-
Zřejmě poslední snímky z Afriky
Možná už je doma, ale ještě včera byl náš hoch v Jižní Africe. Na JJ se po dlouhé době objevily nové obrázky. Tak nezbývá, než se těšit na film. Doufám, že si GB bude teď mít čas odpočinout. Ale obávám se, že na toho Burnse si ještě počkáme... -
-
Re: Zřejmě poslední snímky z Afriky
Na IMDB byl odkaz na tuto italskou stránku. Je tam pár fotek z natáčení v JA.
http://gerardbutler.forumcom munity.net/?t=36436523&st=105#entry 287 550464 *3* -
-
Re: Re: Zřejmě poslední snímky z Afriky
Mooooc hezké,ňamky ňamky. *14* *3*
-
-
Re:
Dabo, prosím, koukněte do své pošty na čsfd, máte tam ode mně prosbu. Díky Lenka
-
-
Návrat
Gerry se po několika týdnech vrací tento víkend z Afriky. *3* *14*
http://www.eyewitnessnews.co.za/articleprog.aspx?id=49781 -
Ach jo
Podle IMDb to vypadá,že MGP je natočený a že se už natáčí Burns. A Gerry nikde. *9* -
-
Re: Ach jo
Tak podle nejnovější zprávy na Gals, je stále v Africe. -
-
Re: Re: Ach jo
Tak změna,na IMDb změnili u MGP post- production na filming. Tak to měli předtím asi špatně. *3*
-
-
-
Boewulf
Tak milé dámy, dávám vám na vědomí, že na NOVA Cinema uvedou v úterý 5. října ve 21:5O film Boewulf:Král barbarů s Gerardem Butlerem. *3* -
-
Re: Boewulf
No v deset večer,to je jim podobné,naštěstí nejsem v tomto na nich závislá, ale když už se tak s Gerrym rozjeli mohli by dát Porotu, to jsem neviděla a taky Attilu že *3*toho nemám a navrch by mohli šoupnout Životní zápas, ten nemůžu nikde sehnat,...jsem náročná...... *9* *3* -
-
Re: Re: Boewulf
Taky bych měla pár požadavků *3* Začala bych Frankiem a došla klidně až k Lucy Sullivanový *3* Každopádně Beowulf je už naprogramován a čeká na něj místečko v naší videotéce. Jo a Jik, vaše stránky jsou super, občas tam zabrousím. Tuhle jsem se moc posmála, když jsem si z odkazu pustila to video "music of the night" -
-
Re: Re: Re: Boewulf
Jo na Lucy jsem zapomněla, tak tu taky.
U toho videa se taky moc bavím, občas se k němu vracím,jen škoda, že je tak mizerná kvalita,ale ty kvalitní videa tam nikdy moc nevydržela, tak se mi nakonec podařilo vyšťourat aspoň tohle.
A díky za pochvalu i na mých stránkách,jsem vděčná, za každý komentář. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Boewulf
fuj Alíku *13*-ta kvalitní videa. *3* *15* -
-
Re: Nejvíc psycho
Však se mi tu líbí. Je fajn najít stejně postižené. V práci jsem už zblbla kdekoho a na ty, co ze mě maj srandu, s... kašlu -
Nejvíc psycho
Tak to jste Lenko naše! *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Boewulf
*15* *15*
Jojo, moje dvě holčičky se u toho válely smíchy se mnou, kvalita nekvalita. A hned jsem taky poslala odkaz kolegyňkám. My tu máme v práci takový menší Gerryho fanklub. Já jsem předseda, protože jsem nejvíc psycho *3*
-
-
-
-
Re: Re: Boewulf
Souhlasím. *3*
-
-
-
G.B.zpět?
Dočetla jsem se na GB Gals, v diskusi, o jakémsi videu, kde má být Gerry snad dohola, natočený skrytou kamerou, dohadují se jestli je nebo není to on, ale odkaz na to video jsem tam nenašla. Nevíte o tom něco? Já jsem sama nikde nic takového nenašla ač jsem se hodně snažila. Našla jsem jen jednu fotku z Afriky. -
-
Re: G.B.zpět?
Žiaľ v tomto smere som nič nezistila... Ale pre osvieženie - našla som podľa mńa výborné video - http://www.youtube.com/watch?v=a1rQzkZsKnA&feature=related - *14* *14* Gerry je proste No 1 !!!! *14*
-
-
P.S.
25.9. Na Primě P.S.I Love You *3* -
-
Re: P.S.
Jste mne předeběhla. Tak jen doplním - 20:00 hod. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* To si zase popláču. *9* -
Re: P.S.
... to bude krásná sobota !
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Fantóm opery
http://www.youtube.com/watch?v=RiYR ASDlq-0&feature=related
pre porovnanie, ako by vyzeral (znel) fantóm, keby sa Schumacher rozhodol pre Banderasa *3*
ja už asi nehodnotím objektívne, mne už všetko znie v porovnaní s Gerryho hlasom ako slabota... hlavne by som od Antonia jeho zjavu čakala trochu "mužnejší" hlas -
Popularita
Gerryho popularita skutečně stoupá mílovými kroky a jak je vidět, nezná hranice .... *4* *4* *4*
http://cestovani.dama.cz/clanek.php?d=13311 -
-
Re: Popularita
Tyjo, a já si o sobě myslela, že jsem šáhlá, ale kam se hrabu na některé fanoušky *3* -
neervy moje *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Popularita
Tak to je opravdu už extrém.Gerry miluju,ale to je moc i ne mě *1*
-
-
No teda - čo je moc, to je príliš *1*
-
-
ĽOréal
Tak jsem se dočetla,že má být Gerry novou tváří kosmetické řady pro muže firmy L´Oréal.Vůbec mě to neudivuje,vždyť je to tak krásný mužský. -
Omlouvám se....
Dlouho,předlouho jsem tu nebyla.Nestíhala jsem.Já měla tolik práce a den mi nestačil.Ale chyběly jste mi,dámy.A jsem zase ráda zpátky mezi Vámi,holky *3* Ale ani ta pauza mi nezabránila,abych nesledovala dění kolem miláčka Gerryho.Prostě láska je láska *14* Nebo že by už posedlost?Ale co,to je fuk,protože v tom nejsem sama,viďte.... *4* A co se týče toho žebříčku tolerované nevěry s celebritou,klidně bych též našeho ,,krasavce"dala na první místo.Jo,je to hezká představa.Bohužel,u toho také zůstane.Protože,ač jsem nezadaná,vážně nevím,co by si se mnou chudák Gerry počal. *3* A upřímně,já bych se trémou asi ani na nic nevzmohla *1* .Takže si budu snít a snít(a závidět jiným). -
-
Re: Omlouvám se....
Tak, tak. Trémou by se na nic nevzmohla asi každá z nás .Takže nám také nezbývá než snít a snít(a závidět jiným). *14*
-