Přejít na výpis diskuzí

Hana Maciuchová

OSOBNOST 18.9.2007 
266 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanička

Hanička je skvělá herečka. Je to skvělá ženská a kdo tu říká že ne, tak je na velikém omylu!!! Rači se koukněte na sebe, to co dokázala Hanička tak to by jste vy nedokázali. Tak nemusíte hned psát onikom, že je špatný a tak... *10* Prostě Hana je skvělá herečka. A vždy jí to seklo... *4*
  • mrzimor

Re: Jste moc dobrá herečka

Bezvadná role v Ulici *1*
  • mrzimor

Pozdrav

Zdravim pani Maciuchovou *3*
  • mrzimor

Re: Jste moc dobrá herečka

Souhlasím.Je to nejlepší česká herečka *1*
  • Re: Je čistý člověk...

Přikláním se k příspěvku paní Dr.Tiché.Lépe bych se asi nevyjádřil...Paní Hanka Maciuchová je skvělá herečka a nezákeřný,čistý člověk.Ještě jednou přeji vše dobré a gratuluji ke všem oceněním.L.Balage. *8*
  • Výborná herečka

Jste velice příjemná osobnost,ráda se na Vás dívám,přeji Vám mnoho dalších úspěchů v osobním životě,ale i profesním.
  • Jste moc dobrá herečka

Dobrý den paní Maciuchová jestli si to budete číst chci vám říct ,že jste moc dobrá herečka moc se mi líbí váše role v ulici jste dobrá.Hodně se mi i líbí role v Krakonošských pohádkách.Nashledanou paní Maciuchová.JSTE NEJLEPŠÍ HEREČKA. *4* *4*
  • skvělá herečka

Milá paní Maciuchová, jste skvělá a šarmantní dáma.Moc se mi líbí vaše role. Nejvíce se mi líbíte v ulici.Také jsem pro vás hlasovala na webových stránkách v Ulici.Přeji vám hodně štěstí v osobním a hereckém životě.Držte se.. *4* *4* *4*
  • Re: Všem doporučuji !!!

s tím mi nezbývá nic jiného, než jen souhlasit, jelikož sem hru viděla asi tak 10x...
  • Všem doporučuji !!!

jít na hru Na konci duhy kde hraje Hana Maciuchová slavnou Judy Garland je to velký umělecký zážitek!!!
  • sms mi vyšla

Milá pani Maciuchová.Jsem nesmírně šťastná,že mi vyšel můj tip.Blahopřeji z celého srdce. rodačka
  • ach ta paměť národa

K profilu osobnosti jistě patří zmínka o letech normalizace - podpis anticharty a Vinohradské divadlo bylo velice angažované pracoviště. Řada lidí díky svým kritickým postojům již nikdy své vystrčení mimo hlavní proud nedohnala a již nikdy se ve svém povolání nemohla stát "TýTý". Nehledě na hmotnou situaci. Úspěch, s ohebným charakterem, s poněkud zvláštní pachutí. Zapomínají a tváří se jako by nic. *9*
  • To bylo supr překvápko

Tak to bylo super !!!Každá změna je velice milá a myslím ,že tato je pro Vás nyní ta nejhezčí!!Blahopřejeme !!! *4*
  • Týtý

Myslím si, že Hana Maciuchová je právě ten člověk, který si takové ocenění jako je TýTý moc zaslouží. Konečně bylo TýTý zajímavé, posílali sme hlasy a při oznámení výsledků kdo je Absolutní vítěz, sem měla na krajíčku.Už jako malá sem jí zbožňovala jako Anče ve večerníčkách. Moc vám gratuluji paní Maciuchová!!!!
  • Blahopřání

Blahopřejeme Hance Maciuchové k triumfu v anketě Tý,tý. Blahopřání ovšem není jen za roli v Ulici, ale za řadu televizních a divadelních postav. Je prostě skvělá.
    Z Olomouce zdraví Jarešovi
  • BLAHOPŘÁNÍ

MILÁ PANÍ HANO, MOC VÁM GRATULUJU K ÚSPĚCHU V TÝTÝ, PŘEJU VÁM MOC TOHLE OCENĚNÍ, JSTE VYNIKAJÍCÍ HEREČKA, VŠECHNY POSTAVY HRAJETE OHROMNĚ PŘESVĚDČIVĚ, JE VIDĚT, ŽE VÁM JDOU PŘÍMO ZE SRDCE. PRO MNE A MYSLÍM, ŽE NEJEN PRO MNE JSTE PROSTĚ J E D N I Č K A !!!PŘEJU VÁM I V DALŠÍCH LETECH HODNĚ PĚKNÝCH A ZAJÍMAVÝCH ROLÍ A HODNĚ ZDRAVÍ A ELÁNU V PRÁCI I OSOBNÍM ŽIVOTĚ. *14* *4*
  • Je čistý člověk...

Paní Hana Maciuchová je skvělá herečka a čistý člověk.Ani bulvár nemá co říci, čím ji pošpinit. Zaslouží si ocenění, kterého se jí dostalo, ale ne všechna blahopřání.Alespoň ne ta, která jsou plná jedu. Je čistý člověk a určitě nesouhlasí s těmi, kteří k blahopřání připojují konfrontační slova na adresu Karla Gotta. Protože je sama velmi pracovitá, určitě oceňuje i jeho pracovitost. Možná ta jedovatá slova pokazila snahu autorů způsobit jí čistou a zaslouženou radost. Je to čistý člověk. Copak to nevidíte ? Dr. Taťána Tichá *4* *4*
  • Moc Vám to přeju, paní Maciuchová

Moc Vám přeju ocenění Vaší práce, jste zcela určitě výborná herečka i výborný člověk. JL
  • Graulace

Milá paní Maciuchová, z celého srdce Vám blahopřeji k ocenění v anketě Tý Tý. Vaše postavy mluví ze srdce. Přeji Vám, hodně zdraví, štětí a úspěchů v osobním i profesním životě.
  • To je dost,že jí také diváci objevili...

Vážená paní Maciuchová,pokud budete číst tyto řádky,velice Vám gratuluji k ocenění v anketě TÝ TÝ.Konečně televizní diváci objevili i Vaše neuvěřitelné schopnosti.Moc Vám gratuluji,věřte,že si to opravdu zasloužíte,jelikož nám divákům přinášíte radost.Pamatuji Vás z Chalupářů,kde už tenkrát jste se mi moc líbila a bezvadná jste i v "Ulici" . No co ještě dodat? Jste JEDNIČKA !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit