-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
*15* -
Re: Watchem
Nn ... a ani se nechystám... -
Re: new song
Viděla sem klip....ale jelikož mi nejde zvuk,tak sem ho neslyšela ... Aaaaa je to tadyyy!Projevuje se komerce....čekala sem,kdy to přijde...no,je to tu.Gerard se ze všech členu změnil nejvíc.Má všechno,co muže člověk v jeho letech mít.A to mu nasadilo ružovy brejle na oči a zatemnilo mozek.Stal se z něho chlápek s nosíkem nahoru.Jako pořád se mi líbí,jak zpívá,atd...Ale on samotnej mě dost zklamal!!Byl to člověk,ve kterym sem viděla svuj vzor,ale kdybych si zněj měla brát příklad i ted,tak sem někde ve spod...a na dně sraček! -
new song
http://www.youtube.com/watch?v=G6ur ZJX97ko&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Emyc hemicalromance%2Ecz%2Fnews%2Ehtm&fe ature=player_embedded -
new song
tak co lidi??Slyšeli ste new song od Geeho???? -
Re: Birthday
*narozkám *1* -
Birthday
Vše nej Geemu k nazározkám !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jn
HAPPY B-DAY GEE!!!!!Hodně zdraví,štěstí,lásky,úspěchů v kapele i v TUA.Hodně rodinné pohody a hlavně se moc nevožer,jinak zkončíš mno-snad víte.MT *14* *14* *14* *14* *14* -
narozky
Gee má narozky!!! Tak tedy všechno nejlepší! *4* -
Re: aha
no u nás už ho dávaj v kině ale nemůžu to je na **** *10* *10* *8* *1* -
aha
AHa.....Ale to nefadí...Já půjdu až tady bude už se mocka těšim -
Re: Watchem
ne nebylo mi ještě 15
ale vidíš píšem tu jenom my dvě *9* -
Watchem
Tak třeba Watchmen...Byli ste na něm negdo už v kině?? -
Re: hm
no to je právě to kdyby tu chodil aspoň někdo a sesm tam něco přispěl ale tu se niic neděje! *9* -
Re: sen
no tak neutápěj se...s prominutim....tipuju tě tak na třináct maximálně :) nejsem moc vedle co? to přejde :) hele jako taky se mmi gerard jednu dobu hodně líbil...ve třinácti :D ale žy bse mi zdálo o muchlanicích :D lepší sou charismatický unmělci z masa a kostí *3* *1* *5* -
Re: ???
mcr never die :D ale to už ti tam napsali :D nu což bude to pěkné děcko Lyn je zlatá babenka :) -
Re: no fakt
ale je to emo rádio a to já neschvaluju :D -
Re: Re: Re: Re: ?
no to je hodn ě špatná reklama :D prej emáci :D vymastěte si fousa dědci:P -
hm
ale o čem chceš kecat? -
Lidi!!!
musíme nějak tu diskuzi rozjet to přece není možné aby tu bylo čisto prázdno!!! *5*