Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 300

No jo,asi jsem četla nesprávné stránky a hlavně neumím anglicky.A k 300.Šla jsem na ten film do kina s tím,že se mi asi nebude moc líbit,ale bude tam GB a další svalovci.Nakonec jsem byla překvapená,asi proto že jsem od toho moc neočekávala ,film se mi líbil a hudba v něm mě naprosto uchvátila.O GB netřeba mluvit to bych jen opakovala to co už tu je mockrát uvedeno. *3* Ovšem,když jsem poprvé viděla fotky k tomu filmu,nemohla jsem uvěřit že je to ten samý člověk,což ovšem můžu říct o každém jeho filmu.Ale v 300 to bylo asi nejvíc.Teď už jsem si zvykla.
    • daba

Re: 300

No, co se „300“ týče, tenkrát bych si ani netroufla jít na to do kina, očekávala bych sál plný výrazně mladších rozhněvaných mladíčků, navíc jsem byla také přesvědčená, že se mi to nebude líbit, a doma jsem měla krátce Fantóma, kterého jsem se stále nemohla nabažit... K těm kritikám - kromě toho, že si tenkrát POTO naše média ani tak moc nevšimla (tenkrát jsem dokonce věděla, že to v kinech půjde, ale v našich kinech to dávali tak minimálně, že to fakt nešlo – tedy tehdy jsem nevěděla, o co přicházím, dnes bych si to snad nějak byla zařídila...), byl podle mě problém i v tom, že naši "rádobyfilmovíkritici" ani nepochopili, že jde o jeden z nejslavnějších světových muzikálů podle poměrně známého (no, jim asi ne, ale to není rozhodující) románu, a posuzovali to jako běžný horor. V kritikách se pak objevovaly i takové "perly", jako že je to statické, protože se to celé odehrává v divadelní budově a že se tam zpívá (kde by se to podle nich mělo odehrávat? Co si vůbec člověk může myslet o inteligenci někoho, kdo tohle napíše?). No, tak to dopadá, když si o filmech píše každý, co chce. V tomto směru mě opravdu "dorazila" kritika nedávného filmového zpracování Bohémy (s Villazónem a Netrebko), kde jeden "rádobykritik" ani nepochopil, že jde o jednu z nejslavnějších světových oper (troufnu si říci i všech dob)...
      • maaria

Re: Re: 300

stejný názor, v každým filmu je uplně někdo jinej, necháýpu, jak se tak každé roli dokáže přizpůsobit *1*
      • Re: Re: 300

Pucciniho Tosca a Bohéma patří k mým nejoblíbenějším. Vůbec jsem netušila, že je Bohéma zfilmovaná. A.Netrebko a Villazon jsou v současné době snad těmi nejlepšími představiteli titulních rolí. Jak je možné, že mi toto uteklo. Nevíte, kdo režíroval? A zda se to k nám dostane?
        To by bylo fajn i když to vůbec nesouvisí s naším idolem GB.
        18.srpna budeme držet palce (i u nohou)
        • daba

Re: Re: Re: 300

K Bohémě: film je z loňského roku a režíroval Robert Dornhelm. Informace jsou i na ČSFD na http://www.csfd.cz/film/252087-la-b ohme-bohme-la/ (a jistě i jinde). Nevím, jak v Praze, u nás to dávali jen jeden den ve filmovém klubu, i když multikina jsou tu dvě a obecně (kdo chce) se ví, že na operu tu lidé chodí (jak do divadla, tak např. na přenosy z Metropolitní opery, kde byla řada představení předem vyprodaných). Snad byli v Praze alespoň někde osvícenější.
          No, to sem sice nepatří, ale jak u tohoto filmu, tak u POTO jsem se setkala s recenzemi, které vůbec nebraly v úvahu specifický žánr toho filmu.
          Já doufám, že to v srpnu dobře dopadne, ale ještě si musíme počkat... *3*
          • Re: Re: Re: Re: 300

Díky. Pokud by to v Praze dávali, určitě bych to nepřehlédla, Jestli to však dávali v nějakých klubových kinech, pak mi to uteklo. Škoda. *3*
      • Re: Re: 300

Já jsem v té době také měla krátce Fantoma,kterého jsem se nemohla nabažit(a nemůžu dodnes) a možná právě proto jsem na ten film šla,abych viděla na vlastní oči ,že je to opravdu ten úžasný elegantní Fantom,ten rozdíl mě prostě fascinoval.V té době jsem sháněla všechno co obsahovalo Butlera a nestačila se divit,že jeden člověk může mít tolik různých podob,přpadalo mi,že mění podle potřeby i tvar hlavy.Jo a v jednom rozhovoru(byl s č. titulky),říkal,že 300 mu naopak přitáhlo fanoušky mužské,kerých do té doby moc neměl.Pro mužské je holt spíš ten Leonidas, ale v tom kině bylo publikum všeho druhu,rozhněvané mladíčky jsem tam neviděla.A byl to rozhodně větší zážitek než doma z DVD,ale to je jasné,že? Když do bojových scén burácela ta skvělá muzika,byla jsem z toho celá vedle.A těla Sparťanů,nádhera.Ale pravda i pro mě je Fantom stále č.1.
      • ešte raz ku kritike

Hlboko súhlasím - nie som všeobecne proti filmovej kritike, tá je na mieste, ak posúva vkus a rozhľadenosť divákov na vyššiu úroveň. Pokiaľ však ide o kritiku za každú cenu a zúfalé či zúrivé hľadanie nedostatkov aj keby sa mali vymyslieť a pritom nepochopenie základných vecí - tak to ma vie naštvať a musím sa značne brzdiť, aby ma neklepla pepka. Mimoriadne ma rozčúlila dáma - vraj filmová kritička - v recenzii na Fantóma, ktorú pripájam, aj keď vôbec nemám záujem rozčúliť aj vás. Takže iba dobrovoľne: http://www.kinema.sk/clanok.asp?id=17919 *10* *10*
        Milej kritičke by som zakázala písať, lebo tomu vôbec nerozumie, *13*
  • POTO

Milé dámy (predpokladám že väčšinou ste dámy a nie páni), prepáčte že vás svojimi pocitmi obťažujem, ale
    musím sa priznať, že aj keď som už asi out (POTO má už 5 rokov), ale včera som skončila zasa na kolenách - na GB jednoducho nie je dosť slov - zasa som sa zchuti vyplakala (vyřvala jsem se) - je to zvláštne - poznám to už naspamäť, ale vidieť originál celý film - to je iné. Ako tento chlap hrá a ako spieva - to sa nedá slovami vyjadriť - v jeho hlase je všetko !!!! Odporúčam - chvíľami si POTO vnímať so zatvorenými očami - potom počujete všetko, čo GB dokáže hlasom vyjadriť. *14* *14* *14*
    • Re: POTO

Neomlouvejte se - neobtěžujete. Jsme na tom všechny stejně. A při tomto muzikálu jsme na kolenou také všechny. Je to logické, krásná hudba umocňuje city. ¨Je neděle a právě opět na tv Film + začala nedělní repríza. Pá, pá *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: POTO

Ďakujem dievčatá za podporu, som rada, že som našla spriaznené duše. Doma mám len troch chlapov, ktorým som so svojím nadšením na srandu. Ale nech hovorí kto chce čo chce - GB je proste super - nemá konkurenciu.
        Všetkých, ktorí dokážu oceniť jeho kvality, pozdravujem a prajem krásne dni. Ozaj - vie niekto, kedy príde u nás do kín (predpokladám, že v ČR podobne ako v SR) Ugly truth? Vyzerá to, že by to mohla byť celkom chutná komédia. A GB sa zdá, že má o.i. aj komediálny talent a že v nej bude super!!!
        Ďakujem za info.!! *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: POTO

Po pročítání diskuze jsem se všimla, že děkujete "děvčatům". Pokud nepovažujete za děvčata i ženy do 80 let, tak s těmi děvčaty přibrzděte. Pokud jsou však pro vás děvčata všechny ženy bez rozdílu věku, tak jste naše. Nevím jak na Slovensku, ale u nás v Čechách se i sedmdesátileté babky oslovují "holka"
          • Re: Re: Re: Re: POTO

Dosť neskoro som si všimla tento príspevok a preto až teraz reagujem - samozrejme za dievčatá považujem všetky tu sa vyskytujúce dámy bez rozdielu veku, predpokladám, že v našom záujme o GB vek nie je rozhodujúci. *3*
        • daba

Re: Re: Re: POTO

Do českých kin 17. 9. (už je to mezi staršími příspěvky kdesi uvedeno, ale asi už moc daleko). Taky se moc těším. Hlavně poté, co španělská televize zveřejnila rozšířený trailer - asi to bude takové trošku až "s hvězdičkou", ale o to by to mohla být větší legrace, a my už nejsme malé děti, ne? *3*
          • daba

Re: Re: Re: Re: POTO

K tomu traileru - měla jsem na mysli tohle (mezerky si pripadne vymažte): http://www.youtube.com/watch?v=yOjq B-Xz9OM. Pokud umíte trošku španělsky, třeba i ty titulky pomůžou... *3*
            • Ugly truth

Díky ešte raz - zafungovalo to. Vedela som, že treba vymazať medzery, ale nevšimla som si potvorku nenápadnú medzierku pred písmenom b. Keď som ju objavila, už to bolo o.k. No teda - tento trailer je naozaj o inom - to skutočne nebude pre deti. Ale môže to byť fajn. Čítala som už kritiku, ktorá bola samozrejme vcelku negatívna - veď kritizovať je ľahšie ako tvoriť, ale v zásade z nej najlepšie vyšiel GB oproti romantickým komédiám ako takým, oproti scenáru, nápaditosti a nakoniec aj oproti KH. Myslím že ale ako dospelé osoby si urobíme názor samy, nie? A ak aj bude trochu nekritický voči GB, tak čo na tom? Máme na takúto "slabosť" právo - a ide vôbec o slabosť? Veď na ňom snáď ani nie je čo kritizovať. *3* (Len keď priberie. *3* *3* *3* )
              Prajem pekný deň. *4*
            • daba

Re: Re: Re: Re: Re: POTO

Jen ještě jedna poznámka - všechny tři existující trailery k The Ugly Truth jsou (bez titulků) i na ČSFD na stránce filmu, je tam i trailer z Gamer s českými titulky.

Jinak k POTO samozřejmě nezbývá než souhlasit s výše řečeným. Myslela jsem na Vás a pustila si DVD, když to dávali, ale "švindlovala" jsem a pustila si jen ty mé oblíbené scény. Jinak ke kritikům - jednak si myslím, že film v Česku nebyl propagován prakticky vůbec (a když, tak negativně), jednak sám A. L. Weber chtěl do filmu "rockový" hlas, takže se lze těžko divit, že si nevybral školeného operního pěvce. Filmu to dodalo určitě úplně jiný rozměr. Asi jsou i lidé, kterým se to nelíbí, ale zase je po světě řada fanouškovských stránek GB, jen v USA ty hlavni mají asi 20 tis. přihlášených uživatelů/lek, a z diskusí je zřejmé, že většinu fanynek nepřivedlo 300 (i když to mělo takové tržby), ale POTO. Takže samy určitě nejsme. *3*
            • daba

Re: Re: Re: Re: Re: POTO

K tomu traileru: jednak, jak už jsem minule psala, je třeba si z adresy vymazat mezery (když se adresa kopíruje přímo z webu, tak se to stává, asi záměrně, bohužel tento server neumožňuje dodatečné úpravy příspěvků a při zadávání to tam vidět není). Možná slovo "rozšířený" nebylo to pravé, ale je to trailer, který se vysílal ve Španělsku (proto ty titulky), v USA vysílali "okleštěnou" verzi - některé záběry tam chyběly, asi nemusím říkat, které. No, film pro děti to asi nebude.... *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: POTO

Mě se na té adrese normálně otevřel,má necelé dvě minuty,ale stačí.Jinak co se týká Fantoma,jsem ráda,že konečně někdo tak krásně vyjádřil co si myslím i já.Zatím jsem všude četla jak hrozně zpívá,ale to že v tom hlase jsou všechny emoce to si asi nevšiml nikdo(jsem si říkala).Taky jsem se nachytala ,když jse si koupila Fantoma na DVD a dodnes je to můj lék na smutek a dokonce i na migrénu.A když jsem si našla toho chlapa na internetu,jak vypadá pokaždé jinak,tak už není cesty zpět.Ale zavírat oči je škoda,to jedině v případě,že poslouchám soundtrack.
            • Re: Re: Re: Re: Re: POTO

Díky moc za info - dúfam že príde aj na Slovensko - a "modlím sa", aby bol s titulkami a nie s dabingom.
              K tomu španielskemu traileru - prosím - neviem to nájsť. Tá adresa ma hodí do nepodarených klipov (URL contained a malformed...) a keď naťukám ugly truth trailer tak ich je tam spústa, ale ani jeden nie je dlhší ako 3 min., t.j. cca ako oficiálny trailer a nenašla som žiadny španielsky. Prosím nejakú pomoc, bližšie info.
              Díky vopred.
    • maaria

Re: POTO

pod to se Ti s chutí podepíšu *14*
  • väčšia dávka GB

Ahojte, dobré ráno a pekný deň,
    dovoľujem si upozorniť všetkých, ktorí majú záujem a chytajú TV stanicu Film + ,
    že bude POTO *3*
    v termínoch: piatok 26.6. o 18.40, nedeľa 28.6. o 15.05, pondelok 29.6. o 06.15, utorok 30.6. o 12.00 a streda 1.7. o 06.00. *4* *4* *4*
    • Re: väčšia dávka GB

Díky. Domnívám se, že je to nejen větší dávka GB, ale patří i mezi ty nejhezčí *14*
      • Re: Re: väčšia dávka GB

Súhlasím, len som narýchlo nevedela, ako ten príspevok nazvať. Určite to je jedno z jeho naj- naj- naj- je proste iný než ostatné filmy. A ten spev!!! POTO je jednoducho greatest and amazing *14* *4*
        • Re: Re: Re: väčšia dávka GB

Nic ve zlém, ale já tomuto "POTO je jednoducho greatest and amazing " nerozumím, ale v tv programu jsem našla , co jsem potřebovala. Hlavně, že se domluvíme, nemusím všemu rozumět. Těším se na to, i když to mám na DVD a odzpívám to všechno s nimi a těším se i na Paní Brownovou. A pak se moc těším na září, bude to v kinech nářez. *14*
          • Re: Re: Re: Re: väčšia dávka GB

Ja sa ospravedlňujem , ale myslela som si že to je všeobecne známe, ja som to nachytala tiež na You tube. Takže promiň,
            ale hlavně že se domluvíme.
            Prajem všetkým pekný zážitok, dobrý obraz a dobrý zvuk. *4* *4*
            • maaria

Re: Re: Re: Re: Re: väčšia dávka GB

jojo,taky sem zprvu nechápala, co to POTO jako je, došlo mi to až po pár dnech *1* ale já mám POTO rozhodně nejradší *14*
            • daba

Aby můj minulý příspěvek nevyzněl, jak neměl, legrační mi připadají samozřejmě ty zkratky, zejména některé (hlavně ta výše uvedená), je to, myslím, relativně nová věc, tak si holt zvykáme.
            • daba

No, je to takové až legrační. Mně se z těch zkratek nejvíc líbí (ač ne s GB) "LOTR: FOTR" (nápověda: první díl Pána prstenů). *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: väčšia dávka GB

Neomlouvejte se, když něco nevím, tak se zeptám. Jen koukám jako Puk na ty líné Amíky. To jsem netušila. No, tak jsem opět o něco chytřejší. *3*
          • daba

Re: Re: Re: Re: väčšia dávka GB

Američani jsou zřejmě líní vypisovat názvy filmů, takže zejména v prostředí, kde je jasné, o co jde, vytvářejí zkratky z počátečních písmen názvů (včetně členů). Takže POTO je Phantom of the Opera. Obdobně např. DF, BOAW, PSILY. Dokonce i u názvů písní - když jsme u toho Fantoma, nejdiskutovanější jsou pochopitelně písně MOTN (Music of the Night) nebo PONR(Point of no Return). No, a že je POTO nejlepší a nejúžasnější, o tom ani my nepochybujeme, ne? *3*
        • daba

Re: Re: Re: väčšia dávka GB

To je beze sporu!!! Tu stanici sice nechytám, ale můžu si to pustit z DVD a myslet na Vás všechny, co se koukáte!!! *4*
          • maaria

Re: Re: Re: Re: väčšia dávka GB

i já tento film miluju nejvíc ze všech, koukám na něj každou chvílu *14*
  • malá troška GB

Milé dámy, upozorňuji na film s mladičkým 28letým GB. Jedná se o film Paní Brownová, který dne 8. července (t.j. středa) ve 20:30, uvede ČT2. *14*
    • daba

Re: malá troška GB

Tak to je dobře, že ho uvedou!!! Mám ten film už nějakou dobu na DVD, ale je to fakt dobrý film, role GB je sice spíš menší, ale stojí za to (vypadá tam fakt zajímavě, navíc je tam takový záběr, který se Vám jistě bude líbit, a je to vůbec první film, kde se GB objevil)!!! *4*
      • Re: Re: malá troška GB

Jejda.... jaký je to záběr???? Na co se mám těšit??? Kdy a v jaké situaci se ten záběr objeví??
        Bojím se, abych to neproflákla!!! *9*
        • Re: Re: Re: malá troška GB

predpokladám, že myslela toto:
          http://www.gbgalsgallery.com /v/roles/mb/swim/ *3*
          • Re: Re: Re: Re: malá troška GB

Díky za upřesnění. Ale já jsem zvědavá a netrpělivá jak meluzína a tak jsem ještě včera pozdě v noci pátrala na You Tube a na scénku naháčů narazila. *14*
            • daba

Re: Re: Re: Re: Re: malá troška GB

Ještě k tomu filmu: když se byl GB podívat na místa, kde se film točil, asi rok poté se svou maminkou (v některých životopisech se píše, že to bylo v době natáčení, ale on sám v rozhovoru uvedl, že to bylo takto), zachránil život topícímu se chlapci (kdo jste viděli video z jedné z Jay Leno show, tam to ukazoval i mimicky, že ani pořádně nevěděl, jak se zachraňuje topící), a dostal za to Certifikát statečnosti od Royal Humane Society. V tom rozhovoru mluvil o řece, takže to asi nebylo moře, kde se natáčela ta slavná scéna, kterou zdravotně tenkrát také odnesl, neboť moře bylo studené... *3*
            • daba

Re: Re: Re: Re: Re: malá troška GB

Přesně tak. Nechtěla jsem nic prozrazovat předem. Je tam vidět jen zezadu, ale stejně. Jinak má tam dost hroznou paruku, ale je to opravdu jeho filmová premiéra, takže už kvůli tomu ten film stojí za to vidět! A Judi Dench a Billy Connolly jsou tam také skvělí! *3*
    • maaria

Re: malá troška GB

tak to doufám, že nezapomenu, to chci rozhodně vidět *14*
  • daba

Bounty Hunter na ČSFD!

O Bounty Hunter se dnes objevila zprávička i na titulní stránce ČSFD! Sice "jen" s fotkou J. Anistonové, ale alespoň to! Doufám, že česká média konečně přestanou našeho miláčka přehlížet!!! *3*
  • maaria

300

upozorňuje na film v tv s gerrym butlerem. Kdo máte HBO, tak koukejte:-)
    300: Bitva u Thermopyl 3.7. HBO 21.50
    • Re: 300

Mám nutkání upozornit na to, že se ten film dá vydržet jen a jen proto, že je tam náš milovaný GB.
      • daba

Re: Re: 300

Musím přiznat, že když se film "300" dostal do kin, ani jsem ho nechtěla vidět, protože jsem byla ještě plná Fantoma a nechtěla jsem si "kazit dojem". Koupila jsem si až DVD na podzim, spíš ze zvědavosti (a taky proto, že jsem na webu slyšela řadu velmi zajímavých rozhovorů s GB o tom filmu). No, nejsem fanoušek komiksů, asi je třeba ocenit tu stylizovanou podobu, kterou ten film nakonec měl, kolik energie musel GB vložit do toho, aby měl ještě krásnější tělo než jindy, i ten způsob natáčení (v jednom z rozhovorů to i srovnával - zda je lepší natáčet jen mezi modrými plátny, nebo v tak reálném "reálu" jako v Beowulfovi). Mně osobně se na celém filmu stejně nejvíc líbí bonusy, kde GB působí daleko normálněji. *3*
  • daba

Bounty (Hunter)

Tak chlapec uz "nám" natáčí další film, tentokrát pod názvem Bounty (pův. Bounty Hunter), tentokrát s J. Anistonovou. A zase mu to móóóc sluší, jen se podívejte!!!
    http://gbgalsgallery .com/v/roles/bounty/filming/

A na stránkách http://www.hellomagazine.com/vote/p astwinners/attractiveman.html se už KONEČNĚ objevil ten jediný správný výsledek hlasování za duben (v květnu se volil nejatraktivnější muž dubna ze čtyř "týdenních" vítězů). *3*
    • Re: Bounty (Hunter)

Bylo by velmi smutné , aby GB, jako muž dubna, nezvítězil. Vždyť jsme se všichni tolik snažili. Alespoň já určitě. *3*
      • daba

Re: Re: Bounty (Hunter)

Já taky - hlavně že to dobře dopadlo. A v lednu se musíme snažit nanovo, až se bude volit vítěz za celý rok!!! *4*
      • daba

Já taky, hlavně že to dobře dopadlo! Pak se musíme snažit, až bude roční finále (někdy začátkem příštího roku)!!! *3*
    • maaria

Re: Bounty (Hunter)

a nevíte někdo, o čem ten film vůbec bude? A co dělá na střeše? *1*
      • daba

Moc se toho zatím o tom filmu asi neví, postava, kterou GB hraje, má zabít svou bývalou manželku, kterou hraje JA (takže se nabízí asociace s Mr. and Mrs. Smith, i kvůli obsazení). Natáčet začali včera v Brooklynu davovou scénou z průvodu. Co dělá na střeše nebo na tom lešení, netuším. *3*
        • maaria

Re: Re: Re: Bounty (Hunter)

jejda až tak, to má být romantika, nebo něco akčního či co? Že by se z něho stal vrahoun své ženy?? Nu, snad to bude mít optimističtější náplň, teda aspon jak v tom Mr. and Mrs. Smith..
          • daba

Re: Re: Re: Re: Bounty (Hunter)

Píší, že to má být "akční komedie", tak uvidíme... *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Bounty (Hunter)

tak na kterési diskuzi jsem četla, že má hrát Gerry nájemnýho vraha, který má zabít svou ex ženu, protože byla svědkem vraždy či co..
    • maaria

nu jo, fakt je tam, jsem si říkala, jsem ho hledala a teď už se i objevila *14*
    • daba

Jen jedna poznámka, ten program to snad dělá schválně, ale když se kopíruje adresa přímo z webu, vždycky se tam někde udělá navíc mezerka - tak si ji smažte, nikde uvnitř adres mezery být nemají.
  • držali sme palce?

Zdravím všetkých obdivovateľov Gerryho, vie niekto, ako dopadol súd s paparazzim, ktorý mal byť 10.júna (června?). Ak niekto vie, nech dá vedieť. Veď sme mu určite držali palce, najmä keď vieme (aj z početných príspevkov na you-tube), že Garry je milý, veselý a k fotografom aj fanúšikom značne trpezlivý. Takže ten paparazzi asi musel byť mimoriadne drzý alebo podobne, keď vyfasoval (ak je to vôbec pravda). *7*
    • maaria

Re: držali sme palce?

osobně si myslím, že kdyby to nedopadlo, tak už o tom budou všude psát, ale nikde nic není vidět, tak asi ok
  • fešák

ahoj,přidávám se k obdivovatelkám *1* mě naprosto dostal do kolen jako Fantom opery! *14*
    • Re: fešák

jinak jako nechápu, proč pořád překládáme (jako Češi) ty názvy.. proč nemůžou prostě nechat originál, když ten náš českej název nikdy nestojí za nic a je dost daleko od původního *9*
      • daba

Re: Re: fešák

Ahoj, tak už je nás zase víc!!! Mě také "dostal" jako Fantom, ale skvělý je i ve spoustě jiných filmů. S těmi překlady názvů je to pravda obecně - kdyby jen překládali názvy, kolikrát ten název není ani český překlad toho původního, ani nevystihuje ten film (když už jsme na této stránce, tak např. Klub vyděračů, Beowulf - král barbarů... - ale je to opravdu obecné).
        • maaria

Re: Re: Re: fešák

jojo, přesně tak jsem to myslela s tím "překládáním".. je jen málo filmů, který mají něco společnýho s původním názvem *7*
  • mcmilen

Wrath Of Gods

A videli ste dokument Wrath Of Gods?,v ktorom Gerry figuruje ako herec aj producent.
    Je tu viac ako hodinove interview s Gerrym.
    Vsetci vieme,aky vie byt uzasny,ale v tomto dokumente,hoci je zamaskovany v roli Vikinga (Beowulf),vyzera uplne k 'sezrani'........Detailne zabery jeho tvare su asi naj..sexi,ake som s nim videla.
    A aj tu sa clovek presvedci,ze za tou peknou tvarickou sa skryva inteligentny a vzdelany clovek.
    • daba

Re: Wrath Of Gods

Z toho dokumentu jsem viděla jen sestřih, který je jako bonus na (originálním) vydání DVD Beowulf a Grendel. Nevím, proč na českém vydání bonusy opět vynechali. Ale jako Beowulfovi mu moc to slušelo, ať si o filmu jako celku můžeme myslet cokoliv. Ten dokument prý teď dokonce vyšel v novém vydání s novými scénami mj. s GB.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit