-
sexy Gerry
Tak jsem dneska dámy slyšela v rádiu, že existuje žebříček (zřejmě na základě ankety mezi lidmi)celebrit,s kterými když se vyspíte tak to není bráno jako nevěra, pokud jste zadané a GERRY SE NÁM UMÍSTIL NA PĚKNÉM TŘETÍM MÍSTĚ. Gratuluji *3* *14* -
-
Re: sexy Gerry
Tak jsem to našla
http://revue.idnes.cz/partn eri-by-si-podle-pruzkumu-tolerovali -ulet-s-pittem-ci-foxovou-10h-/sex. asp?c=A100903_112438_sex_ved
*4* -
-
Re: Re: sexy Gerry
No super, Gerrymu gratulujem, aj keď pre mňa je to čiste utopická záležitosť.*3* Ale opäť si potvrdzujem, že nie som vôbec nenormálna, keď som doňho zjašená *14* -
Re: Re: sexy Gerry
Kdyby se Vám nechtělo hledat mezery, tak víe co. *3* -
-
Re: Re: Re: sexy Gerry
víte *15* -
-
Re: Re: Re: Re: sexy Gerry
Víme, víme. Hoch nám pěkně stoupá v popularitě a přitažlivosti nahoru. Já bych osobně ten žebříček upravila tak, že bych třetí místo prohodila s prvním. Tak by mi to vyhovovalo. Díky za upozornění. *3*
-
-
-
-
-
Gerry kde si?
Tak sa zdá, že po GB sa zľahla zem - inokedy idú paparazzi po ňom stále, teraz je úplné ticho, dokonca ani na JustJarred nič nové, naposledy z júla. Ani žiadna nová frajerka od čias Lindsay Lohan...*3* Ale predsa som objavila, že od 18.augusta je Gerry v Južnej Afrike a natáča - tam sa asi novinárom nechce, je to ďaleko a drahé. A 21.8. bol na rugby v Sowete.
http://www.bollig.de/mario n/testindex1.php?news_id=417&start= 0&category_id=0&parent_id=0&arcyear =&arcmonth= -
-
Re: Gerry kde si?
Jé tak to je fajn,že jste na to přišla,už to bylo dlouhé mlčení. *9*
Já jsem si nedávno přečetla na GBGals (díky google překladači)zajímavé vyprávění člověka, v jehož domě nedávno MGP natáčeli a opět jsem se potěšila potvrzením,že ten náš Gerry je opravdu tak skvělý milý a úžasný jak vypadá. *14* -
-
Re: Re: Gerry kde si?
Podělíte se se mnou o adresu na google překladač? Já užívám překladač.net. Je to sice rychlé, ale hodně neohrabané. Vím, že lépe to asi jinak nejde, ale alespoň bych porovnala. Díky. *3* -
-
Re: Re: Re: Gerry kde si?
No mě to google automaticky nabízí na každé stránce,ale adresu náhodou vím tu je http://translate.google.cz/ -
-
Re: Re: Re: Re: Gerry kde si?
Jo a nečekejte,že ty překlady budou lepší, někdy se člověk hodně zasmějě, ale nepochopí o čem to je.To je stejné jako v tom překladači co používáte.Tady je výhoda,že zadáte adresu a přeloží se Vám celá stránka. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Gerry kde si?
Díky moc.
-
-
-
-
-
-
registrace
Tak jsem si změnila registraci a už jsem tu jako jik.Ahoj *3* -
-
Re: registrace
Srdečně zdravím *3* -
Re: registrace
Ahoj, jik, tešíme sa *4* -
-
Re: Re: registrace
Ešte v tej súvislosti chcem podotknúť, že je nanajvýš komické, keď sa človek na profile Jik dočíta, že "som fanúšikom 4 dni" *1* Keby sme nevedeli, tak by sme možno aj uverili.... *3* A ešte - Gerryho Jiko stránka je super, klobúk dolu, síce viem, že láska hory prenáša, ale ja by som to určite nedokázala. *4* -
-
Re: Re: Re: registrace
Díky,to se hezky čte.Mě to prostě hodně baví a Gerry je mojí múzou. Tak to jde samo. *14* Krom toho můžete nahlédnout i na stránku jiko-wallpapers, je na ní odkaz(banner) v menu dole, tam jsou další moje múzy (kdyby Vás to náhodou zajímalo) *3* -
-
Re: Re: Re: Re: registrace
Ostatně jestli jste četla jak jsem objevila Gerryho,nebo nakoukla do diskuse,tak to asi víte. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: registrace
Jo je to fajn pocit,že stejně postižených je více a člověk se má s kým podělit o své šílenství. *4* *3* -
Zdá se , že u všech může za to Fantom. *14* -
Čítala som už dávnejšie a dobre si ho pamätám, lebo tá stredná časť je v zásahe úplne zhodná s mojím príbehom, akurát že ja som začala rovno Fantómom a k vlastnému počítačovému spracovávaniu som sa neprepracovala - no ale ako vravím, ten stred je úplne zhodný vrátane pocitov a hodnotení, akoby ste písala o mne. Som rada, že som kedysi natrafila na Osobnosti a mám možnosť deliť sa o priestor so sympatickými, príjemnými a rovnako zmýšľajúcimi osôbkami. *4* *3*
-
-
-
-
-
-
Timeline
Na Markíze v sobotu 4.9. o 14.50 Prúd času *4* -
klub vydieračov a Nimm´s Island
Tak som si večer pozrela Klub vydieračov - nebolo to také zlé, ako som mala obavy po prečítaní názoru Jik. Dalo sa to vidieť, aj dabing bol celkom o.k., aj keď Gerryho hlas sa nedá ničím nahradiť *14* Tiež som ale mala pocit, že im neverím, pripisujem to však tomu, že som vedela, o čom to je a ako to skončí (to má človek ako pomstu zato, že obdivuje GB a chce o ňom a jeho filmoch všetko vedieť *4* ). Ale aj tak myslím, že Gerry hral veľmi dobre a užívala som si najmä jeho očí.... *14* A ešte tip pre tých, čo majú možnosť a záujem - dnes na rakúskom ORF 1 o 20.15 dávajú Nimm´s Island - teším sa, to som ešte nevidela. *3* -
-
Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
Film Klub vyděračů sice nepatří k mým favoritům, ale líbí se mi. Už kvůli skvělé filmové zápletce a rozzuzlení. No a samozřejmě kvůli Gerrymu a jeho hereckému výkonu. Úžasné ! Věřím mu vždycky a všechno.
Zapomenutý ostrov je rodinný a vyloženě odpočinkový film. Po pravdě ... moc často si ho nepouštím. A když, tak jen kvůli Gerrymu. Jodie Foster mi tam hodně, ale hodně vadí. Vůbec mi tam nesedí. Mám ji prostě zafixovanou pro úplně jiné role. Proto jsem hodně zvědavá na Váš názor, Evelyn.
A jinak ... včera jsem opět zkoukla Gamera. Já vím, není to žádný " Oscarový trhák ", ale když se chci pokochat pohledem na skutečného CHLAPA, je pro mě tento film ideální ( společně s 300 ).
WOW ! ! ! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
Nimm´s Island ma príjemne prekvapil - taká milá oddychovka, ako stvorená na nedeľný večer pred pondelňajším nástupom do práce. *4* Treba ten film však samozrejme vnímať ako skôr pre deti než pre dospelých. Gerryho tam bolo menej než by som si priala, ale v čom Vás asi sklamem, maximálne pozitívne ma prekvapila J.Foster - podľa mňa bola absolútne super, zase sa ukázala ako perfektná herečka a ukázala, že má aj komediálny talent. Chápem, ak ju máte zafixovanú v iných roliach, ale tu podala úžasný, až živelný výkon - bola proste zlatá (že tá postava bola trošku "pritiahnutá za vlasy", v tomto prípade nevadí, pridalo jej to na komediálnosti. Takže - mne sa to páčilo, netvrdím, že to budem pozerať často (hold - není to PoTO ani LAC), ale nebudem sa ani brániť opätovnému zhliadnutiu. No a čo sa týka Gamera - plne s Vami súhlasím. Ten film je síce dosť otravný svojím štýlom (aj keď som čítala nejakú recenziu, že až ďalšia generácia pochopí jeho kvality), ale Gerry je tam proste ...och ou ... *14* Pekný deň všetkým *4* -
-
Re: Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
V duchu Vám Evelyn musím dát za pravdu v tom, že herecký výkon Jodie Foster byl vlastně v pořádku a že předvedla svůj talent ve všech směrech. Nicméně musím trvat na tom, že pro mě bylo obsazení této výborné herečky v uvedeném filmu něco jako " pěst na oko ".
Ale víte, jak to je. Proti gustu ...
Už to zde padlo( a ne jednou ). Je moc dobře, že jsme každá jiná. Že se každé líbí něco jiného ( a to nejen, pokud jde o Gerryho ). V opačném případě by to totiž byla nuda k uzoufání !
P.S. Evelyn, to Vaše " och ou " na konci příspěvku bylo vševypovídající. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
*3* *4*
-
-
-
Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
tak ja som sa z chuti zasmiala na upútavke, ktorá bežala na Markíze pred filmom Klubu vydieračov - niečo v tom zmysle, že sa "Piere Brosman ocitne zoči voči psychopatickému únoscovi" *1* ešteže toho únoscu hral práve on...
čo sa týka Nimm´s Island, je to naozaj taká oddychovka, pozrela som si ho kvôli GB, ale je to jeden z mála filmov, ktoré nemám potrebu vidieť znovu.. zato predvčerom sa sa znova pokochala s One more kiss *3* -
-
Re: Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
Jak jste k tomuto filmu přišla? -
-
Re: Re: Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
drahý mi stiahol, len titulky sa nám doteraz nepodarilo nájsť *9*
takže je to v originálnom znení (Gerry tam hovorí ešte so silným škótskym prízvukom), ale dej sa dá pochopiť -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
Aha, tak díky. *3*
-
-
-
-
-
-
najsexi muži
Hlasovanie o najsexi muža sveta magazínu Glamour sa skončilo a hlásim, že Gerry sa umiestnil na vynikajúcom 8.mieste *3* Je to naozaj úspech, lebo zanechal za sebou početný zástup ďalších slávnych a obdivovaných mužov - veď pozrite sami:
http://www.glamourmagazine.co.uk/celebrity/celebrity-galleries/2010/08/50-sexiest-men-2010-results
Prvé miesta ovládli decká a tínedžeri (momentálna sláva upírskej ságy) - myslím že nič trvalé (na rozdiel od GB *3* ). No a Pattinson - hotová hrôza *10* , najmä na tej fotke, to keby videl niekto úplne nezainteresovaný, že toto je víťaz a najsexi muž, tak by určite dospel k názoru, že ľudstvo sa už naozaj úplne zbláznilo *1* (A zo všetkých v rebríčku uverejnených fotiek je Gerry aj tak najkrajší a najsexi! *14* ) Gratulujem, Gerry !!!! *14* -
-
Re: najsexi muži
Máte ve všem pravdu. Skutečně pěknými chlapy je náš Gerard, Johny Depp a Geroge Cloony. To ostatní je hrůza. Nejhorší je ten první! Svět se zbláznil. *7*
-
-
Informace
Po krátké odmlce ( byla jsem na dovolené ) vás všechny zdravím, milé přítelkyně. *3*
A hned tu mám jednu informaci o Gerrym.
http://dokina.tiscali.cz/c lanek/gerard-butler-se-mozna-objevi -v-roli-fotbaloveho-trenera-11443
.... zajímavé !!! *14* *14* *14* -
-
Re: Informace
Díky za info, v poslednej dobe je trochu tichšie okolo Gerryho, čo je pre neho určite fajn (trošku oddychu) ale určite sa tešíme na každú jeho novú filmovú rolu a táto by mohla byť zaujímavá, najmä ak si v nej predstavím Gerryho s jeho presvedčivým herectvom *14* *4* -
-
Re: Re: Informace
Herectví - neherectví, já tvrdím, že je vždy k zulíbání. A to je nejdůležitější. Alespoň pro mne. *14* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Informace
*3*
mňa by to potešilo najviac aj preto, že ho mám rada v takýchto "ľudských" rolách na štýl Dear Frankie... -
-
Re: Re: Re: Re: Informace
Já ho mám ráda, i když hraje neřáda. *14* *14* *14*
-
-
-
-
Re: Informace
viem si predstaviť, že táto úloha by mu sadla *4*
-
-
ROCKNROLLA
Milé dámy a děvčata, pokud vlastníte kanál CINEMAX, můžete na něm shlédnout dnes ve 20.00 film RocknRolla. Doporučuji. *14* -
-
Re: ROCKNROLLA
Teď jsem zjistila, že CINEMAX nemám v předplaceném programu a tak mám smůlu. Škoda, přeškoda *9* -
Re: ROCKNROLLA
Díky. *3*
-
-
klub vydieračov
ahojte vospolok *4*
vo filmových upútavkach na markíze na mesiac august som zhliadla aj zábery z Klubu vydieračov (raz sa mi ten názov nepáči *1* )
tak len dávam info, i keď presný dátum netuším a v programe do 15.8. som ho nenašla.. -
-
Re: klub vydieračov
Díky za upozornění. V Čechách se film také tak pitomě jmenoval "Klub vyděračů". *3* -
-
Re: Re: klub vydieračov
to bol riadny "klub", však? *3*
už som zistila, kedy to bude - v sobotu 21.8. o 20,00 hod
len sa bojím toho slovenského dabingu... -
-
Re: Re: Re: klub vydieračov
Tenhle film mám sice doma, ale opravdu ho nemám ráda a to i přesto,že oba hlavní představitelé patří k mým nejoblíbenějším a svého času jsem se na něj moc těšila. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: klub vydieračov
Proč ho nemáte ráda? Zajímavá zápletka a GB je tam,jako obvykle, k zulíbání. *7* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klub vydieračov
Jo, jo, tak to srovnávací video jsem viděla. A teď jdu na toho Attilu. Díky. *3* -
M.Crawforda samozřejmě. *3* -
Adresář Zpívající. Je tam píseň The Phantom of the Opera a z jedné strany slyšíte G.Butlera a E.Rossum a z druhé zároveň C.Crawforda a S.Brightman. Už jsem to kdysi našla,ale když jsem chtěla dát odkaz na stránky tak jsem to nemohla najít až teď. A do Z filmů a o filmech jsem našla zajímavé video z Attily. -
Ne! Kde to máte? Vždyť jsem to projížděla. S kým že to zpívá? *7* -
Jo pilná to já jsem víc než tušíte. A to video, kde zpívá zároveň G.B M.C. a E.R. S.B. jste viděla? -
Tak to jste na tom mnohem lépe , než já. Já když koukám na film s GB, tak nejsem schopná hodnotit kvality filmu. Jsem GB příliš zaujatá a rozptylovaná. Jediný film "Gamer" mne svým neurotickým stylem rozptyloval víc, než Gerard.
Mne právě ona rafinovanost pomsty za nevěru ve jmenovaném filmu bavila. Zda by to bylo úměrné v reálném životě .... o tom jsem vůbec nepřemýšlela. Ale asi jak kdy a jak komu. Pokud by šlo o mou nevěru, byla by to pomsta naprosto brutální a neúměrná. Pokud by však šlo o něvěru mého muže, byla by to pomsta málo krutá a nedostatečná.
Koukala jsem, že jste byla opět pilná. Zdravím. *3* -
Myslím si jednak, že kdyby to uchopil jiný režisér mohly být výkony všech herců mnohem lepší, protože to určitě mnohem lépe umí. Nevěřila jsem to ani jednomu. Dále si myslím, že to byla příliš brutální pomsta za nevěru, ne že bych nevěru schvalovala, ale toto jsem neskousla.Je to jediný film s Gerrym, který nemám ráda a nelíbí se mi příliš jeho výkon a bohužel ani výkon dalšího z mých tří oblíbených B - P.Brosnana. Byla jsem moc moc zklamaná. Naštěstí je dost jiných filmů, kde si můžu svoje Béčka a jejich skvělé výkony užít.
-
-
-
-
-
-
nové !!
Milé dámy a děvčata - pozrite sa naňho !!!! Zase raz idem do kolien ..... *14* *14* Gerry je novou tvárou mužskej kozmetiky L´oreal Paris - napr. tu: http://www.totallymad.co.za/default.aspx?IDStory=28413
Ach jo... *3* -
-
Re: nové !!
No vida, ač hladce oholen vypadá nádherně. *14* -
-
Re: Re: nové !!
Já to říkám stále , že hladce oholen vypadá perfektně. Myslím si však, že ona fotografie pro L´oreal Paris je staršího data. *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: nové !!
Já bych tipovala,že by mohla být z podobného data jako tato:
http://www.gbgalsgallery.com /v/partiesetc/moscow52710/52710-Mos cow-3.jpg.html -
-
Re: Re: Re: Re: nové !!
Myslím, že je naozaj mladší a podľa môjho názoru - podľa tváre a vlasov aj fyzickej kondičky je to jednoznačne z doby PSILY. Na porovnanie:
http://filmfoto.osobno sti.cz/ps-miluji-te-162257 - alebo -
http://www.gbgalsgallery.com/v/roles/psily/misc/de-1.jpg.html *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nové !!
Já bych šla ještě dál, do roku 2004, kdy natočil Fantoma opery. Dle plnosti obličeje i střihu vlasů, vč. delších pejz. Tam mi připadá shoda největší. *3*
-
-
Ne,ne, tipujete špatně. Když se pozorně podíváte, má zcela jinak učesané vlasy, je také vidět rozdíl v plnosti tváře. Na fotkách pro francouzskou kosmetiku je štíhlejší a mladší. Ještě budu bádat, ze kdy to je. Já ráda takto příjemně bádám. *3* *3* *14* -
-
Na tohle téma se diskutovalo i na jiných stránkách - je pravda, že L´oreal by si nedal na inzerát nějakou starší fotku. Podle všeho je to z doby před návštěvou Ruska a po Coriolanovi, tedy před pár měsíci, tak čistě vyholený je určitě kvůli nim (resp. té řadě kosmetiky, kterou by měl propagovat). *3* -
Jo milé dámy, tak je ta kosmetika skvělá. Taková firma si nemůže dovolit používat staré fotky a už vůbec ne 6 let. Šikovný vizážista a šikovný fotograf, dokážou zázraky. -
Jinak učesané vlasy nejsou argument. Fotograf si ho upraví jak potřebuje.V době PSILY nosil zcela jiné náramky, tyto černé můžete vidět např. na fotkách z natáčení Coriolana.
-
-
-
Re: Re: Re: nové !!
Tady je ale také fešák, i když zarostlý :
http://www.youtube.com/watch?v=_ TitKwxdIyM&feature=related
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Áááá - návrat stratenej Ady *3* *3* (Srdečný pozdrav *4* ) Jasně že tady taky - ale *13* on je fešák VŠADE!!! *14*(takmer *3* ) Inak - tá dievčina čo sa pomenovala primitívna duša, robí celkom dobré klipy vždy z aktuálnych fotiek a záberov, s vhodnou muzikou, má na to dobrý cit. Sledujem to od čias, čo som sa zbláznila do Fantóma a následne do GB *4*
-
-
-
-