Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Filmový svět.

Já se domnívám, že toto všechno je pouze falešná hra stále udržovat zájem diváků o filmové celebrity. Mnohdy tomu pomáhají samotní herci, aby o ně neupadal zájem. Lidé milují "drby" , jsou zvědaví a lační po soukromí herců. Na tom je budován, mimo jiné, i filmový průmysl. Podobné články jsou směšné a je nutné je brát s rezervou. Přesto však tento fakt nevylučuje možnost, že při natáčení nemůže mezi hereckými partnery přelétnout jiskra , která může znamenat krátkodobou romanci, nebo trvalý vztah. Pokud však herec zůstává nezadán, počet jeho fanynek neřídne a nechává je v permanentní zamilovanosti a naději. A o tom to je. Gerard to má vykoumané. Prezentuje se jako perfektní hřebec, kterého ještě žádná nelapila a čeká, až ho některá lapí. Tím si zajistí dlouhé řady diváků (hlavně divaček) pro své filmy. *3*
  • evelynba

bulvár

Príspevok, ktorý pribudol do kolónky "Napsali o mně" ma inšpiroval, aby som tiež pridala podobné bláboly z našich médií:
    http://tvnoviny.sk/showbi z/bulvar/suknickar-gerard-butler-ma -bozske-telo-zeny-su-z-neho-hotove. html - alebo -
    http://www.pluska.sk/soubiznis/spravy-klebety/zahranicne-celebrity/aniston-butler-neuveritelny-sexualny-vztah.html - je to katastrofa, kam až sú schopní zájsť !! *10* Mohli by súťažiť o medailu v kategórii ľudská hlúposť. Najtragickejšie je však, že tieto bulváry ľudia najviac čítajú *9*
    • cinderella.l

Re: bulvár

Pane bože ! ! ! No to je hrůza ! ! !
      A po přečtení následujících řádků přiznávám, že se mi už skutečně udělalo špatně ! *9* *9* *9*
      http://www.topky.sk/cl/15/675676/ naivna-jennifer-aniston-miluje-zale tnika-butlera-a-chce-s-nim-deti-
      A to hlasování pod článkem - to snad nemyslí vážně ? *7* *7* *7*
      • evelynba

Re: Re: bulvár

Ano, je to o tom - bulvár urobí z človeka, keď chce, čokoľvek - ale netreba tomu podiehať. *3* A ja osobne obdivujem všetkých slávnych ľudí (nielen GB), že toto zvládajú a neskončia v blázinci *4*
  • Divadlo

Samozřejmě, že je to divadýlko pro fotografy. Je-li to nějaká kamarádka, nebo náhodná fanynka, to nelze určit, ale je to divadýlko. *5*
    • daba

Re: Divadlo

To je jisté. Spíš to vypadá, že se chtěla vyfotit ona s ním (on moc nadšeně nevypadá) - ať už proto, že sama patří k tomu "póvlu" (paparazzi - už byly i takové případy), nebo je to jen náhodná fanynka. Ani nevím, zda v této době už je GB skutečně na dovolené (na vlastní karneval ho pozvali sponzoři, takže zřejmě i musel pózovat pro fotky), v každém případě mu to moc sluší. Asi už se připravuje na filmování příští měsíc, co se postavy a opálení týče. S JA to "filmovali" kvůli blížící se premiéře Bounty Hunter, to už snad i oficiálně přiznali (pochybné internetové plátky toho byly plné). Teď se sice kvapem blíží filmování v Srbsku, což je geograficky mnohem blíž, ale moc platné nám to asi nebude... *3*
      • Re: Re: Divadlo

A copak nám náš miláček v tom Srbsku bude točit? Víte to?
        • cinderella.l

Re: Re: Re: Divadlo

V Srbsku by se mělo natáčet Shakespearovo drama Coriolanus. *3*
  • evelynba

info

Ešte som zabudla - info: na slovenskej TV JOJ v sobotu 20.2. o 20.45 - Kráľovrstvo ohňa (Reign of Fire) z r. 2002. *4*
  • cinderella.l

Gerry v Brazílii

Brazílie, to není jenom karneval v Riu.
    Gerry a jeho sladký život v této zemi.
    http://www.radaronline.com/p hotos/image/46740/2010/02/gerard-bu tler-and-who
    Who is that ? *7*
    • evelynba

Re: Gerry v Brazílii

WOW!!!! To čo má byť ???? To zas bude blbých rečí...ale aj tak by ma zaujímalo, kto je tá persóna, dúfam že novinári to vyňuchajú.. *9* Ale Gerry je už naozaj lepší, zrejme po tých fotkách z Barbadosu si ho "podali" všetky médiá, tak sa zrejme musel dať trochu do parády (a zrejme preto aj bol u úrazového lekára, zrejme si pri tréningoch niečo pobabral)... Je krásny, a tamtá persóna sa mi vôbec nepáči, taká vysušená solená treska... *3*
      • evelynba

Re: Re: Gerry v Brazílii

Nedá mi, musím ešte raz na tú istú tému - keď sa teraz pozornejšie pozerám na tie fotky, nemúžem sa ubrániť dojmu, že to celé je Gerryho divadlo, "pasca" na paparazzov. Keď si zosumarizujem podobné viaceré prípady a napr. naposledy keď bol na tej terase v Mexiku s JA, ako som sa dočítala, držal sa "spátky", ale keď zbadal paparazzov, začal ich s úsmevom spätne pozorovať ďalekohľadom - myslím že GB je srandista a keďže téma jeho "lások" a "pomerov" so ženami je teraz značne aktuálna, robí si srandu z tých neodbytných a otravných paparazzov. Normálne akoby som pri tých fotkách počula, ako jej do ucha šepká, že idú sa trochu naoko muchlovať, aby mali novinári radosť a ona mi pripadá taká trochu kŕčovitá, naozaj ako pri predstieraní niečoho...neviem, možno som praštená, ale mne to tak pripadá...
        No a ozaj, dievčence, klikáte? 16000 rozdiel je super, ale pozor *13* čert nikdy nespí... *4*
      • cinderella.l

Kdo je ta " vysušená solená treska " skutečně nevím. *1*
        Avšak podle brazilského tisku ... toto nebylo jejich první setkání. *9*
      • evelynba

Ospravedlňujem sa, moja štylistika je príšerná, 4 x za sebou slovo "zrejme" - no hrôza *8*
  • charlaine

jenom malé zamyšlení...

Víte,co mě napadlo dnes ráno?Nějak si nenumím Gerryho představit v pevném a trvalém svazku.A dost možná,že ani on si není zcela jist tím,jak dlouho by vydržel s jednou ženou(tedy já doufám,že je na ženy...nebo alespoň bi,ale to řešit nechci).Paradoxem však je,že si ho umím představit jako otce.Tak nějak mi přijde,že má děti velmi rád.A že by byl tím hravým tátou s úžasnými nápady,kterého by děti zbožňovaly.Tedy je to jen má úvaha.Jenže on sám zřejmě nejlépe ví,že dokud nezakotvil s nějakou tou ,,Osudovou",musí jít otcovské pudy stranou(a ty on určitě má...ať už se projevily nebo jeětě ne).Myslím,že by to byly zajímavé a třeba i roztomilé fotečky s Gerrym u kočárku,nebo vedoucím batole....Jé,to bychom asi jihly. *14* Ale to jsem si tu jen vybájila story,která je zatím jen pouhou fikcí.Ale vezměte si třeba takového Mathew McConaugheyho,jaký to byl proutník(netvrdím to samé o Gerrym)a jak se dnes tetelí štěstím nad svými dvěma dětmi.
    • evelynba

Re: jenom malé zamyšlení...

Zaujímavá úvaha - osobne si myslím (podľa toho, čo všetko som už ohľadne GB sledovala a prečítala), že Gerry je určite rodinný typ, značný podiel na tom má jeho maminka, teda jeho vzťah k maminke a iste svoju nemalú úlohu zohral rozvod rodičov, teda myslím, že Gerry si rodinu veľmi váži a rád by mal dobrú a trvácnu rodinu, ako sa aj sám už vyjadril. Takže určite by bol výborným a zodpovedným otcom. Okrem toho (k tej zodpovednosti)myslím, že Gerry je mimoriadne zodpovedný človek - aj v práci (neskutočne na fascinuje, čo napr. dokázal urobiť pre rolu v 300 /tréningový plán/, alebo napr. taký malý detail - asi jediné existujúce video z nahrávania spevu v POTO :
      http://www.youtube.com/watch?v=L Cl-p97GOIM - keď ho pozorne sledujete, aj tu je vidieť, ako neuveriteľne zodpovedne Gerry pristupuje k práci...) - no a preto si myslím, že aj k vzťahu k žene a deťom by pristupoval rovnako zodpovedne (možno práve preto sa doteraz neoženil) - bude iste úžasným manželom aj otcom *14* (Škoda, že nám nehrozí, že my by sme boli tie vyvolené *3* ...)
      • charlaine

Re: Re: jenom malé zamyšlení...

Asi jsem se špatně vyjádřila.Rozhodně si nemyslím,že by Gerry byl proutník.a navíc nezodpovědný.spíše jsem měla na mysli,že mu vztahy nevydrží,protože zřejmě ještě nenašel tu pravou.A možná v tom hraje roli i nějaký podvědomý strach.Nakonec sám v několika rozhovorech řekl,že ho dětství bez otce poznamenalo.A že on sám svým dětem nic podobného připravit nechce.Takže dokud si nebude jistý,že je to ono,rodinu zakládat nebude.Pravda,někdo by to mohl pokládat za alibismus.No a já si myslím,že je to zodpovědný přístup.To,jak má rád svou maminku mě dostává.v tom dobrém slova smyslu.takový chlapák a kolik má něhy v očích na snímcích,kde ji objímá.je vážně těžké ho nemít rád.A jeho budoucí děti určitě budou patřit k těm nejšťastnějším.Ach jo,Evelyn,jak jste trefně poznamenala,škoda že my nebudeme ty vyvolené. *9* *14*
        • charlaine

Re: Re: Re: jenom malé zamyšlení...

Jo,a ta Bitva u Thermopyl, v tom vám také musím dát za pravdu.Je to dříč.Však je to ňamy pohled na Leonidase *14*
  • Netrpíme šílenstvím, my si ho užíváme.

Opravuji nadpis, už jsem asi zralá do postele. *9*
  • Netrpíme šílenství, my si ho užíváme.

Tak jsme si dneska , holky, pokecaly a je čas jít spát. Ještě kliknout Gerardovi a zítra, nebo pozíří, ahojky. *1*
  • charlaine

Rio...

Tak jsem tedy také zhlédla fotky z Ria.Myslím,že náš miláček se tam opravdu dobře bavil.A připadal mi na snímcích,kde má na sobě škrabošku,tak roztomilý.Ten chlap neztrácí glanc,ani když má na sobě něco takového.A třeba mi dáte za pravdu,že ne každý mužský by si to oblékl.Mužská ješitnost je přeci vděčné téma....Ale Gerry,jak vidno tenhle problém nemá.To spíš já má m problém se žárlivostí,pomyslím-li na to,na kolika spoře oděných tanečnicích spočinulo jeho očko se zalíbením *9* .Ale já to rozdýchám,co mi také zbývá *4* .Vždyť já mu to chlapci přeji.Ať se dívá,když má nač.Ono na tz tanečnice nakonec je daleko hezčí pohled,než kdybych tam vylezla já *1* *1* *1* Ale,Gerry,víš,vážně jsi tam opět k nakousnutí *14*
  • Roztomilé foto

Tak jsem se zas pobavila nad všemi příspěvky,jste fajn ženský. *1*
    Ado fotečka je vážně k sežrání,uplně jsem se chtěla k němu přitulit,škodaže to nejde *4* .
    • Re: Roztomilé foto

Tak koukám,že z nás hnedle budou profesionální bavičky.Holky jednou za čas přijdou,pobaví se našimi plky,napíšou nám jaká ja to sranda a počkají si na další. *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit