Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PROVOKATÉŘI

PO CELKOVÉM ZHODNOCENÍ PŘÍSPĚVKPŮ JE ZCELA JASNÉ, ŽE NĚJAKÝ BLBEČEK, ČI HUSIČKA, SE VNUTILI DO NAŠÍ SPOLEČNÉ DISKUZE A SNAŽÍ SE SEM VNÉST SVÁR. NEREAGUJME NE TO, JE TO UBOHÁ PROVOKACE. DÍKY ZA KAŽDOU UPOUTÁVKU TELEVIZNÍHO PROMÍTÁNÍ FILMŮ S GB A NA UPOUTÁVKY NE WEBU.
  • daba

The Ugly Truth

Webove stranky filmu byly nedavno aktualizovany - je tam novy trailer, fotky i tri takove interaktivni hricky. Takze pokud si chcete zprijemnit uz tak hezke dopoledne, podivejte se na http://www.theuglytruth-movie.com/ (pokud se to zase zkopiruje s mezerou, zadna uvnitr byt nema). Hezky den!

P.S.
    Po vzoru Cinderelly jsem si na ty opravdu sve reakce dala stromecek, kdyby se ten ... zase objevil.
    • cinderella.l

Re: The Ugly Truth

Ty webové stránky jsou moc prima !!!
      Hned mi to zlepšilo náladu.
      Děkuji *3*
  • cinderella.l

Vzkaz všem fanouškům

Milé dámy,slečny,ženy,fanynky,fanouš ci a snad docela normálně uvažující lidi.
    Již v minulosti se stalo(a nyní bohužel znovu),že se na tuto stránku dostal člověk, který Mr.Butlera asi skutečně "miluje".Snad proto se zúčastňuje této diskuse s cílem všechny nás rozeštvat proti sobě.Musím říci,že jak tak na to koukám,tak se mu to zatím docela daří a on se někde na druhé straně ohromně baví nad tím,jak jsme hloupé.
    Takže...skutečně ve svém věku nemám zapotřebí psát do diskuse tak hloupá slova,jaká jsou pod mým jménem uvedena.Kdo zná moje skutečné
    příspěvky,tak mi musí dát za pravdu.Navíc jsou vždy uvedena s "logem" modré růže, což v tomto případě není.
    Proto stejně tak,jako věřím uživateli Daba,že příspěvek není od ní,tak prosím věřte i mě,že níže uvedená slova o trapnosti Daby nejsou ode mě.
    Užívejme,prosím,dál tuto stránku k tomu, abychom se dozvěděli něco nového,aktuálního a abychom z ní prostě měli radost.
    A snad i k tomu, abychom se poznali mezi sebou. Asi to bude potřeba!
    P.S. Nikdy nezapomínejte na to,že nejhorší srážka je.... s blbcem!!!
    Ahoj a mějte se všichni moc a moc fajn! *4*
  • nosferatu

the ugly truth

neviete aky je preklad jeho filmu the ugly truth? *1*
    • daba

Re: the ugly truth

V tom filmu by "The Ugly Truth" mel byt nazev televizniho poradu, ktery moderuje Mike, postava, kterou tam GB hraje (a prezentuje v nem sve predstavy o tom, "po cem muzi touzi"). Je dost možné, že to do češtiny stejně nakonec přeloží úplně jinak.
      • mcmilen

Re: Re: the ugly truth

Musim potvrdit,ze uz som videla novy cesky nazov pre tento film,Miluji Te,nemiluji Te.
        Trosku nepodarene,podobne ako Klub Vyderacu,v ktorom vlastne ziadni vydieraci nie su......
        Ale budme radi,ze aspon ten film prisiel do nasich koncin.
        a CITALA SOM,ZE rOCKnROLLA SA U NAS NEPREMIETALA?
        Hruuuza.
        Je to super film a Gerry je tam uplne perfektny.
        Vazne ten chalanisko je v kazdom filme lepsi a lepsi.
        Je to osobnost a v kazdom jeho filme tu silu jeho osobnosti citit.
        Uz sa neviem dockat tych jeho troch novych filmov.......
      • daba

Re: Re: the ugly truth

Podle webu Unie filmových distributorů by měl být název filmu "The Ugly Truth" přeložen jako "Chceš mě, chci tě". Datum premiéry je však poměrně daleko, ještě se to může změnit. V každém případě se těším na září, pokud to opravdu uvedou.
      • Re: Re: the ugly truth

Je však otázkou, zda se zde jmenovaný film bude promítat.
        • cinderella.l

Re: Re: Re: the ugly truth

THE UGLY TRUTH se bude v České republice promítat letos 17.září.
          • daba

Re: Re: Re: Re: the ugly truth

Kez by!!! RocknRollu take slibovali a nakonec skutek utek....
            • daba

Re: Re: Re: Re: Re: the ugly truth

A to hodlaji film uvest v CR pomerne brzy na to, ze americka premiera je 24. 7. a britska 14. 8. Jak uz jsem psala, dokud nebudou jiste informace, ze sem film skutecne prijde, radsi se predem netesim.
            • Re: Re: Re: Re: Re: the ugly truth

Jejda, jejda, září je ještě tak daleko... To bude dlouhé léto. *9*
            • daba

Ja jsem RocknRollu take videla, bohuzel az v Belgii (a jakmile to slo, objedala jsem si ji i na DVD, takze ted jsem plne uspokojena)... O zamyslenych datech uvedeni tech dalsich filmu jsem na webu unie ceskych distributoru take cetla, ale dokud neuvidim informaci, ze "The Ugly Truth" nebo "Game" (tam se snad jeste porad spekuluje o skutecnem nazvu filmu) skutecne hraji v nejakem dosazitelnem kine, tak se po zkusenostech s RocknRollou radsi nebudu tesit.
              Uprimne receno, podle prvotnich ohlasu by me spis zajimalo "Law Abiding Citizens", ale to si budeme muset jeste pockat.
            • cinderella.l

Dle zdroje Česko-Slovenské filmové databáze by mělo být 17.září letošního roku důležitým dnem pro fanoušky Gerarda Butlera.Do českých kin by měly být uvedeny hned dva jeho filmy a to již zmiňovaný THE UGLY TRUTH a také film GAME.
              Tak uvidíme,zda to dopadne.Zatím se můžeme alespoň krásně těšit! *4*
            • cinderella.l

RocknRolla se do kin dostala, ale zřejmě jen na Slovensku.U nás se nedávno promítala v rámci FEBIOFESTU 2009.Měla jsem to štěstí,že jsem film viděla,protože "dozvuky" festivalu dorazily z Prahy do mého rodiště.
              Film je opravdu vydařený,umocněný úžasnou hudbou.Ústřední píseň Rock&Roll Queen se vám dostane doslova pod kůži a cestou z kina ji nebudete moci dostat z hlavy.Ve filmu nechybi ani humor.
              A ten,kvůli kterému chceme RocknRollu určitě všichni vidět-Mr.Butler-opět nezklamal.Např.nad jeho "tanečními kreacemi" budete nevěřícně a s úžasem kroutit hlavou.Celkově vás jeho výkon přesvědčí o tom,že je skutečně všestranný herec a v RocknRolle opět neodolatelný.
              Film dostal ocenění za nejlepší britský film roku 2009...a právem.
              Všem,kteří se chcete pobavit a máte rádi Rock&Roll,Karla Rodena nebo GERARDA BUTLERA film doporučuji.Je opravdu SUPER !!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: the ugly truth

A zdůvodnil někdo, proč Rocknrollu nepromítají? VždYť tam hraje i náš K.Roden. A kde je psáno, že "Nepříjemnou pravdu" budou promítat v září?
  • lieblinka

Nádhernej!!!

Ááááá je fakt krásnej.....žeru ho *14*
    • nosferatu

Re: Nádhernej!!!

to teda je.uplne dokonaly..ja ho milujem uz asi 5 rokov *1*
  • Fantom opery

Ahoj. Nevíte, jestli všechny písničky Fantoma ve Fantomu opery zpíval opravdu Gerard? Ten jeho hlas mě úplně dostal! *14*
    Jinak souhlasím s vámi, tento muž má opravdový přirozený sexappeal!
    • mcmilen

Re: Fantom opery

Spieval to vazne on,jeho hlas je velmi zaujimavy.ked som pocula original piesen Galway Girl,tak som bola prekvapena,ze Gerry to naspieval ooomnoho lepsie.
      Ved sam hovori,ze sa na Phanthoma pripravoval viac ako rok a spieval a spieval....Je to sikovny chalanisko...na Skota...
    • Re: Fantom opery

jj zpíval to on
    • Re: Fantom opery

Ano,Fantoma opravdu zpíval Gerard Butler.
  • nosferatu

tomb raider

v nedelu o 20.00 davaju na markize tomb raider s angelinou a gerrym. *1*
    • Re: tomb raider

Díky za upoutávku. Film nic moc, ale GB je tam jako vždycky k zulíbání. Takže opět důvod k těšení se na něj.
      Jinak souhlasím, že k němu do páru byla nejlepší Emmy Rossum .
      • nosferatu

Re: Re: tomb raider

ja si tiez myslim ze film neni nejaky uzasny,ani ma moc nezaujal.angelina mi pripada prehnana svojim spravanim.jej neohrozenost je az trapna.ale gerry je fakt super.ta scena ako posiluje alebo sa ho snazi zneuzit angelina.a co sa tyka emmy rossum,je hrozne pekna a prirodzena.a jedina mi k nemu skutocne sedi... *1*
  • sarka12

P.S miluji tě

Je to smutny ale krásný film.Nelibilo se mi že ze začátku hned zemrel *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9* *9*
    • nosferatu

Re: P.S miluji tě

ked som na tom bola v kine prvykrat uplne ma to sokovalo.som myslela ze sa tam uz neobjavi.ale ked prisiel bolo to uzasne.je tam krasny.a podal neuveritelny herecky vykon.bola to rola akurat pre neho.len ta jeho zena hilary swank je trochu skareda.takze bolo mi dlho pozerat jej na ksicht.gerry by si zasluzil krajsiu... *1*
  • pro nosferatu

Film Dear Frankie vysílá Nova Cinema 21.02. 19.20
    • cinderella.l

Re: pro nosferatu

…film Dear Frankie jsem na Nova Cinema shlédla a to i přesto ( nebo právě proto ? ),že jsem ho viděla už asi stokrát. Patří totiž k mým nejoblíbenějším. Musím ovšem upřímně přiznat, že se na to tentokrát nedalo dívat. A důvod ??? Český dabing.
      Nemám nic proti herci Aleši Procházkovi. Patří bezesporu k našim nejlepším dabérům, ale když jeho ústy mluví Gerard Butler, nedá se to poslouchat. Stále jsem se nemohla ubránit dojmu, že se dívám na Toma Kranicha z Kobry 11.
      O nic lepší nebylo ani „namluvení„ hlavní hrdinky Lizzie a malého Frankieho. Nevím proč, ale dost často mi připadalo, že je scénář filmu, prostřednictvím dabérů, pouze odříkáván. Kdo film viděl v originále, musí mi dát za pravdu.
      Snímek v sobě nese silné lidské téma, do kterého se herci dokázali zcela vžít. Zvláště Mr.Butler,zřejmě též díky vzpomínkám z dětství, kdy žil bez otce, ztvárnil svou úlohu The Strangera nezapomenutelně. Kouzlo Gerryho role dokresluje jeho nádherný, úžasný, snad i trochu tajemný (jen si vzpomeňte na Fantoma), ale hlavně jedinečný hlas, který nyní chyběl a bylo to znát.
      Díky scéně, ve které se The Stranger loučí s Frankiem, si Gerryho oblíbilo milióny lidí na celém světě a nezůstalo jedno oko suché. Ovšem jakmile ve chvíli dojemného loučení uslyšíte češtinu, neudělá to s vámi téměř nic. Tedy se mnou a to přiznávám, že mám slzy v očích skutečně pokaždé. A teď … nic !
      A co vy ? Jak se vám líbí, když Gerry mluví jako Michal Dlouhý, Jiří Schwarz, Jan Šťastný nebo zmiňovaný Aleš Procházka ? Já osobně bych filmy s Gerardem Butlerem, s PANEM HERCEM Gerardem Butlerem, zakázala dabovat!!!
      Každý jeho film se snažím sehnat v originále a skutečně to stojí za to. Proto všem doporučuji:
      „ When the film with Gerard Butler then only with his original voice !!! „
      • Re: Re: pro nosferatu

Také se podepisuji pod souhlasné odpovědi. Barva jeho hlasu je nenapodobitelná a umocnňuje potěšení z jeho vzhledu. *14* *14* *14*

naprostý souhlas, má nádherný a nenapodobitelný hlas.A kdybych měla přece jen vybrat ze zmíněných dabérů, tak mě asi nejvíc seděl Jan Štastný, který ho dabuje v Timeline.
        • daba

Re: Re: Re: pro nosferatu

To mně zase moc neseděl. Sice s hlasem hezky pracoval, ale má ho přeci jen jiný než GB. Takže jsem měla pocit, že je to úplně jiný člověk. Teď v sobotu jsem poprvé slyšela předabovaného Frankieho, vůbec mi to nesedělo, bylo tam také pár nepřesností v překladu, ale pořád ten hlas byl o něco "podobnější".

Vřele souhlasím.Na nadabované filmy s G.B.se nevydržím dívat.Dabing dokáže zcela změnit charakter postavy.A to nejen u Butlera.
    • nosferatu

Re: pro nosferatu

dakujem za informaciu.je tam fakt super.jeden z jeho naj filmov *1*
  • sendygb

P.S

v sobotu jsem v trafice koupila P.S miluji Tě...... *14* *14* a musím říct,to je moc pěkná valentýnka *3*
    • Re: P.S

Jéééé, a jen tak volně, anebo v nějakém časáku?
      • alic

Re: Re: P.S

Dá se to koupit volně za 49,- Kč. Dneska jsem to zkoukla a skoro celou dobu jsem u toho slzela jak želva. To bylo tak dojemný *14*
        • Re: Re: Re: P.S

Jojo, já u toho taky bečela celou dobu... Od začátku do konce...Díky za info.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit