Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gary milujeme tě !!!

i plynar *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pro plynara

děkujeme ti za tvojí velkou návštěvnost naší diskuze i díky tobě je tu nejpočetnější počet příspěvku Gary si to zaslouží je to světová SUPER hvězda jen tak dál *15* *15* *15*
  • super

Ve Fantomovi byl skvělej, škoda, že v tom filmu musel bejt impotent.
  • wow!

ach jo ten Gerard je fakt nádhernej. nechápu ja se někomu nemůže líbit. kluky chápu. ale holky. ve Phantomovi byl nejkrásnější. hezčí než ten Raul. já bych si s ním aji v tom phantomovi ráda zahrála. *3* *14* *1*
  • fantom

Jako fantom mě doslova uchvátil je opravdu velmi sympatický , pohledný a má pěkné oči*3* *4*
    • Re: fantom

Mě se v tom filmu líbil taky.Už jsem ho viděla asi třicetkrát.
  • je naprosto skvělý

Má bezvadní pohyby v každém ohledu velmi sexy a přitažlivý *4*
    • Re: je naprosto skvělý

Tak jako s těma pohybama musím souhlasit. Tenhle chlap ho zahrál naprosto neskutečně úžasným způsobem!!! A až po tomhle filmu jsem si uvědomila, že moje sympatie sklidil i ve filmu s tou ošklivkou Angelinou. Ale to sem ho tolik neregistrovala ale zatim co po shlédnutí Fantoma musim uznat, že má co nabídnout a to nemluvím jen o tom jak vypadá *5* Docela ráda bych ho viděla hrát na divadle. Vychutnat si ho na živo... A protože za necelý půlrok do Anglícka pofrčím asi si to dopřeju *4* *5*
  • Gerard nadsamec

Právě vyšlo dvd film 300 z Gerardem všem doporučuji je tam neodolatelně přitažlivej *3*
  • Krásná nová fotka v galerii

k filmu P.S.I love you je tam tak sladkej hned bych ho snědla už se těším do kina *3* *14* *3* *14* *3* *14*
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14*
  • GERARD JE NADHERNY HEREC

Fanoušci máme se nač těšit!!! Gerard natáčí hned tři nové filmy a dva jsou již natočené příjdou koncem roku do kin nejvíce se asi těším na PS:I LOVE YOU *14* *14* *14*
    • Re: GERARD JE NADHERNY HEREC

*15* *15* *15* HA HA HA *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit