-
hmmm
je pravda ze je na laveee ucho od narodenia hluchyyyy????.............hmmm..... chudaaacik *9* *9* -
-
Re: hmmm
kde si to pocula alebo sis to precetla:) -
-
Re: Re: hmmm
no hej Gregor je na jedno ucho hluchy,ale myslim že ho to niejak moc neovplyvnuje,lebo on skace fakt super :) -
-
Re: Re: Re: hmmm
hej uz to viem:) ale ved vobec to nevadi..je najlepsi :) -
-
Re: Re: Re: Re: hmmm
aj ja si myslim...proste tam nezalezi na takychto veciach...tam zalezi na jeho talente...a ten ma na dost vysokej urovni -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hmmm
presne taaak Gregor je jeden z najvecsiiich talentov akee kedy v skokoch na lyziach boli a ja mu to strasne moooc prajem *3*
-
-
-
-
-
-
on_!
on je najviac...a teraz 2. miesto v celkovom poradi svetoveho poharu..najlepi on je_!! -
mno
naviete dakto ci na ceskom eurosporte budu davat letnu grand prix lebo som kukala na fis a tam podla kalendara sa uz skace *7* -
oh nie
viete o tom ze gregor spadol po skonceni sezony a musel ist na operaciu. *9* *9* -
žltý dres
a zase prvý vedie priebežné poradie svetového poháru má žltý dres no čo viac chcieť je proste úžasný *1* *15* -
-
Re: žltý dres
Je rpostě nejlepší, nikdo na něj nemá!!!
Fotky ze včerejšího závodu v Kanadě - http://pawla10.blog.cz/0901/gregor- schlierenzauer-fotky-z-vancouveru
-
-
super
další rekord v Kanade upa supa skokan žerem ho ale s mierou *14* *7* -
supr skokan
pro boha ste fakt hloupé vy si myslíte že Gregor ma čas na nejake holky? Mne se zda ze je dost zaneprazdnenej tréninkkama a soutežma. jo mne se taky liby a mam na nej i kontakt ale nešilim z neho a nevypisuji mu na oficialny str. ze ho miluju protoze ho neznam moc osobne jen z videni tak bx ste se mneli zamyslet co delate -
-
Re: supr skokan
ahojky..ty máš na grega nějaký kontakt? nemohla by si mi ho prosím dát? já se s gregem znám od vidění sem byla teďka na MS v Liberci a jako docela sme si tam popovídali když jsem ho odchytla na focení :-D...je to skvělej skokan a to první místo si už určitě nenechá vzít kdyžtak mi prosím pisni na mail..papa
-
-
supr skokan
pro boha ste fakt hloupé vy si myslíte že Gregor ma čas na nejake holky? Mne se zda ze je dost zaneprazdnenej tréninkkama a soutežma. jo mne se taky liby a mam na nej i kontakt ale nešilim z neho a nevypisuji mu na oficialny str. ze ho miluju protoze ho neznam moc osobne jen z videni tak bx ste se mneli zamyslet co delate -
Narozky
Všechno nejlepší k narozkám Gregore!! *14* -
Je good
On je prostě talent. *3*