-
P.S.I love you
V neděli jsem byla na Jeho posledním filmu p.s. miluji tě a opravdu se mi líbil. Prostě krásný romantický film se sympatickým hercem *4* -
-
Re: P.S.I love you
A taky brečelo celý kino? Když jsem na něm byla já tak jsem slyšela jenom samý popotahování. No prostě bomba. *3* *14*
-
-
bude něco nového?
Nevíte prosím někdo, jestli teď Gerry něco netočí, a nebo jestli není nějaký jeho film ve fázi příprav ? *7* Já jen, jestli se náhodou nemáme zase na co těšit.. *3* *14* *14* -
-
Re: bude něco nového?
Pevne doufam, ze ted nic netoci a zaslouzene odpociva. V lednu dotocil akcni film s pracovnim nazvem Game, predtim rodinny film Nim's Island s Jodie Foster a Abigail Breslin (z toho uz jsou trailery a vypadaji nadherne), predtim RocknRolla (gangstersky film G. Ritchieho). Ve vsem hraje hlavni role, v Nim's Island dokonce dvojroli (tatinka hlavni hrdinky Nim a soucasne romanoveho hrdiny Alexe Rovera). Takze doufam, ze nac tesit se mame. -
-
Re: Re: bude něco nového?
JÁ UŽ SE MOC TĚŠÍM NA GERRYHO NĚJAKÝ NOVÝ FILMEČEK..A PROZATÍM SI DOMA DOKOLA POUŠTÍM TIMELINE A FANTOMA *14* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: bude něco nového?
Hmmm, nejsi sama. Já už fantoma odzpívám celého. Také se už těším na další film. -
-
Re: Re: Re: Re: bude něco nového?
Take by se mohlo brzy objevit na DVD "P.S. Miluji Te", na to bych se take rada divala. I kdyz i ve "300" a "Beowulfovi" jsou sceny, na ktere se da koukat. Jinak asi cesky nic nevyslo. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bude něco nového?
"P.S Miluji tě" si určitě pořídím, bohužel jsem ho v kině neviděla, a asi už z časových důvodů nestihnu *9* , ale podle ukázek a fotek je tam Gerry opět super *14* *3*
-
-
-
-
Re: Re: bude něco nového?
Děkuju za informaci.Pro nás je samozřejmě příjemné, že je takhle vytížený *3* , ale je to především taky jen člověk, tak si zaslouží chvíli klidu. *4*
-
-
-
Gerry
Nejen, že je na něj moooc příjemný a hezký pohled *14* , a podle rozhovorů je to vtipný a intelieligentní člověk, ale navíc je to výtečný herec.To je prostě ideální kombinace *3* *14* -
-
Re: Gerry
Kde jsi s ním četla rozhovor? *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Gerry
Rozhovoru s GB je k mani na webovych strankach jeho fanousku (gbgals.com, gerardbutler.net a jiste i rada jinych) spousta v psane forme i jako videoklipy ci odkazy na YouTube - a hlavne v tech video je fakt k sezrani! V cestine jsem jeste nic nevidela, to bych si take dala poradit {myslim jako samostatny rozhovor s nim, obcas neco pronikne, kdyz pisi o fllmech, ve kterych hraje). -
-
Re: Re: Re: Gerry
Díky moc. GBGALS mám, jenže bohužel, anglicky vůbec neumím a jeden članek z fran. časopisu jsem hroko-těžko přelámala pro poochopení. Tak to mám smůlu. Ještě jednou díky.
-
-
-
-
I love him!
A v P.S. Miluji tě je úplně k sežrání, no nemám pravdu? *14* -
-
Re: I love him!
Souhlasím,že ve filmu P.S.:Miluji Tě je tak úúúúúúúúúúúúúúúžasn ej, při striptýzu jsem myslela, že to se mnou sekne!!!!! Viděla jsem s ním rozhovor a i při něm byl sympatický, vtipný, chytrý - zkrátka musím konstatovat, že se matce Přírodě zase jeden exemplář fakt povedl.Škoda, že našinec nemá šanci se s ním potkat a popovídat si. I když, kdo ví, jestli bych byla vůbec schopná, při setkání s ním, dostat ze sebe alespoň pozdrav.Už se těším na další jeho filmy a věřím, že vy ostatní též.Jen doufám, že na ně nebudeme muset dlouho čekat. *3* -
Re: I love him!
No k sezrani on je prakticky vsude (i kdyz u nekterych filmu - treba 300 - to asi nebude ten pravy vyraz), mozna nejvic "v civilu", kdyz se nekde rozpovida. Zrovna jsem se vratila z kina, bohuzel z posledniho promitani P.S. Miluji Te v nasem slavnem multikine. Nezbyva nez se tesit na dalsi filmy. Na serveru Unie filmovych distributoru naznacovali, ze v rijnu by meli hrat RocknRollu, o Nims Island jsem zatim nikde necetla (svetova premiera by mela byt v dubnu). -
-
Re: Re: I love him!
souhlas," k sežrání" je snad ve všech filmech,... a to i tam, kde není právě za "hodného a hezkého" *3*, to jeho charisma a sexapel, se prostě nedá schovat za žádnou masku *14* *3*
-
-
-
geryček
teda ten chlap je taaaaaaaaaaaaaak sexy!!!! naprosto dokonalej.líbí s emi hodně i bloom a james franco, ale gery je nav íc ještě šíleně mužnej, prostě fakt pořádnej chlap. naví sem s ním viděla a i četla rozhovory a i vtipnej, tenhle mužskej je:)) *14* -
-
Re: geryček
Kde je možné vidět a číst rozhovory s GB? *3* -
Re: geryček
je až neuvěřitelně sexy !!! *14* *3*
-
-
oooooo
Gerard je prostě úžasnej nejví se mi ale líbil ve Fantom opery..tam sem se do něj až po uši zamilovala...mohl by to bejt sice můj táta le je nádhernej a za hřích stojí........ *1* *14* *14* -
:)
Ahojiky,nevít ským je ženatý nebo má přítelkyni Gerard? *9* -
-
Re: :)
ahoj, nedávno jsem viděla předávání v tv předávání cen kaskadérům a on taky jednu dostal za film 300 no a tam řekl, že je nyní svobodný a bez partnerky. *14* -
-
Re: Re: :)
jak je to možné, že takového mužského nějaká už dávno neuhnala ? i když na druhou stranu, pro fanynky to je určitě dobrá zpráva *14* *3* -
-
Re: Re: Re: :)
že jo ? *4* taky se divím, že je sám.Vždyť z něj musí být přece ženský na větvi *14* .Jen jestli to neříká jen proto, aby byl zajímavý *3*
-
-
-
-
Moje láska
Gerard není pěkný on je nádherný *14* *14* *14* -
Líbí se vám?
Je moc pěknej :) -
-
Re: Líbí se vám?
tak to vážně je *3* *14*
-
-
GB a jeho stránky
Jestli se chcete kochat GB, tak si klikněte na toto :
http://www.gerardbutlergals.com/ index.php?option=com_content&task=b logsection&id=6&Itemid=51
Tam je fotek habaděj. *14* *14* *14*