-
Opravdu ....nemám slov.Vy co píšete takové hnusoty,tak máte ikvé dlažební kostky anebo spíš houpacího koně......
-
jsou mocc sexy a krásný např:tolgahan sayisman(činar) s LD-Čas tulipánů,kerem s tisíce a jedné noc-onur..... *14*
-
on je tak výtečný herec!Nejvíc se mi líbil jak hrál ve Velkolepém století(sultán)jako sulejman a taky v tisíc a j. noc *14* *14* *14*
-
...niektori turecki chlapi su velmi pekni...vid.napr. sportovci... *3* *14* *6* ...vsetko naj k narodkam...
-
miluji te onore vsechno nejlepsi..:)
-
Všechno nejlepší
-
ty jseš ale pitomé PRASE chudinko zalez do BLÁZINCE!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Já miluju seiál Tisíc a jedna Noc a nikdo mi to nevimluví *14* *14*
-
Polovina Istambulu je v Evropě a druhá polovina v Asii.Evropu od Asie v Istambulu dělí most. *3*
-
Já taky je to úplně boží,nechápu ty kdo to odsuzují..... jj já bych je taky chtěla vidět na živo *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Trapnější už být nemůžeš co???
-
onur ho ma 25cm???moc malej,ja aby mnel metr a aby mi konec kouli trčelo z huby,kerem ho má nic moc jenom 28cm fakt to bolý ae už mi udělal snad 4 děcko a připadam si jak továrna na děti,máme 2holky a 2kluky dvojcata,nejstarsi holce je 8 a jmenuje se Halide,pak máme další holku tý je 5 a jmenuje se Aiča,pak máme dvojčátka těm jsou 2 a jmenujou se Erim a Timur *1* .Ted' sem zase těhotná a zase to bude holka bude se jmenovat Derin nebo Emine,poradíte mi jaký méno?? DERIN nebo EMINE *9*
-
miluju film tisíc a jedna noc a HLAVNĚ ŠEHEREZADU A ONURA A KEREMA Z BENNU
hahhahaa chtela bych vas potkat paaaaaaaaaaa zuzi *14* *14* *14* -
Re: Re: Neexistující město
ON TO JE ISTANBUL....PROTO TEN DOTAZ...KDE LEŽÍ ISTANBUL VÍM...TURECKO ZNÁM DOBŘE -
Re: haluz woe
a jak si to zjistil ??? -
Re: Neexistující město
hnidopichu -
OH
on je tak sexy!miluju ho a chci s ním sex -
Re: Neexistující město
istambul je turecké město ležící v evropě,myslím(nevím jistě jestli je v evropě nebo asii)je tam například stavba Hagia sofia -
haluz woe
šeherezáda má hloubku cvrndy 20 cm a onur má péro 25 cm,čímžpádem ju to odst bolí :(( to mě fakticky mrzí -
Neexistující město
Mohu se zeptat, kde že je ten "Istambul"? Opravte to, prosím. *3*