Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TUT

A tady si můžete přpomenout taneček z TUT.
    http://www.youtube.com/watch? v=ndl4QwMQh-0
  • veselé

Na tohle se podívejte,musíte se smát i když tomu vůbec nerozumíte.A ty co rozumí se jistě pobaví ještě více.

http://www.youtube.com/wa tch?v=C6McHPpxTck
  • Re: Timeline

Díky za upoutávku.
  • Re: Premiéra v Oslu

Díky moc, je tam překrásný, dvakrát jsem si to pustila a užila si ho. Chlapci už bude 4O let, ale je stále sladký. *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....

Klídek. Časem se může objevit jiný, který Gerryho buď úplně vystrnadí, nebo bude jen krátkou bokovkou, ale na štěstí, snít si můžeme až do smrti. Toto sladké blbnutí není věkem limitováno. Věřte.
  • evelynba

Timeline

Neviem, kto z vás môže chytiť slovenskú TV Markíza, ale pre tých, ktorí tú možnosť majú, chcem upozorniť, že v sobotu 14.11. o 15.30 Markíza bude dávať trošku starší film s GB - Prúd času, čiže Timeline z r. 2003. *3*
    A na Film+ znovu bude v stredu 11.11. o 18.20 POTO. *4*
  • evelynba

Re: Re: Re: Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....

Táto vaša večerná diskusia ma veľmi potešila. Je zo zvláštne, ale miesto aby som "žiarlila", teším sa z každej rovnako potrafenej fanynky ako som ja. No a plne súhlasím s tým, aby sa kaculencicka nesnažila vrátiť na zem. Je to krásne, čo prežíva *14* *14* a myslím, že skôr sa treba obávať toho, že nás to po čase prejde. Na to sa neteším - *9* *9* a dúfam, že to bude čo najneskoršie. *3*
  • daba

Premiéra v Oslu

Moc hezký rozhovor je také na http://www.seher.no/827782/for-to-a ar-siden-gikk-gerard-butler-alene-i -norge
    z premiéry v Oslu. Navíc tam mluví hezky jasně a pomalu. Teď už je snad náš milý chlapec a těší se na oslavu narozenin! *4*
  • Re: Re: Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....

Člověk si vysní všechno, co si chce vysnít. To je ta výhoda snů. Snění je přirozeným duševním ventilem pro nastřádané napětí, nebo jednotvárnost. Muži se ventilují agresivitou a ženy sněním o lásce. Na tom je postaven filmový průmysl. Pro muže jsou točeny rvačky, války, bitky a jiné pitomosti a pro nás ženy jsou točeny filmy "ze života, s úžasnými muži". Já osobně si snění nenechám nikdy nikým vzít a přiznám se, že jsem dost promiskuitní. Asi proto, že jsem celý život ve skutečnosti svému manželovi naprosto věrná. I když je s ním zoufalá nuda a ve své podstatě si to ani nezaslouží.
    Pak jsou sny, které se dají realizovat, ale to už je zas z jiného soudku. *3*
  • Re: Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....

Já nechci na zem,i když sny o tom ,že by mě miloval rozhodně nemám.
  • Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....

Proboha!!!! Holky, proč chcete na zem??? Vždyť není nic krásnějšího, než se vznášet zamilovaně v oblacích a tam všude vidět jeho oči, úsměv a snít si tam milostný sen s Gerrym, který vás miluje a žádnou jinou. Bez snění je život o mnoho těžší. Sny nám život oslazují. Vznášejme se v oblacích, můžeme být i promiskuitní... no a co? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....

To jde těžko,viz rady Ady.Já už jsem mimo dva roky a nelze přistát.Ten člověk je neuvěřitelný a ještě ohromný sympaťák.Pokaždé jiný a stále stejně k sežrání. *3*
  • kaculencicka

TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....

A DÍKY VÁM!!!!!!!!!!!JINAK BY SE ČLOVĚK OPRAVDU NIC NEDOZVĚDĚL....JÁ DO TEĎ SNAD ANI NEŽILA...MOMENTÁLNĚ UJÍŽDÍM NA STMÍVÁNÍ,ALE KÁMOŠKA MI PŮJČILA P.S. MILUJI TĚ A UŽ DRUHÝ DEN JSEM MIMO NAPROSTO TOTÁLNĚ...PODZIM.....JÁ MILUJU PODZIM.....,ALE VŠECHNO DOHROMADY NA MĚ PŮSOBÍ ŠÍLENĚ.....BULIM JAK MALÁ HOLKA.........NEMÁM SLOV....JE ÚŽASNÉJ.....SLADKEJ....A OKOŘENĚNEJ....PROSTĚ CHLAP!!!!!!!ACH,JAK SE VRÁTIT NA ZEM...!!!!!?????
  • cinderella.l

Re: Re: Re: GQ Man of the Year

Máte pravdu. Slovo amazing je anglický výraz pro slova jako úžasný nebo ohromující.
    Omlouvám se, že ve svých příspěvcích v diskusi občas používám anglická slůvka, ale nějak mi to vždycky automaticky naskočí. Zřejmě v důsledku návalu emocí ! *14* *14* *14* *14* *14*
    Takže: I´m sorry and have a nice day ! *4*
  • evelynba

Oslo

Odporúčam aj video Gerry v Oslo - znovu je amazing (ako vždy).
    http://www.vgtv.no/?id=271 16&category=5 *14*
  • evelynba

Re: GQ Man of the Year

Prosím pekne, môžete povedať, ktorá televízia to dávala? Možno by sa to dalo nájsť v archíve tej televízie. Díky. *4*
  • evelynba

Re: Re: gerry ooo gerry

Mockrát díky za veľmi múdru a peknú odpoveď, aj ja si myslím, že to tak je a bude. To práve teraz je Gerry veľmi v kurze, časom sa to zrejme ukľudní. V konečnom dôsledku to so mnou ale nie je až také katastrofické ako sa mi zdalo včera, bolo to dôsledkom toho, že som bola doma sama a asi tri hodiny som si púšťala na YouTube klipy s GB, o.i. aj Fantóma no a jeho spev ma vždy položí do kolien. Takže ešte raz díky a prajem krásny deň. *4* *4* *4*
  • evelynba

Re: Re: GQ Man of the Year

Amazing je po anglicky úžasný, báječný, vynikajúci. *4*
  • Re: GQ Man of the Year

Jak mám, prosím pěkně, rozumět onomu : Byl prostě " amazing ".....
    Vím, kdo byly Amazonky, ale jinak jsem se s tímto pojmenováním už nesetkala.
    *3*
  • Re: GQ Man of the Year

Díky za odkaz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit