klipov sa dá usúdiť, že je od prírody pozitívny, veselý, proste "smíšek", ktorý sa rád a schuti smeje a rád zabáva aj iných (v poslednej dobe práve preto milujem klip "60 seconds with ...." aj ten opačný, kde on sa pýta a Zack Snyder odpovedá - v oboch je Gerry strašne zlatý!!!). No a podľa mňa sú aj pre toto, alebo možno práve pre toto, jeho oči tak krásne. Ale okrem toho - aby som nezabudla na jeho hlas!!! Aj keď to už neviem, či je to časť tela *3* *4* *14* -
-
Re: green eyes
A ešte drobný dodatok - medzitým som si pozrela J. Rhys Meyersa - oproti očiam GB sa môže ísť schovať ! *9* -
-
Re: Re: green eyes
Krásné oči,ale šedé.A co rty? -
-
Re: Re: Re: green eyes
Oči zelenošedé a rty k zulíbání. *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: green eyes
Áno, opravujem sa - zelenošedé - a s tým druhým tiež súhlasím. Ale neviem, či niekto súhlasí s tým, čo som napísala a "vnútornom svetle" jeho očí. Blbnem alebo mám v niečom pravdu? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: green eyes
Naprostý souhlas co se výrazu očí týče. Pokud jde o barvu - četla jsem, že snad i ta barva se mění, ale většinový názor je modrozelená. No, člověk by ho musel vidět ve skutečnosti, fotky mohou leccos zkreslovat.
Je pravda, že jeho oči vyjadřují moc - ať už jeho samotného, třeba v nějakém rozhovoru, nebo postavu, kterou zrovna hraje. Dost se těším na "Gamer" a především na "Law Abiding Citizen", tam zřejmě uvidíme něco daleko tvrdšího a mrazivějšího, než jsme zatím zvyklé. Už ty plakáty leccos napovídají. -
Re: Re: Re: Re: Re: green eyes
Souhlasím,v jeho očích můžeš číst jak v knize,má v nich i všechny emoce postav ,které zrovna hraje,stejně jako v hlase.Jeho proměny jsou tak dokonalé,protože od výrazu očí,přes změnu způsobu mluvy až po pohyby je to někdo jiný.I na fotkách se často dá poznat,jestli je to postava a nebo Gerard.Nic tak úžasného jsem ještě u nikoho ještě neviděla.
-
-
-
-
-
-
Sexy celebrity
Neviděly jste dnes na Nova Cinema pořad Sexy celebrity? Bylo to v 15:30. Já jsem to zahlédla úplně náhodou (kvůli těm bouřkám různě vypadávaly programy a v té době zrovna tohle šlo). Tedy ten pořad byl dost šílený, podle nějakého záhadného klíče tam určovali, které a kteří populární jedinci/ky mají nejvíc sexy jednotlivé části těla. Vždy vytipovali tři a pak z nich vybrali jednoho/jednu. GB se tam několikrát vyskytl v doprovodných záběrech a byl jedním z těch tří v "kategorii" "nejvíc sexy hrudník" (tedy bohužel ne ten vítězný). K tomu ukazovali záběry z 300 a pak ty fotky v plavkách z Ischie. Já bych ho samozřejmě volila ve všech kategoriích, ale dost mě naštvalo, že si nevšimli jeho očí. Sice vítězný J. Rhys Meyers (z Tudorovců) má skutečně uhrančivý pohled, ale proti našemu miláčkovi.... *7* -
-
Re: Sexy celebrity
Já ten pořad neviděla. Že si ale nikdo nevšiml jeho očí, je neomluvitelné. Pro mne jsou jeho oči tou nejkrásnějsí částí těla. Docela mne to mrzí, že jsem tv pořad neviděla. Ti, co určovali , jsou naprostí břídilové a nemají potuchy o kráse. Zasloužili by na zadek. *13* Tak alespon ve středu Paní Brownová -
-
Re: Re: Sexy celebrity
mám stejný názor, jeho oči jsou nejkrásnější "věcí" na něm *3*
-
-
-
Tak to jen odročili
Dnes psali na IMDB (http://www.imdb.com/name/nm0124930 /news#ni0862576), že ten soud, co měl být 10. 6., jen odročili na 18. 8. Takže budeme muset palce držet znovu. Já vím, k tomuhle "krásnému" počasí to není zase tak vynikající zpráva...