Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • P.S. Miluji te

Ted jsem si zrovna precetla, ze od 27. 12. 2007 hraje Cinestar P.S. Miluji te! Podle dosavadnich ohlasu by to melo opravdu stat za to!
  • 300

včera jsem viděla film "300", je fakt skvělej. no a on tam je naprosto užasnej *14*
  • Dobrej a hezkej

Viděla jsem fantoma opery a byl tam naprosto super!!Ty jo on fakt tak nádherně spívá nebo ne?I s tou znetvořenou polovinou obličeje se mi moooc líbil :-D *8*
    • Re: Dobrej a hezkej

Zpiva i hraje to fakt nadherne! A i s tim "odhalenym" oblicejem je v nekterych scenach primo "k sezrani" a v jinych uplne desivy. Pry ma zpivat ("normalne", ne muzikalove) tri pisnicky i ve filmu P.S. I love you, ktery prijde pred Vanoci do kin v USA, tak doufam, ze se dostane brzy i sem. Podle te knizky to bude sice dost smutne, ale fotky z toho vypadaji moc hezky.
  • 38 let

Dnes má náš miláček narozeniny. Je mu 38 let. Tak mu přeji zdraví, štěstí, dlouhá léta a ať nám natočí ještě hodně filmů, abychom se mohli potěšit alespoň pohledem na něj. *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • Ahoj Plynare

Plynare mi všichni tady víme že Geryho VELMI VELMI Miluješ jsme rádi že si se opět ozval jde vidět že tvá touha po Garym je obrovská *14* *1* *14* *1* *14* *1* *14* *1*
  • =)

Páni ... Ve Fantomovi opery je absolutně nepřekonatelnej, vážně úžasnej ...
  • Zraje jako víno

Teď jsem narazila na jednu stránku kde je o něm strááášně moc věcí. A když jsem tam prolistovávala fotogalerku musím říct, že ten chlap zraje jako víno. Jako mladík byl hezounkej,ale teď je to pořádnej chlap s velkym CH!!! Nepamatuju, že by mi někdo tak strááášně učaroval. Nejen svojí fyzickou krásou, ale aj jak mluví, jak se pohybuje, jaký má smysl pro humor a tak... *4*
    • Re: Zraje jako víno

Můžeš mi napsat co to bylo za stránku?
    • Re: Zraje jako víno

A jaká je to stránka, prozradíš?
      • Re: Re: Zraje jako víno

Tech stranek je strasne moc a opravdu je tam spousta zajimavych informaci. Napr. http://www.gerardbutlergals.com/, http://www.gerardbutler.net/ na http://www.gerardbutlergals.com/index.php?option=com_content&task=view&id=150&Itemid=82 jsou linky i na radu dalsich stranek.

Stoji to opravdu za precteni!
      • Re: Re: Zraje jako víno

Heh.*8* Já si su neuložila do oblíbenejch... Ale je to anglicekej server... Jsem tak usilovně pátrala na netu až jsem na ni narazila... *15*
  • Fantom

Krásnej chlap a hlavně dobrej herec co zahraje všechno. *4* Líbí se mi.
  • Fantom

Gary je překrásnej chlap a stál by za hřích. Když má jet člověk za hříchy do pekla, tak na krásném koni, není-liž pravda, dámy.
    Vzkaz pro chudinku plynaře : Běž se onanovat zas někam jinam. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit