Přejít na výpis diskuzí

Gerard Way

OSOBNOST 31.12.2006 
452 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • helisek610

Re: Re: Re: Prosííím

Tak jo ja dam pokoj,ale vy najdete nějaky normalni tema a bude setady něco dít.Jinak se zas vracim,protoze ja to tak vidim tak neste schopny řešit nic jinyho než mě nadavat(což nevadi aspon se tu ěnco děje)!!!!!!!!! *1* *1* Tak popřemejšlejte zase vy *3*
  • punkkatty

Re: Re: Prosííím

Jo ahá, slečna popřemejšlí....
  • Popřemýšlet bys mohla *3*
  • helisek610

Re: Prosííím

No když tak hezy prosiš tak o tom mozna popřemejšlim.Navic muzete děkavat jen mě že ti vubec nějkay diskuse je.Předemnou to tu bylo uplně mrtvy *5* *3*
  • Prosím! Nechte už Gerarda být.
  • punkkatty

Sen

Panebože, doufám, že to neni pravda :D:D
    Dneska v noci se mi zdálo, že se tu někdo ptal, jestli Gee píše texty sám a někdo tomu člověku odpověděl, že neví jestli je skládá sám, ale že na songu Na na na se s ním podílel Justin Beiber. :D:D Dneska sem měla pocit, že je to pravda a že tenhle sen nebyl sen :D. Prosím, vyvrťte mi tuhle nechuťárnu :D
  • helisek610

Re: Titulék :D

Sama nemaš vkus navic dostavam rady od člověka co posloucha mchr tak to je celkem ubohy no
    *15* *15*
  • helisek610

Re: Re: Titulék :D

Hele kam chodiš do školy,protože maš asi jako jedni normalni učitele(hlavně toho na zemak snim naprosto souhlasíííííííím) *1* *1* *1*
  • iwa-mcr

Re: Titulék :D

Když ono je tak strašně těžký to ignorovat...jenom jednou sem to dokázala a to když to říkal můj učitel na zemák (už ho asi nebavilo mi říkat lesba...) Vždycky si říkám: Seru na to a pak si to čtu a hned komentuju :D
  • punkkatty

Re: Re: Re: Re: MCR V PRAZE

taky tě můžu hodit mezi securiťáky a ty si s tebou už poraděj...
  • i-lowe-music

Titulék :D

ProGerarda kašlete na NÍÍÍÍÍÍÍ
    Nemá vkus a vymře tam prosim Vás, proč si znechucovat život?
  • helisek610

Re: Re: Re: MCR V PRAZE

No uz se tě fakt bojííííím.by mě zajimalo jak mě najdeš *3* *3* *3* BOJIM BOJIM BOJIM
  • iwa-mcr

Re: mcr

Jasně *3*
  • helisek610

mcr

Ahoj nechcete se někdo spřatelit ja neznam nikoho,kumo by se libili mcr.Tak si o nich potřebuju s někym pokecat
  • iwa-mcr

Asi tak :D
  • punkkatty

Re: Re: MCR V PRAZE

zkus zabírat místo na koncertě a vynesu tě v zubech.
  • Okey *4*
  • iwa-mcr

Hádám se s mámou...tak mě nepustí :D ale když brácha mohl na koncert Offspring do slovenska (kdyby si to pako řeklo dřív... *15* ) a na Green Day do Prahy (Zrovna byl pryč se školou) takže stejně nebyl nikde :D ale snad jí překecám...vytáhla bych i kámošku kterou má máma rači než mě takže by mě snad pustila (ta kámoška o tom stejně básní tak co :D)
  • iwa-mcr

Re: Re: MCR V PRAZE

Kdo tě tam zve *7* *15* *15*
  • To je škoda *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší