-
???
ty wado sem nevěděla že Gee čeká dítě teda Lyn a nevíte jak dlouho a co je pravdy na tom že My Chem končí?? *8* -
Re: no
Krvavé? Jaká například? *7* -
Re: Divím seee??!
co,jeho?chci to vědět!taky sem vo tom slyšela,a radost z toho taky nemám!ne,že bych mu lásku nepřála,lae taková husa?! -
Divím seee??!
Sem dost překvapená,že se tu ještě neřeší Gee a jeho.....nenapíšu to..na to ještě nemám!To,že je Lyndsye v jinym stavu....v tom debilním....těhotenskym!!!Já z toho radost nemám a nebojím se to říct nahlas! *9* *16* -
Re: Re: Re: Gee
jo škoda by to byla -
Re: GEE
přesně taky si myslí,,má je hříšný jako čokoláda-gerard 22 *1* *14* -
Re: Re: Re: Re: co??
GERARD je úplně hrozně krásnej a umí zpívat nejkrásněji na celým světě a jeho kapela je úplně nejlepší na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
GEE
já si myslím,že Gee je fakt upa nejlepsi *3* *4* *4* *4* *3* fakt jo ty jeho oci to je nadhera ze?? -
nějak to tu vázne
nikdo se neozývá,já už teda fakt nevím -
sen
Hele mě se zdálo ze wčerejška na dnešek,jak se muckám s Mikim,Geem a Feem,jako krásný,ale skutečně se to nikdy nestane *9* *9* *9* *9* *9* -
no
mě se líbí,jak kreslí,ale ty kresby jako dost krwawý *3* *3* *3* -
Re: Re: Gee
mám to-myslíte si,že by byla škoda,kdyby Gerard jen kreslil do Umbrelly?A jak se vám líbej jeho kresby? -
Re: Gee
diskuze vázne lidičky,návrhy?co sme ještě neprobíraly? -
Re: Gee
diskuze vázne lidičky,návrhy?co sme ještě neprobíraly? -
Re: ehm.....
geewaylowe-jo,Gerard je boží!kudla,ta Lyn-Z se ale má -
Re: Re: MCR
no,každá celebrita má svý dny,ne?ale jinak si taky mysím,že je buh
*14* *14* -
ehm.....
Já mwm fakt *7* *7* *7* -
Gee
nějaký návrh na téma?? *1* *1* *7* -
áá
on je božskej chlap a upa nejwíc krásnej chlap na celím swětě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: MCR
krásný je slabý slovo on je bůh *14*