-
písnïčky
Zdravím všechny... měla bych malou prosbičku... potřebuvala bych pár písniček od hany hegerové... kdyby je náááhodou někdo všechny měl... tak se mi prosím ozvěte... tady je seznam...
-Bože můj já chci zpět
-Lásko má
-Lásko prokletá
-Potměšilý host
-Pojď ál
-Hry
-Starožitnosti
-Mylord
-Gabriel
-Vůně
-Kolotoč
Kdy by tohle náhodou někdo měl tak se mi určitě ozvěte... moc vás všechny prosím... ahoj... jana
*3* -
-
Re: písnïčky
*3*
písničky, které uvádíš mám všechny, i "řekni mi mámo"... klidně se ozvi, pomůžu.
více kontaktů na mne najdeš na
http://tommokros.webgarden.cz
- tak se ozvi. -
Re: písnïčky
Ahoj. Kdybys chtěla tak některé z těch písniček mám -
-
Re: Re: písnïčky
a nemáš náhodou písničku od Hanky: Povedz mi otec? V češtině je natočená jako
Řekni mi mámo, ty přece všechno vía všechno znáš, to co je kolem nás.......
pokud ji máš nabídni díky
Zdenka *3* -
-
Re: Re: Re: písnïčky
Tak to bohužel nemám, ale kdybych ji sehnala, tak se ozvu. -
-
Re: Re: Re: Re: písnïčky
Oprava.. Už jsem ji našla
-
-
-
-
-
Všechno nejlepší k svátku
Hanička Hegerová má dneska svátek.. Přejme hodně štěstíčka, zdravíčka, úspěchů, prostě všechno nej, nej! -
Hana Hegerová
Paní Hanu obdivuji šarmantní dáma.
Velká šansonierka.U mě sklízí obdiv.
Paní Hanku hrozně ráda poslouchám.
Meditace-relax.Dobrá i herečka.
Je stejně stará jako moje matka.
Prostě si jí nesmírně cením.
S pozdravem! S Úctou! -
Preji pani Hegerove k narozkam hodne zdravi,at se ji vse dari a je mezi nami co nejdele.Je jedinecna ve zpevu,jeji pisnicky jsou nadherne,uz nikdo tak zvlastne nezazpiva,co umi ona,jeji hlas je unikat.Uz jako malou holku me svym zpevem vzdy zaujala a moc rada jsem se zaposlouchala jak krasne zpiva...,i jako osoba je zajimava a stale krasna...Pani Hano starnete s noblesou a stale vypadate skvele,mam Vas rada.
-
Prosím všechny o pomoc. Od paní Hany Hegerové existuje krásná vánoční písnička kde se zpívá kromě jiného: "Na vánoce já chci domů...". Prosím kdo tuto píseň zná a ví jak se jmenuje a měl by na ni i text prosím odepište mi sem. Loni před vánoci jsem ji zaslechl po dlouhé době v nějakém rádiu a nikde na Netu nedokážu najít její název a slova. Děkuji všem předem za pomoc a přeji hezké prožití vánoc. Aleš Mikuláš.
-
-
Písnička se jmenuje "Co je toho příčinou"
Text najdete třeba tady: http://www.supermusic.cz/skupina.php?idpiesne=638672
Hezké Vánoce :-) -
Píseň se jmenuje "Co je toho příčinou". Je na YouTube.
-
Už jsem to našel. Písnička se jmenuje "Co je toho příčinou".
-
-
V hlavicke clanku je mala chyba.Pani Hegerova je slovenskej ,nie ceskej narodnosti .V casoch Ceskoslovenska to nehralo ziadnu podstatnejsiu ulohu.Dodnes hovori krasnou spisovnou slovencinou.Pravdou je,ze rozhodujucu cast svojho umeleceho zivota prezila v Prahe.Mozno o tom rozhodlo aj jej niekolkorocne manzelstvo s vyznamnym reziserom Janom Rohacom a pochopitelne ovela viac umeleckych prilezitosti.To nic nemeni na skutocnosti ,ze je zboznovana v oboch krajinach byvalej federacie.Prajem vela zdravia a dakujem za vsetky krasne piesne a filmove ulohy.
-
Pozvánka
Vážená paní Hegerová.
Mám syna, který studuje 3. rokem malbu na AVU.Největším idolem je pro něj Edith Piaf a Vy.Piaf se často objevuje na jeho obrazech.Ač je ještě hodně mladý, mívá v Praze výstavy.Nevím, zda to není troufalost, ale chtěla bych Vás jeho jménem na jednu pozvat.Koná se 5.6. 2008 v 19 h. v Mad baru,Plaská 5,Malá strana.
Moc Vás zdraví Jiřina Folerová. -
Přání
Milá paní Hanko
Dnešním dnem Vám od srdce přeji všechno
nejlepší k narozeninám,ale hlavně,aby
Vám přálo ještě zdravíčko! *4* -
Přání pro milou paní
Vážená a milá paní Hegerová, k dnešním narozeninám Vám přeji moc a moc zdraví, a abyste nás ještě dlouhou dobu těšila svým zpěvem. Miluji Vás od svého dětství, vždy když jsem se zaposlouchala do slov Vašich písní, bylo mi úzko i krásně zároveň a vždy mě potešily i krásné melodie. Hodně štěstí přeji. *14* -
Dovoluji si zaslat 1000 virtuálních růží s přáním všeho nejlepšího k dnešním narozeninám. Hluboce se před Vámi a vším, co jste dokázala, skláním.