Přejít na výpis diskuzí

Hana Hegerová

OSOBNOST 11.5.2007 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začiatkom osemdesiatych rokov som pracovala ako zdravotná sestra v Tripolise v Líbyi. Bolo to zaujímavé ale veľmi, veľmi náročné obdobie môjho života. Pochádzam z Trenčína a našťastie tam sídlia Letecké opravovne. Trenčianski leteckí technici chodievali pravidelne do Líbye, aby robili údržbu našich strojov, ktoré tam ČSR vyvážala. Mojim šikovným bratom sa podarilo s nimi skontaktovať a poslali mi po nich kazety so všetkými piesňami pani Hegerovej plus zopár konzerv "džusu upraveného na silnejšie palivo" :-). Takže pani Hana Hegerová ma tam sprevádzala počas celého môjho pobytu a dodávala mi potrebnú energiu a pohodu na zvládnutie náročnej práce.
  • ona neměla děti je snad na ženy ...je nehezká a její hlas mi z ní nepříjemně jako z putyky ... *12*
    • Špatně, všechno špatně ty jeden NEZNÁLKU .... paní Hegerová má syna .... je zajímavá a byla a je naší nejlepší šansoniérkou ... *4*
  • V hlavicke clanku je mala chyba.Pani Hegerova je slovenskej ,nie ceskej narodnosti .V casoch Ceskoslovenska to nehralo ziadnu podstatnejsiu ulohu.Dodnes hovori krasnou spisovnou slovencinou.Pravdou je,ze rozhodujucu cast svojho umeleceho zivota prezila v Prahe.Mozno o tom rozhodlo aj jej niekolkorocne manzelstvo s vyznamnym reziserom Janom Rohacom a pochopitelne ovela viac umeleckych prilezitosti.To nic nemeni na skutocnosti ,ze je zboznovana v oboch krajinach byvalej federacie.Prajem vela zdravia a dakujem za vsetky krasne piesne a filmove ulohy.
  • Preji pani Hegerove k narozkam hodne zdravi,at se ji vse dari a je mezi nami co nejdele.Je jedinecna ve zpevu,jeji pisnicky jsou nadherne,uz nikdo tak zvlastne nezazpiva,co umi ona,jeji hlas je unikat.Uz jako malou holku me svym zpevem vzdy zaujala a moc rada jsem se zaposlouchala jak krasne zpiva...,i jako osoba je zajimava a stale krasna...Pani Hano starnete s noblesou a stale vypadate skvele,mam Vas rada.
  • Prosím všechny o pomoc. Od paní Hany Hegerové existuje krásná vánoční písnička kde se zpívá kromě jiného: "Na vánoce já chci domů...". Prosím kdo tuto píseň zná a ví jak se jmenuje a měl by na ni i text prosím odepište mi sem. Loni před vánoci jsem ji zaslechl po dlouhé době v nějakém rádiu a nikde na Netu nedokážu najít její název a slova. Děkuji všem předem za pomoc a přeji hezké prožití vánoc. Aleš Mikuláš.
    • Písnička se jmenuje "Co je toho příčinou"

      Text najdete třeba tady: http://www.supermusic.cz/skupina.php?idpiesne=638672

      Hezké Vánoce :-)
    • Píseň se jmenuje "Co je toho příčinou". Je na YouTube.
    • Už jsem to našel. Písnička se jmenuje "Co je toho příčinou".
  • Paní Hegerová,
    děkuji za Vaší muziku, celý život mě doprovází a pomáhá v těžkých životních situacích. Velmi Vám děkuji za to, že jste.
    Díky a hodně zdraví a štěstí Vám přeje Marcela
  • Vážená Paní Hegerová, přeji hodně zdraví a klidu a díky za to že jste. Hvězda s velkým "H" bez hvězdných manýrů. Díky!!!
  • Paní Hegerová,vše nejlepší k narozeninám. Jste skvělá zpěvačka a užasný člověk.
  • Opožděně vše nejelepší k Vašim narozeninám. Děkuju vám za to co zpíváte jakým způsobem to přivídíte do našich uší a naší mysli. Je mi 17 a nikdo nechápe proč Vás poslouchám, jenomže oni nechápou to co poslouchám.
    Moc si vás cením. Děkuji Vám
  • Vážená Paní Hano, přeji vše nejlepší k narozeninám. Ani nevíte, jak často mě Vaše PÍSNIČKY pomohy se znovu nadechnout a jít dál: Stařičký autobus zastaví podle přání, vystoupím tam, kde ves první zdí začíná...... Na toulky městem já se ráda dám a tím se bránim různým nástrahám, tam je mé zázemí, s trávou a sazem pryč s frázemi....... A potom přišel rozvod! Moc a moc děkuji.Opartujte se prosím. Anežka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit