Přejít na výpis diskuzí

Hana Hladíková

OSOBNOST 20.7.2009 
42 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Týna Zábranská

Ahoj tady vaše fanynka Týna Jak se máte holky?A vy co sem píšete,že 5angels a diamond cats jsou hrozný tak se běšte už a vycpat,protože už jste trapný a závidíte jim.A manažér 5angels není debil nebo blbec on jenom udělal malou chybu no,vy stoho naděláte jse vůbec lidi?Asi ne co?Taky si to myslim.A jinak už moc nefandim 5angels protože je vyměnili,ale fandím diamond cats.Takže je nikde nepomlouvejte,ani 5angels a ani diamond cats nenadávejte jim atd...Ps:jse hlopí blbí že sem tydle vulgárnosti píšete hambavám vy hnusáco hnusný.Tak zatím ahoj diamond cats a at vám to ve škole i na skouškách jde ahoj vaše Týna Zábranská *4* *3* *14* *4* *14* *3* *1* *1* *5* *15*
  • Re: Nechte toho!

Jojo přesně tak ale teď odelši všechny kromě Nikoli!Kristýnku vzali na hereckou školu a četla jsem že Týnce a Niki to prý zakázali rodiče no a včera jsem se ptala manažera co je z Hančou a toto mi napsal:Hana byla omyl,to byla moje chyba nemel jsem ji tam davat.Ublizilo to nam i ji.Omlouvam se,ale delame chyby!!!
  • hana2

Co vám udělala/i?

Já mám 5angels hrozně ráda a Hana se mi nezdá hrozná.Co vám(tomu kdo říká že je hrozná a tak)udělala?A ten kdo říká že celý 5angels jsou děs a hrůza tak jim určitě závidí!!!!!!!Já je má ráda s ou bezva a akorát jim závidíte že jsou slavný. *3*
  • Re: Jóó!

jo,jakto,kdo tam teda teď místo ní bude?
  • Jóó!

Konečně Hana odchází!
  • Re: hanna

Hanka ale odešla z 5angels!!!!!!!!!!!!!!!jejda nevím co řešíte!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *7*
  • Re: hanna

že prý před tím byla v takové krásné skupině Kids-Dalmateens ?*3*
  • kiki569

hanna

ahoj,
    ja myslim ze hanicka bude v skupince dobra jako dianka dianka sice musela odejit ale hanka bude urcite dobra stejne tak a at si rika kazdej co chce hanka bude take dobra
    tvoje fanynka mtmr *14* *14* *14* *14*
  • Re: všechno jsou lži

to ale jsou všechno lži, jenže to tvoje!!!
  • avrilka-aja

Re: všechno jsou lži

To ti tak někdo veří!
  • všechno jsou lži

Ahoj,Hanču znám OSOBNĚ a ani ona do 5angels nejde.Manažer chtěl podepsat takové nesmysli,že do toho nešla.Z 5angels zbyla jen manažera dceruška a ostatní odcházejí a Hanka tam jen k Nikolce nechce.
    Ten manažer je asi pěknej,tak jak to psali v bulváru-chtěl vyždímat pět holek,ale oni zdrhly.MAJ RECHT
  • avrilka-aja

Nechte toho!

Ahoj!Četla jsem co tady píšete za vulgární věci o Haně.Chápu váš pocit že je Dianka pryč,ale to chcete aby se Dianka trápila že stratila fanoušky.Podívejte se a zamyslete se jak byste chtěli být v 5angels.Haně se její sen splnil a tak jí ho dopřejte!A když někdo napíše že se k 5angels nehodí je to váš osobní názor a to mi nevadí.A pokuď mi někdo napíše jak to myslím.Že i to první je jejich osobní názor máte pravdu,ale zamyslet byste se mohli!
  • hmmm

no to je povedený má narozky ve stejnej den jako já( hmm) ale nevím podle mě se k 5 angels asi moc nehodí
  • Dianka

19.07.2009 - Skupinu 5angels po roce opouští Dianka Kahleová.Byla přijata ke studiu tance na konzervatoři a vystupování a koncertování s 5angels by zřejmě časově nezvládla.Moc jí to mrzí,ale neloučí se,třeba se s ní jednou setkáte na koncertě holek nebo někde jinde.Kamarádkám ze skupiny drží palce a doufá,že Haničku,která ji nahradila,budete mít stejně rádi,jako jste měli rádi ji.Hanka je výborná zpěvačka i tanečnice,takže Dianku určitě dobře zastoupí. Přepis včerejšího hodinového rozhovoru Hany s fandílky najdete na http://www.5angels.cz/forum/?akce=rozhovor
  • Re: Hanča

mně se taky líbí Hanča ale do 5angels se trochu nehodí že jo *5* *3*
  • 5angels

5angels byla dosut nej skupina jakou jsem znala ale ted jak odešla Dianka tak uz není taková jako byla predtím
  • adkamatka

moc se k 5angels nehodí
  • Hanča

No oficiálně je tam myslím od 18.7. ale nejspíše už tam byla pár dní předtím ale nikdo to nevěděl( samosdřejmě že manažer jo ) *1* *1* *1* a jak se vám hanča líbí ?? mě příjde skvělá *3*
  • Re: hanča

od 19.07-09 je hana v 5angels
    *3* *3*
  • Re: Haničkaa

tak už ji tu teda dali *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit