-
bláboly
Vyšli nové fotky s GB a JA, nafotené počas nakrúcania Bounty pre magazín, no a už sa zasa človek všade dočíta samé stupídne bláboly - napr.:
http://www.topky.sk/?sid=15 &cid=688530&a=hlasuj&odp=1&ankid=53 04 *9* *10* lezú mi na nervy ! -
300
No jo,asi jsem četla nesprávné stránky a hlavně neumím anglicky.A k 300.Šla jsem na ten film do kina s tím,že se mi asi nebude moc líbit,ale bude tam GB a další svalovci.Nakonec jsem byla překvapená,asi proto že jsem od toho moc neočekávala ,film se mi líbil a hudba v něm mě naprosto uchvátila.O GB netřeba mluvit to bych jen opakovala to co už tu je mockrát uvedeno. *3* Ovšem,když jsem poprvé viděla fotky k tomu filmu,nemohla jsem uvěřit že je to ten samý člověk,což ovšem můžu říct o každém jeho filmu.Ale v 300 to bylo asi nejvíc.Teď už jsem si zvykla. -
-
Re: 300
No, co se „300“ týče, tenkrát bych si ani netroufla jít na to do kina, očekávala bych sál plný výrazně mladších rozhněvaných mladíčků, navíc jsem byla také přesvědčená, že se mi to nebude líbit, a doma jsem měla krátce Fantóma, kterého jsem se stále nemohla nabažit... K těm kritikám - kromě toho, že si tenkrát POTO naše média ani tak moc nevšimla (tenkrát jsem dokonce věděla, že to v kinech půjde, ale v našich kinech to dávali tak minimálně, že to fakt nešlo – tedy tehdy jsem nevěděla, o co přicházím, dnes bych si to snad nějak byla zařídila...), byl podle mě problém i v tom, že naši "rádobyfilmovíkritici" ani nepochopili, že jde o jeden z nejslavnějších světových muzikálů podle poměrně známého (no, jim asi ne, ale to není rozhodující) románu, a posuzovali to jako běžný horor. V kritikách se pak objevovaly i takové "perly", jako že je to statické, protože se to celé odehrává v divadelní budově a že se tam zpívá (kde by se to podle nich mělo odehrávat? Co si vůbec člověk může myslet o inteligenci někoho, kdo tohle napíše?). No, tak to dopadá, když si o filmech píše každý, co chce. V tomto směru mě opravdu "dorazila" kritika nedávného filmového zpracování Bohémy (s Villazónem a Netrebko), kde jeden "rádobykritik" ani nepochopil, že jde o jednu z nejslavnějších světových oper (troufnu si říci i všech dob)... -
-
Re: Re: 300
stejný názor, v každým filmu je uplně někdo jinej, necháýpu, jak se tak každé roli dokáže přizpůsobit *1* -
Pucciniho Tosca a Bohéma patří k mým nejoblíbenějším. Vůbec jsem netušila, že je Bohéma zfilmovaná. A.Netrebko a Villazon jsou v současné době snad těmi nejlepšími představiteli titulních rolí. Jak je možné, že mi toto uteklo. Nevíte, kdo režíroval? A zda se to k nám dostane?
To by bylo fajn i když to vůbec nesouvisí s naším idolem GB.
18.srpna budeme držet palce (i u nohou) -
-
Re: Re: Re: 300
K Bohémě: film je z loňského roku a režíroval Robert Dornhelm. Informace jsou i na ČSFD na http://www.csfd.cz/film/252087-la-b ohme-bohme-la/ (a jistě i jinde). Nevím, jak v Praze, u nás to dávali jen jeden den ve filmovém klubu, i když multikina jsou tu dvě a obecně (kdo chce) se ví, že na operu tu lidé chodí (jak do divadla, tak např. na přenosy z Metropolitní opery, kde byla řada představení předem vyprodaných). Snad byli v Praze alespoň někde osvícenější.
No, to sem sice nepatří, ale jak u tohoto filmu, tak u POTO jsem se setkala s recenzemi, které vůbec nebraly v úvahu specifický žánr toho filmu.
Já doufám, že to v srpnu dobře dopadne, ale ještě si musíme počkat... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: 300
Díky. Pokud by to v Praze dávali, určitě bych to nepřehlédla, Jestli to však dávali v nějakých klubových kinech, pak mi to uteklo. Škoda. *3*
-
-
-
Já jsem v té době také měla krátce Fantoma,kterého jsem se nemohla nabažit(a nemůžu dodnes) a možná právě proto jsem na ten film šla,abych viděla na vlastní oči ,že je to opravdu ten úžasný elegantní Fantom,ten rozdíl mě prostě fascinoval.V té době jsem sháněla všechno co obsahovalo Butlera a nestačila se divit,že jeden člověk může mít tolik různých podob,přpadalo mi,že mění podle potřeby i tvar hlavy.Jo a v jednom rozhovoru(byl s č. titulky),říkal,že 300 mu naopak přitáhlo fanoušky mužské,kerých do té doby moc neměl.Pro mužské je holt spíš ten Leonidas, ale v tom kině bylo publikum všeho druhu,rozhněvané mladíčky jsem tam neviděla.A byl to rozhodně větší zážitek než doma z DVD,ale to je jasné,že? Když do bojových scén burácela ta skvělá muzika,byla jsem z toho celá vedle.A těla Sparťanů,nádhera.Ale pravda i pro mě je Fantom stále č.1. -
ešte raz ku kritike
Hlboko súhlasím - nie som všeobecne proti filmovej kritike, tá je na mieste, ak posúva vkus a rozhľadenosť divákov na vyššiu úroveň. Pokiaľ však ide o kritiku za každú cenu a zúfalé či zúrivé hľadanie nedostatkov aj keby sa mali vymyslieť a pritom nepochopenie základných vecí - tak to ma vie naštvať a musím sa značne brzdiť, aby ma neklepla pepka. Mimoriadne ma rozčúlila dáma - vraj filmová kritička - v recenzii na Fantóma, ktorú pripájam, aj keď vôbec nemám záujem rozčúliť aj vás. Takže iba dobrovoľne: http://www.kinema.sk/clanok.asp?id=17919 *10* *10*
Milej kritičke by som zakázala písať, lebo tomu vôbec nerozumie, *13*
-
-
-
PF2008
Preji vsem hodne zdravi, stesti, spokojenosti a filmu s GB v roce 2008! A nezapomente se ve stredu divat na Timeline (Proud casu, Nova 20.00), hlavne pokud jste to jeste nevidely! Skoda, ze to bude predabovane, kdyz on ma tak pekny hlas! -
-
Re: PF2008
tak jsem se dívala, a dokonce i nahrávala, abych o něco nepřišla *3* , móóc mu to tam slušelo, vážně moc *14* -
Re: PF2008
Nápodobně, přeji totéž. Středu na NOvě už mám také výrazně zaškrtnutou. Těším se, film jsem ještě neviděla. Na GB Gals jsou opět nové fotky. Nějak se nám hoch spravuje. Ještě jednou , do nového roku jen vše dobré. *3*
-
-
100 S m
Tak si nejsem jistá,jak se má hlasovat na těch 100 sexy hvězdách,jetli nahoru nebo dolů.Jak jsem to tak zkoumala,tak jsem došla k názoru,že dolů a že Gerrymu nějak přibylo procent nahoru.Nerada bych mu uškodila.Ale koukala jsem,že ti před ním mají více procent dolů.Tak kdo to víte,napište. -
Omlouvám se....
Dlouho,předlouho jsem tu nebyla.Nestíhala jsem.Já měla tolik práce a den mi nestačil.Ale chyběly jste mi,dámy.A jsem zase ráda zpátky mezi Vámi,holky *3* Ale ani ta pauza mi nezabránila,abych nesledovala dění kolem miláčka Gerryho.Prostě láska je láska *14* Nebo že by už posedlost?Ale co,to je fuk,protože v tom nejsem sama,viďte.... *4* A co se týče toho žebříčku tolerované nevěry s celebritou,klidně bych též našeho ,,krasavce"dala na první místo.Jo,je to hezká představa.Bohužel,u toho také zůstane.Protože,ač jsem nezadaná,vážně nevím,co by si se mnou chudák Gerry počal. *3* A upřímně,já bych se trémou asi ani na nic nevzmohla *1* .Takže si budu snít a snít(a závidět jiným). -
-
Re: Omlouvám se....
Tak, tak. Trémou by se na nic nevzmohla asi každá z nás .Takže nám také nezbývá než snít a snít(a závidět jiným). *14*
-
-
Adventní kalendář
Také se na vás, milé dámy, dneka miláček překrásně dívá a usmívá? Nebo to je jen pro mne? Díky za upoutávky. *14* *14* *14* *14* *14* -
Premiéra TBH v Londýně
Dnes večer se v Londýně konala premiéra The Bounty Hunter, fotky jsou na GB.netu, GALS, JJ (a jistě i jinde) - např. http://www.gbgalsgallery.com/v/prem ieres/BHLon031110/ nebo http://justjared.buzznet.com/2010/0 3/11/jennifer-aniston-bounty-hunter -uk-premiere/comment-page-1/#commen ts *3* -
ĽOréal
Tak jsem se dočetla,že má být Gerry novou tváří kosmetické řady pro muže firmy L´Oréal.Vůbec mě to neudivuje,vždyť je to tak krásný mužský. -
one more kiss
dievčatá, dnes som sa dostala k filmu "one more kiss", ale je s ruským dabingom *9* nemáte náhodou niekto české alebo slovenské titulky? *4* -
-
Re: one more kiss
Tak možná tady?
http://titulky-cesky.mysub titles.org/movie/one%20more%20kiss_ 290334.html
*3* -
-
Re: Re: one more kiss
ani tam, vôbec ich nevieme nájsť, ale ste zlatá jik :) ďakujem
-
-
Re: one more kiss
Hledala bych na titulky.com,třeba tam budou(nebo ne?) -
-
Re: Re: one more kiss
veruže nie *9* a vyzerá to byť pekný film *4*
-
-
-
Tak to jen odročili
Dnes psali na IMDB (http://www.imdb.com/name/nm0124930 /news#ni0862576), že ten soud, co měl být 10. 6., jen odročili na 18. 8. Takže budeme muset palce držet znovu. Já vím, k tomuhle "krásnému" počasí to není zase tak vynikající zpráva...