-
PE PE *5*
-
GWen je ta nejlepsi *8*
-
ŽUŽO!!! *4*
-
Gwen Stefani.........
.......je prostě nejlepší!!!!!!!!!!!!!! Právě jsem doposlouchala její cédo Love Angel Music Baby a teď si pouštim její new CD The Sweet Escape!!!Je úžasná!!! *5* *14* *3* *5* *4* -
Gwen Stefani
líbí se vám někomu Wind It Up??? Mně strašně moc,všechny její songy sou suproš a origoš!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Gwen Stefani
joooo jejííí písničky jsou všechny hafec *9* ale nevím proč ji někteří lidé nemají rádi
-
-
Ramazzotti is the best !!!
Plně souhlasím Eros je prostě velký Capo Mafioso !!! -
gwen stefani
gwen je fakt dobrá a těším se na ten koncert v praze ja tam totiž pujdu...jj a doufam ze neprestane se zpivanim kdyz ma dítě -
POMOOOOC!!!!
PLS, muze mi nekdo co nej nej nej drive napsat jak se jmenuje song od Gwen Stefani, ktery je tak trosku proti panu Bushovi:o))) diky Ch. -
koncík!!
včera ten její koncík:-DDD Neměl chybu, Gwen byla vážně skvělá!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: koncík!!
ja sem tam byl taky byl jsem uplne vepředu u toho železa 2metry od ní *4* *4* *4* -
Re: koncík!!
jj byl fakt good!!!! já sem omylem vybrala ty jedny z nejhorších lístků, ale nakonec byli nejlepší!!! protiže mě přelejzala a koukala se mi přímo do očí GWEN
-
-
gwen
Byla jsem na koncíku a byla to bomba.Ona byla super a ta skvělá atmosféra no úžasný.Zpívá moc krásně. -
-
Re: gwen
zdarec byla jsem na koncertě v praze a byl fakticky nepořekonatelnej a gwen zpival tak krasněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě
-