Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cinderella.l

Karneval v Riu

Tak tomuhle říkám odvaz ! *1*
    http://www.gbgalsgallery.com/v/pa rtiesetc/rio021310/2.jpg.html
    Ani ostatní fotografie nepotřebují žádný komentář. Gerry se evidentně výborně bavil. *1* *1* *1* *1* *1*
    • daba

Re: Karneval v Riu

To určitě ano, no, karneval v Riu musí být skvělý zážitek, věřím, že si to chlapec užil, což mu jistě všechny přejeme! V březnu prý už by měl zase natáčet...

A ještě jeden takový hezký souhrn toho jeho výletu - tedy i s toutéž fotkou:

http://www.dailymail.co. uk/tvshowbiz/article-1251155/Gerard -Butler-gets-carnival-spirit-mingle s-ladies-Rio.html

*3*
      • daba

Re: Re: Karneval v Riu

Ten předchozí příspěvek byl míněn jako reakce na příspěvek Ciderelly, než jsem ho stačila odeslat, objevil se tam další, teď to moc logicky nevypadá...
    • evelynba

Re: Karneval v Riu

Pozrela som si tie fotky už ráno - "odvaz" možno, ale zároveň som si uvedomila, že čo to je vlastne za zábavu, keď vás stále fotia - a to z bezprostrednej blízkosti - to asi podľa mňa nemôže byť skutočný odvaz, keď okolo vás striehnu novinári na každý váš pohľad, úsmev, gesto.... to musí byť šílene náročné a stresujúce... takže obdiv voči Gerrymu, že toto všetko s úsmevom zvláda *14*
      • daba

Re: Re: Karneval v Riu

Na to on je asi i zvyklý, lepší, než když ho fotí ve vysloveně soukromých situacích (i když i v tom Riu ty fotky na balkóně...)
  • evelynba

príspevok zo Slovenska

http://wanda.atlas.sk/10-najkrajsic h-muzskych-zadockov-soubiznisu/sex- a-vztahy/sexi-hosi/627765.html
    Tak u nás zase raz zaregistrovali Gerryho *14* - potešiteľné - ale žiaľ do fotogalérie "zabudli" dať jeho fotky *9*
    Ešte k tej slovenčine - keby niektorá z Vás mala problém (je to pochopiteľné, mladšie generácie už trpia tým odlúčením) môžem pokojne písať aj česky, z otcovej strany pochádzam z Moravy a Prahy. *4*
    A ešte k môjmu menu - vidím že niekedy je problematické jeho skloňovanie - takže do budúcna - som proste Evelyn a to -ba som si pridala, lebo ma nechcel ako evelyn zaregistrovať, že už také meno má, tak som si pridala skratku Bratislavy, kde žijem. Takže zdraví vás všetky Evelyn. *4* *4* *4*
    • charlaine

Re: príspevok zo Slovenska

Myslím,milá Evelyn,že ta jazyková bariéra nehrozí.A to,jak vidím a čtu,nemluvím jen za sebe.A pokud bych měla mluvit za sebe,tak já mám tatínka Slováka)To jen na okraj,když jste vy zmiňovala moravské příbuzenstvo).Pravda, žije už dlouho v Čechách,ale díky němu nemám problém mluvit tímto jazykem,A samozřejmě i díky ,,slovenským pondělkům" *3* A i já se musím přiznat,že v osobním styku bych asi byla dost ostýchavá.Tahle konverzace je tudíž pro mě strašně fajn.Jsem někdy tak zdrženlivá,že to mnohdy lidé mylně zaměňují za namyšlenost.Ale omyl,já mám lidi ráda.Jen mi trvá,než někomu dovolím dostat se mi pod kůži.Tady však je to něco jiného.Důležité je,že se tu cítíme dobře,že se na sebe těšíme.Na sebe a na to,jak si popovídáme o naší společné posedlosti-Gerardu Butlerovi.Takže zatím se mějte a dobrou noc.A prima zítřejší den. *4*
    • Re: príspevok zo Slovenska

Fotku tam má. Je to fotka z filmu Lara Croft. Co se týká mužských zadečků, byla jsem nedávno velmi překvapená zjištěním, že to ženy zajímá a prý i některé vzrušuje. Nikdy mě toto nenapadlo, nikdy jsem to nevnímala, natož aby mužský zadek ve mně něco vzbuzoval. Tak nevím, jestli nejsem nějaká divná. Vnímám pouze tvář, hlavně oči a ještě jaké má ruce a jak mi voní (nebo zapáchá). *3*
    • Re: príspevok zo Slovenska

Jen si klidně pište po slovensky. V případě nějakého nedorozumění nám to pak přeložíte. Víte odkud z Prahy pocházeli příbuzní Vašeho otce?
      • evelynba

Re: Re: príspevok zo Slovenska

To žiaľ neviem, otec už zomrel a nejaké bližšie vzťahy s príbuznými ešte za svojho života neudržiaval. Ale dodnes mám tetu (otcovu sestru) v Nuslích. *4*
        • Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska

V Nuslích jsem bydlela,když byli mí starší malí,dodnes tam navštěvuji bývalou tchyni a kadeřnici.A slovenština mi také nevadí,jsem na ní zvyklá.Sice občas něčemu nerozumím,ale zde se mi to zatím,pokud vím,stalo jen se syrovým a surovým a to se vysvětlilo,takže nevidím problém.Hlavně se pořád nebojte,že jste provedla něco špatného.Já osobně o ničem takovém zatím nevím. *3*
          • Re: Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska

Já si také myslím, že je Evelyn moc úzkostliva a že by se klidně mohla více odvázat. Stejně jsme tu všechny praštěné a nevidíme na sebe. Jooo, kdybychom měly takto blbnout z očí do očí, to už by byla jiná. Ale papír a net unese ledacos. Stále klikám. Gerard má stále slušný náskok.
            • charlaine

Re: Re: Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska

Jo,praštěné asi jsme,a je to někdy tak fajn! *4* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska

Tak já se přiznám, že jsem normálně zdrženlivá a ostýchavější, takže bych se asi styděla být tak otevřená, jako jsem zde a odvahu bych asi neměla. To jsem ale posera! *9*
            • evelynba

Re: Re: Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska

Nemyslím, že som úzkostlivá, na svoj vek (za starého dobrého socializmu už dôchodkový) som "praštěná" až dosť. Len sa bojím, aby som niektorej z vás nechtiac neublížila, ste všetky také fajn... *4* A čo sa týka debaty cez net, neviem, asi som taká povaha, ale ja nemám pocit, že v osobnom styku s vami by som bola iná - mám pocit, že vás dobre poznám a že svoje city a vášne (GB) by som rovnako dokázala prejaviť aj v priamom kontakte, pretože viem, že sme rovnaké krvné skupiny... *4*
          • evelynba

Re: Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska

Dík, je mi s vami všetkými fajn... *4* *3*
  • roztomilé foto

http://www.gbgalsgallery.com/v/Spec ialAppearances/sportrelMar2010/Sox+ Appeal.jpg.html
    Moc mu to tam sluší. Moc! Doporučuji stránku otvírat pouze s plenkou v kalhotkách. Počůráte se blahem.
  • kaculencicka

Jsem nevěrnice nevěrná....

...protože se sem vůbec nemohu dostat,ale právě proto tu mám teď tak nádherné počteníčko!!!Krásná diskuse a po přečtení musím znovu konstatovat,že tu vládne nepopsatelná pohoda a je to tu prostě báječné...Zasmála jsem se nad surovým a syrovým a také zavzpomínala na slovenské pondělky...také si je ještě pamatuji...a musím se smát sama nad sebou....slovenština je krásná a myslím,že normálka zvládám přečíst psanou slovenštinu od Evelynbky a tak čtu dál a normálně jsem se přistihla,že čtu vzkaz už od Jikušky a automatisky ho překládám do slovenštiny...jsem trdlo....Jinak jste mne tak všechny navnadily,že si budu muset dát velikananáááánskou injekci s GERARDEM...jen ještě nevím,jestli PSILY,Fantom nebo TUT,ale myslím,že si prostě dám tři večery s GB a před tím ještě hláááásnuuuu!!!!!A nazávěr...psala jsem dolů,ale je to tam zastrčené-pro Jik-to o babičce bylo skvělé a naskočila mi husí kůže...prostě je to tak dojmné a náš Gerry dostane každou,jen o tom všechny ještě neví a my si můžeme jen a jen libovat,že nás už dostal!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Jsem nevěrnice nevěrná....

S tou slovenštinou je to tak, že v dobách totality byly na Slovensku poměry uvolněnější, takže tam vycházely knížky, které u nás nemohly vyjít. A tak moje generace běžně četla žádanou beletrii ve slovenštině bez problému. Stejně tak při příjmu polské televize jsme sledovali jejich pořady, o kterých se nám tu jen snilo. Časem si na polštinu člověk tak zvykl, že už to nevnímal. Čech i Slovák polštine porozumí, přinejmenším pochopí smysl a to mnohdy stačí. Řeč Lužických Srbů je také snadná a lze jí rozumět. Chorvatština je sice také podobná, ale přeci jen už vzdálenější a tam už je potřeba překladu. Srbština je už ale blíže k ruštině a bulharštině. Pokud bychom byli s těmito jazyky v každodenním styku, jak jsme bývali se slovenštinou, časem bychom si vzájemně rozuměli všichni. Bohužel tomu tak není a tak se musíme biflovat anglicky (já už to tedy nedoženu nikdy).
      Gerard má zatím slušný náskok. Bravo! *4*
      • evelynba

Re: Re: Jsem nevěrnice nevěrná....

Z toho náskoku sa dennodenne teším, ale nezaspať na vavrínoch! *13* Aby sme zase na konci mesiaca nemuseli blázniť. Napriek potešeniu z rastúceho náskoku klikám vždy keď môžem *4* Nech žije Gerry... *14*
    • Re: Jsem nevěrnice nevěrná....

To jsem ráda,že ses vrátila,už se mi po tobě stýskalo.Já jsem si dneska střihla P.S.hezky jsem se zasmála a nakonec si pořvala nějak víc než jindy.Ale hezky jsem si chlapce užila.
      *14* *3*
  • evelynba

RE: jik 19.07 a Ada 22.37

Keďže sa tam dole už nedá odpovedať, musím to riešiť takto. (a propos - škoda že nie ste zaregistrované, takéto veci by sme si mohli písať cez individuálne vzkazy...)
    Milá Ada, srdečne ďakujem za kompliment, ale taká mladá (samozrejme fyzicky *3*) už nie som a bratislavské pondelky si veľmi dobre pamätám a v dobrom na ne spomínam...
    Milá Jik, v noci som ešte o tom rozmýšľala a došlo mi, že skutočne oprávnene ste sa pozastavila nad tým slovom a naozaj až dodatočne mi zaplo, že český jazyk pozná obe tieto slová (t.j. surový nemusí byť vždy = syrový) a ich významová rovina je značne rozdielna, zabudla som, že v češtine môže byť napr. niekto surovo zbitý, možno s niekým surovo zaobchádzať a pod. Kým syrový je niečo úplne iné. Slovenčina žiaľ túto významovú nuansu nepozná - u nás je surový aj krutý, bezohľadný (surovo niekoho zbiť), ale aj nevarený, prírodný, zemitý (napr. treba jesť veľa surovej zeleniny a surového ovocia). Takže tak... *4* Ale to platí, že hlavne že sa dohovoríme a že si rozumieme a náš spoločný predmet záujmu nás spája v porozumení. *3* Takže ešte raz peknú nedeľu !!! *4*
    • Re: RE: jik 19.07 a Ada 22.37

Já sice jsem zaregistrovaná,ale registrovala jsem se ještě v úplných začátcích,kdy jsem nevěděla co a jak,tudíž jsem si jako jméno zadala číslo a jelikož se nechci prezentovat jako číslo tak píši raději jako neregistrovaná.Takže tak,hezkou neděli.
  • evelynba

music of the night

Keď sme už tak včera rozoberali Gerryho spev vo Fantómovi, tak len malý dodatok - kto to nepozná, odporúčam pustiť si vokálny kvartet zvaný Teatro a ich verziu Music of the night : http://www.youtube.com/watch?v=uDcQmYn_gPQ
    Nechcem nikoho ovplyvňovať, ale podľa mňa, aj keď chlapci spievať vedia, toto je ukážka, ako sa dá z takej nádhernej veci urobiť bezduchá odrhovačka, húpavý valčík bez akejkoľvek iskry, postrádajúci akýkoľvek emotívny náboj. Následne na to ako kontrast odporúčam si pustiť Gerryho a "vsjo budet jasno", o čom tu básnime. *14* Peknú neďeľu ! *4*
    • Re: music of the night

Tohle jsem nevydržela. *13*
      • evelynba

Re: Re: music of the night

*7* *7*
        • evelynba

Re: Re: Re: music of the night

Napísala som niečo zlé??? *7*
          • Re: Re: Re: Re: music of the night

Já jsem to pochopila tak, že Jik má na mysli k nevydržení vokální kvartet. Přiznám se, že jsem si to pustila také, je to k nevydržení ve srovnání s projevem Gerarda.
            • Re: Re: Re: Re: Re: music of the night

Přesně tak,nevydržela jsem to poslouchat do konce.
            • evelynba

Re: Re: Re: Re: Re: music of the night

Dík, to mi odľahlo, už som myslela, že som zase niečo vyviedla ... *4* *3*
  • daba

GB v Riu

Tak náš hoch už dorazil na karneval do Ria, zatím o tom informovaly spíš tamější prameny. Přílet:

http://ego.globo.com/G ente/Noticias/0,,MUL1489634-9798,00 -GERARD+BUTLER+DESEMBARCA+EM+AEROPO RTO+DO+RIO+E+ACENA+PARA+FOTOGRAFOS. html

GB a Rodrigo Santoro (Xerxes z 300)

http://ego.globo.com/Gente/ Noticias/0,,MUL1490037-9798,00-RODR IGO+SANTORO+LEVA+GERARD+BUTLER+PARA +PASSEAR+EM+MEIO+A+FOLIOES+NO+RIO.h tml

*3*
    • Re: GB v Riu

Rodrigo Santoro by také stál za hřích.
      • Re: Re: GB v Riu

To jo. Takový sympatický chlapec, ve 300 vypadal úplně jinak (když pak hrál ve Ztracení, skoro jsem ho nepoznala).

Další fotky:
        http://camarote20anos.terra .com.br/noticias/precarnaval/madonn a-causa-frisson-ao-chegar-no-camaro te-da-brahma-84
        *3*
    • Re: GB v Riu

Už je to i na GB GALS.
  • evelynba

hurá

Joj, dievčence, tak sa teším !!! *3* Aj keď som včera písala, ako som sa z hlasovacej depky vyliečila, aj tak ma potešilo, že som pri kliknutí na hlasovanie neobjavila OB na prvom mieste!!! *4* Viem, že "není všem dnúm (prepáčte, nemám u s kolečkom)konec" ale aj tak sa teším, zdá sa že Gerryho fanynky sa zmobilizovali... takže naďalej platí, hurá do toho... *16* *14* Prajem vám všetkým pekný večer...
    • charlaine

Re: hurá

Tak jsem opět klikla na GB.A nebojte,děvčata,moje dcera opravdu už nekliká na OB *1*
  • cinderella.l

Just Jared

Nové fotografie z Just Jared.
    Gerry navštívil úrazového lékaře. *9*
    http://justjared.buzznet.com/2010 /02/12/gerard-butler-needs-healing- arts/#more-543850
    • Re: Just Jared

Miláček má bolavé rameno. Na JustJared je také ještě miničláneček, kde vypovídá Jennifer o jejich vztahu. Píše se tam, že mezi nimi je pouze báječné přátelství, o jejich stejném vnímání společné práce a kdy si spolu kryli záda. Gerry že je (jestli jsem to dobře pochopila) nejbáječnější chlap ze všech chlapů. Že je s ním velká zábava, že je nesmírně skromný , nenáročný a pozorný. (Tak tohleto je mi nesmírně sympatické. Jak já nesnáším namyšlené panáky!)Angličtinářky by to mohly doopravit, či doplnit.
      Vzhledem k časovému posunu , pravděpodobně v noci Američanky zapracovaly při hlasování a Gerry opět vede. Zdá se mi to logické, protože v USA má Orlando Bloom nelichotivou pověst špindíry a smraďocha a tak mu Američanky hlasy nedávají. V Evropě zas během dne nastartují evropské adolescentky. Bude to boj. Tak dámy, vyhrnout rukávy, ať náskok zvýšíme. *13*
  • evelynba

len tak...

Dievčence, nejak je "ticho po pěšině" - asi som už závislá, ale bez bitky sa prinávam, že sa každý deň teším, čo ste napísali...tak mi to dnes už chýba...Ale chcem zároveň povedať, že zo svojej depky z hlasovania som sa sama vyliečila - pozrela som si Gerryho - od Fantóma cez TUT a rôzne ďalšie klipy, tlačovky, rozhovory v tv a podobne - a pomohlo - uvedomila som si, že hlasovanie sem alebo tam - pre nás je a bude Gerry aj tak ten naj- naj- a naj- bez ohľadu na to, ako dopadne nejaké hlasovanie - takže termity alebo červené mravce Bloomky môžu ísť do ..... Gerry aj tak nemá konkurenciu!!!! *14*
    • Re: len tak...

Tak abyste se nenudily,napíšu Vám,jak moje dnes 82letá matka,poprvé u mne slyšela Fantoma opery(před třemi lety) a prohlásila,že Fantom zpívá jako tele,čímž se mě velmi dotkla.Potom párkrát prohodila,že by se na to podívala,na to já,že se jí to nelíbí a tím to skončilo.Teď chtěla,abych jí ten film co se mi tak líbí půjčila,což jsem odmítla s tím,že Fantoma nepůjčuji,protože bez něj nemůžu žít,ať si ho půjčí od mého nejmladšího,ten ho má také.Načež matka vyrazila na nákupy a zjistila,že Fantoma mají v trafice, i zakoupila milého Fantoma,aby zjistila co na něm mám.
      Nebudu to protahovat,už nezpívá jak tele a dokonce se jí zdálo,že je tam málo Fantoma, na mých stránkách se byla podívat na tapety k tomuto filmu a shání se po dalších filmech.
      Taky jí dostal. *15* *14* *3* Dobrý večer.
      • kaculencicka

Re: Re: len tak...

Naskočila mi husí kůže....nádhera a dojímavé...pro mě.... *4* *4* *4* *4*
      • Re: Re: len tak...

Já to říkám stále, že láska kvete v každém věku. Ženy své srdce neuzavřou nikdy. Jinak musím uznat, že Vaše maminka má dobrý sluch. Můj první dojem byl také takový, že Raul-Patrik Wilson zpívá perfektně, no,Kristine - Emy je dokonalá a Gerard že místy hulákal a zpěvem mě neoslnil. Jenže proto byl vybrán. Měl být protipolem dokonalého a něžného Raula svým drsným a mocným hlasem. Vzhledem k tomu , že Gerard není školeným zpěvákem, tak se mu to zdařilo. Divák vnímá všechno dohromady , příběh, prostředí, atd., Zdravím Vaší maminku a ať se lásce nebrání a užívá si jí jako my. *14*
        • charlaine

Re: Re: Re: len tak...

tak to vnímám také.Měla jsem možnost poslechnout si Fantomův part i podání jiných interpretů,ale to zemité a ,,syrové" zpívání GB se mi prostě líbí nejvíc.Žádné klokotání a vibráta školených zpěváků.Jen zpěv plný emocí,v nádherné harmonii s hereckým projevem.Kdepak tenhle Fantom u mě boduje.A navíc skvěle vypadá,i přčsto tu masku,nebo právě pro ni....Každopádně,přestože jsem věfěla,jak ten příběh končí,v duchu jsem si přála,aby nastal nějaký zásadní zvrat a CHristine zvolila Fantoma.Protože já bych si ho vybrala *14* .A která z nás na těchto stránkách ne *3* .......A vzkaz pro bazalku? Ano,Kate Hudson je velmi pěkná mladá dáma.Myslela jsem to tak,že je super,že Gerry není jedním z těch mamlasů,co jdou jen po velkých vnadách.Což mluví jen v jeho prospěch *4*
          • charlaine

Re: Re: Re: Re: len tak...

oou,odpusťte mi ty překlepy.Já jak se rozepíšu,korektury jdou stranou *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: len tak...

Domnívám se, že Evelynba už neví, co to znamená televizní pondělky. Kde jsou ty časy?

Není třeba se omlouvat,nevěděla jsem že je to stejné,tak je to spíš moje chyba.Hlavně,že se domluvíme. *3* A mohla bych to vědět,vždyť slovenské pondělky,byly moje oblíbené. *7*
            • evelynba

Re: Re: Re: Re: Re: len tak...

Pro jik - ospravedlňujem sa, že vzniklo nedorozumenie, ale syrový po česky = surový po slovensky, a to neznamená zlý, divoký, krutý, ale skôr prírodný, neuvarený, prízemný...
        • Re: Re: Re: len tak...

Ano,já jsem si poprvé,také říkala,že ten zpěv je zvláštní(říkala jsem si takový syrový),při The Music of the Night,jsem si jednu chvíli říkala-tohle hochu nezvládneš i když bylo jasné,že musí,když to zpívá.Nicméně jsem to vnímala pozitivně a brala to jako úmysl.
          • evelynba

Re: Re: Re: Re: len tak...

No vidíte, děvčata, a ja som od začiatku, od prvého razu z jeho spevu padala do kolien a neviem sa ho nabažiť doteraz ( v rámci PN som využila aj stredajší aj včerajší termín POTO na film+). Porovnávala som si ho s inými, napr. so slávnym Michaelom Crawfordom a inými - to všetko boli také tie vyumelkované operno-operetno-muzikálové interpretácie, ale Gerry ...!!! *14* Bol to, ako vravíte, taký "surový" prejav, ale strašne prirodzený a nádherne intonovaný - v jeho hlase bolo všetko, človek mohol zavrieť oči a nerozumieť anglicky, aj tak cítil v tom jeho hlase to, čo v danej situácii bolo dôležité - bolesť, lásku, zúfalstvo, hnev, urazenú zlosť, pomstu, naliehavú prosbu, ale aj iróniu a posmech (Why so silent)....Proste úžasné...*14* (Zase ste mi raz dali príležitosť aby som si mohla zabásniť o jeho speve a ja som ju rada využila *3* - dík ).

Nepsala jsem surový,ale syrový a padala jsem do kolen stejně jako Vy,protože právě to všechno v jeho hlase jsem také vnímala a prožívala. A také jsem srovnávala a právě u toho vychvalovaného originálu,jsem slyšela ,že když se zlobí,tak jen zpívá hlasitěji,ale u Gerryho jak říkáte,nemusíte rozumět ani ho vidět a stejně poznáte jakou má zrovna Fantom náladu.Jak říkám - emoce z něj cákají na všechny strany,jsou v očích v hlase i v každém pohybu.
    • Re: len tak...

Jestli Orlando předeběhne Gerryho, je to důkaz, že svět už totálně zešílel. Jiné vysvětlení pro to nemám. Já jsem si Fantoma střihla včera. *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit