-
Něco pro radost
Já nevím, jak to ten chlap dělá, že je den ode dne krásnější - jen se podívejte (Village Idiot je prý název klubu v LA, před kterým je to focené - ve středu večer)!!!
http://www.gbgalsgallery.com/v/ partiesetc/LA-52009/gerard-butler-v isits-village-idiot-02.JPG.html *4* *3* *4* -
-
Re: Něco pro radost
No jo, no, zraje jak víno. Je k pomilování. Zdá se, že shodil nějaké to kilo a moc a moc mu to sluší. Zde jsou ještě zdařilejší fotky. Aaaach jooo. http://gbgalsgallery.com/v/partiesetc/lateddy52209/teddy-02.jpg.html *14* *14* *14* -
Re: Něco pro radost
Jen k té adrese - uvnitř žádné mezery nejsou, při kopírování se tam nějak vloudily navíc.
-
-
Gerry versus paparazzi
Co říkáte na to, že byl Gerry obviněn z útoku na paparazziho ?
Hrozí mu až 6 měsíců ve vězení.
Soud byl stanoven na 10.června. *9* -
-
Re: Gerry versus paparazzi
Chudak Gerry,sa mu nedivim,ze stratil nervy...Cakala som,co sa bude po tom 10.6. pisat,ale nikde nic,tak asi ma Gerry dobreho pravnika a tomu papparazimu dali riadnu pokutu(ved pisali,ze ked nahanal Gerryho,tak skoro zrazil dajakych chodcov...)Musime dufat,ze Gerry este nezabudol,co sa kedysi naucil na Pravach a vie sa dobre branit. -
-
Re: Re: Gerry versus paparazzi
Já taky koukám, koukám, a nikde nic není... No, doufám, že to dobře dopadlo, ostatně myslím, že to vězení, se kterým vyhrožovali, je maximální hranice, kterou za něco takového mohl dostat. Psali, že právníka má dobrého (sám k tomu jednání nešel, v té době byl v New Yorku, podle řady fotek), navíc si myslím, že kdyby soud dal za pravdu druhé straně, už by toho byly plné bulváry (alespoň ten jeden, ze kterého ten "fotograf" byl).
-
-
Musíme mu držet desátého palce, víc pro něj stejně udělat nemůžeme (lidé z jeho týmu požádali už když se to stalo - vloni v říjnu - aby se na toto téma nediskutovalo a nespekulovalo). A hlasovat, dokud se dá, teď to vypadá dobře!!! -
já tomu říkám chudák Gerry,paparrazi si za to může sám,neměl ho srát!!!č*rák jeden *10* -
Když vidím na YOUTUBE ty videa,jak obvykle paparazzi moc neřeší,tak tomu ,jak to ten paparazzi popisuje,nějak nemůžu uvěřit.A je mi divné,že tam nebyl nikdo další,nikde jsem neviděla,že by to někdo vyfotil,nebo natočil.
-
-
Law Abiding Citizen - plakát
Na http://www.gbgalsgallery.com/v/role s/lac/misc/law_abiding_citizen_larg e_002.jpg.html
je k vidění plakát k filmu Law Abiding Citizen, sice není interaktivní, ale myslím, že i tak stojí za to!!! *4* -
-
Re: Law Abiding Citizen - plakát
hezkýýýý *14* -
Re: Law Abiding Citizen - plakát
Jo tak ten se povedl. *4*
-
-
Gamer
Nevím, nakolik je to oficiální a definitivní, ale na http://www.youtube.com/watch?v=wZzU 5DF3ROg (vše bez mezer) je k vidění trailer na "Gamer" (už jednou takto pronikl italský trailer na "Game" a hned zase zmizel, snad tohle vydrží). -
The Ugly Truth
U nás v Cinestaru už visí plakát na The Ugly Truth! Sice zatím jen v původní verzi, ale přece! Na webu unie filmových distributorů mají stále datum 17. 9. (takže nápis "Coming soon" na plakátu vypadá skoro jako provokace) a český název "Chceš mě, chci tě". Tak to vypadá, že film opravdu uvedou. *4* -
-
Re: The Ugly Truth
Dle ČSFD Gamer a Chceš mě chci tě od 17.9.v kinech.Tak snad opravdu. *15* -
Re: The Ugly Truth
Už se moc a moc těším! *4* *3*
-
-
GAME
Interaktivní plakát k filmu GAME a ...
Gerard´s magic eyes *14*
http://gamerthemovie.com/
Jak se vám líbí ??? -
-
Re: GAME
Dík! Líbí, a moc! Takže ten film se nakonec zřejmě bude jmenovat "Gamer", no, taky dobře. Vypadá to, že na můj vkus bude až moc akční, ale na cokoliv s GB se těším!!! -
-
Re: Re: GAME
Já jsem ho našla pod názvem Citizen Game ,na IMDb,původně tam měli jenom Game a teď to přepsali a na Google jsem pod tímto názvem našla spoustu odkazů i trailer. -
-
Re: Re: Re: GAME
No jo,ale teď koukám,že to zase přepsali na Gamer.To jsou šachy. -
-
Re: Re: Re: Re: GAME
Když to natáčeli, psali všude, že "pracovní" název je "Game", ale že to není jisté. Před časem se objevil název "Citizen Game", ale obecně se to moc nelíbilo, až v pátek se objevil ten interaktivní plakát s názvem "Gamer" (poprvé s tímto názvem)a v něm měl být skrytý ten trailer. Někdo ho zřejmě včas objevil a dal na YouTube, tam se to podle všeho objevilo včera, kdy o tom informovaly všechny hlavní fanouškovské servery (GBGals, GBnet), jak už jsem včera psala, na http://www.youtube.com/watch?v=wZzU 5DF3ROg (vše bez mezer). Už předtím unikl zřejmě taky "pracovní" trailer v italštině, ale ten včerejší toho daleko víc o tom filmu prozrazuje a vůbec je líp udělaný, takže asi bude ten pravý. No, necháme se překvapit, zatím pořád nezměnili datum české premiéry, i když je to necelých čtrnáct dní po světové premiéře (je ale pravda, že P. S. Miluji Tě tu dávali dokonce o den dřív než v USA). Je-li to vše pravda, v září si užijeme!!! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: GAME
Tak už se těšíme.Snad to vyjde.Dík za informace.
-
-
-
-
-
-
Hlas pro miláčka
Hlasuji a budu pilně hlasovat, jak to jen půjde. *14* -
HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VYZYVAM VAS VSETKYCH,,FANUSIKOVIA GERRYHO..SPOJME SA A HLASUJME..NECHCEME PREDSA,ABY TO PREHRAL..MOZTE HLASOVAT KAZDY DEN JEDNYM HLASOM...HLASUJTE NA http://www.hellomagazine.com/vote/m ostattractiveman/month/index.html AK NEZAHLASUJETE,NENAZYVAJTE SA POTOM JEHO FANKLUBOM *13* *1* -
-
Re: HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Delam, co můžu!!! Hlasovat se dá dokonce každých 15 minut (i když nikdo z nás asi nemá možnost hlasovat úplně každou čtvrt hodinu, několik hlasů denně mu dávám!) -
-
Re: Re: HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co dokonce kazdých 15 minut,kazdých 10 minut se dá hlasovat a já su na pc celý dny takže hlasuju toho pul dne cca hodin kazdych10 min!!! *14* -
Re: Re: HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je zajímavé,mě to šlo jen jednou. *9* -
-
Re: Re: Re: HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak už jsem na to přišla,proč mi to nešlo,tak se budu snažit. Už o dost vede.Je vidět,že jste byly holky pilné. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Také se mi nedaří.V čem dělám chybu a kde je problém ? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Díky, už jsem to vychytala a průběžně budu hlasovat. *3* -
To "presentar resultado" (ukázat výsledek) se objeví vždy, když se hlas odešle ke zpracování, důležité je, aby se tam objevilo "Thanks for your vote" (díky za váš hlas), ne nic jiného (což může, pokud bychom hlasovaly příliš rychle - Please note ... - nebo kdybychom nepřesně opsaly ten řetězec znaků - In order to cast ... - u některých typů písma se hůř odlišují malá a velká písmena). -
Nějak se mi to neodeslalo celé takže-není tam pomlčka,ale rovnítko,to nevím kde mám,ale to není důležité.Musíš to prostě odstranit a dát znovu vyhledat.A pak už to jde.Tak se snaž,nějak se nám propadá. *13* -
Když odhlasuješ,tak se ti v adrese za html připíše:?presentar-resultado,(m
-
-
-
-
-
-
Hlasovani
Pokud jste presvedceny, ze GB je nejatraktivnejsim chlapem, dejte mu hlas na
http://www.hellomagazine.com/vote/mostattractiveman/month/index.html *3* -
-
Re: Hlasovani
uz som hlasovala.a hlasujme vsetci jeho fanusikovia.nech to vyhra *1*
-
-
rocknrolla
rocknrolla je povazovany za najlepsi britsky film minuleho roka...ten gerry je ale sikulka *1* -
-
Re: rocknrolla
Já se vůbec nedivím film je to fakt úžasnej , je to typická gangsterka která má děj (kterej je momentalně aktualní protože se to stou korupcí fatkt v naší společnosti děje) a je vtipná a hlavně zábavná.O výkonu GB nemůže být ani řeč je naprosto bezkonkurenční a perfektně se na tu roli hodí. Film všem doporučuji a pokud máte možnost vyběru mezi českou a anglickou verzi rozhodně si vyberte tu anglickou protože slyšet jak GB nadává Bobovi do teploušů je nezapomenutelnej zážitek *4* -
-
Re: Re: rocknrolla
Tak to máš pravdu a postelová scéna-naprosto bezkonkurenční,a taneček Gerarda s Thandií ..... *14*
-
-