Přejít na výpis diskuzí

Gwen Stefani

OSOBNOST 31.12.2006 
302 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gwen

Ahojky lidi!Myslím,že Gwen je skvělá zpěvačka na úrovni.Její písničky se mi moc líbí a mám její Cdéčka a její videoklipy.možná si myslíte,že píšu profesionálně,ale já musím,chci se stát novinářkou,myslíte že mohu? *15* Napište mi to na e-mail. *5*
  • Gwen

Myslim že je Gwen fakt super mám ji ráda nejen pro její písničky ale pro její osobnost je úplně super že je svá to se mi na ní moooc líbí...to že je to prostě ona a řídí se tim co se jí líbí a nesnaží se nikoho napodobit!!!není to žádná taková maškara *9* jako jejich v tomhle světě celebrit fakt moc. Neposlouchám moc tenhle styl muziky ale její písničky se mi fakt ohromě líbí..JE SUPER!!!!A MŮJ VZOR!!!
  • Gwen

GWEN je apsolutně SUPER!!!!!!!!!Je cool!! *3* *3* *15*
  • Děťátko

Tak co kdy, se jí to narodí? *1*
  • http://www.emma-watson.cz/
  • gwen a mininko

GWEN je ta nejlepsi celebrita co znam!!!moc se tesim az uvidim to jeji nadherne mininko!!!doufam ze ho pojmenuje po me!!!(MIŠA)NEBO becky TAK JI POZDRAVUJTE PÁ GWEN *3* *14* *4*
  • pisničky GWEN

má supr písně What You Waiting Rich Girl hollaback Girl Cool.Mne se líbí Rich a hollaback Girl.Ale jinak se mi líbí všechny *14*
  • AU

JE PROSTĚ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* *1* *1* *4* *3* *5* *9* *15* *5* *8* *14* *16* *7* *8* *10* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *14*
  • gwen

gwen je cooooool *3* moj web www.gwenstefani.blog.cz
  • nej zpevacka a herecka

gwen je nejlepsi zpevacka co znam mocinka ji fandim!!!!! *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit