-
Re: Re: Re: Re: Povídky
Frerkey Ivuško, Frerkey xDD -
Já vím *4*
-
Re: ???
Jojo, ale má odbíhat od tématu killjoys -
Taky se těším *4*
-
Re: ???
Sice o tom nic nevim, ale jestli je to pravda, tak se strašně těšiiim :D:D jeden z nejoblíbenějších songů -
Další videoklip by měl být k písničce Planetary *4*
-
Re: Re: Re: mam zas pravdu
Hudba,četba,kámoši,tv ? -
PáPá
Tak co chyběla sem vam,ale řeknu vam něco co vas potěši za 14dni se stěhuju tak asi nebudu mit čas sem psat *8* -
Re: Titulék :D
Tak co chyběla sem vam,ale řeknu vam něco co vas potěši za 14dni se stěhuju tak asi nebudu mit čas sem psat *8* -
Re: Re: Re: Easy peasy
Anooo :D -
Re: Re: mam zas pravdu
jak se využiva dobrře čas? -
Re: mam zas pravdu
Nějak se ti zaaaaaaaseklaaaa pííísmenkááá na klááávesníííci nebo co ?Tebe to tu fakt ještě bavit nepřestalo ?Radši jdi svůj volný čas využít líp. -
Nejlepší *14*
-
Poooooořáááááááád trapna a oničem,ale uz to začina bejt lepši *1* *1* -
Re: Easy peasy
Jasněě :D :D nebo: Když koukám na svůj ksicht, je mi zle, ale mě zle bejt může, protože je to ku*va můj ksicht :D -
Jasný *1*
-
Easy peasy
"Shit is easy peasy pumpkin peasy, pumpkin pie motherfucker" :-D Znáte? :-D :) -
mam zas pravdu
Beze mě to tu je mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrtt ttttttttttttttttttttttvvvvvvvvvvvvv vvvvvvvvvvvyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *5* *5* *5* -
Vidi když sem nepišu tak je to tu mrtvy *1* *1* *1* *1*