Přejít na výpis diskuzí

Hana Maciuchová

OSOBNOST 18.9.2007 
266 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní herečka

Paní Maciuchová exceluje v seriálu Ulice!Skvěle jí ta role sedí *3* Tak jí přeji,ať jí humor a moudrost vydrží do dalších let *3*
  • ...

Paní Maciuchova je stále krásná žena :) ani stáří neodehnalo její krásu :) ...
    • clemi

Re: ...

tak to souhlasím...
  • Olomoucko?

Dobrý den, předem bych chtěla poblahopřát paní Maciuchové k její další krásné ceně.Také by mě zajímalo, jestli paní Maciuchová nemá, nebo někdy v minulosti měla příbuzné v Moravské Hůzové u Štenberka?Asi před 2 roky jsem se dozvěděla, že je asi vzdálená příbuzná rodiny mého muže a to přes její maminku.Bylo by hezké vědět, že máme někoho tak slavného a skvělého v rodině *4*
    • clemi

Re: Olomoucko?

pokusím se to zjistit.. jak budu mít info napíšu na mejl... tohle uveřejňovat nebudu...
  • Převálcovat Gotta je umění

Moc gratuluji k Týtý, převálcovat Gotta je veliké umění. Za ta leta si ty ceny zaslouží!
    • Re: Převálcovat Gotta je umění

Taky myslím. A také gratuluji - jste sympaťanda! :-)
  • PANÍ herečka

Skvělá herečka. *4* *3*
  • Je čistý člověk...

Paní Hana Maciuchová je skvělá herečka a čistý člověk.Ani bulvár nemá co říci, čím ji pošpinit. Zaslouží si ocenění, kterého se jí dostalo, ale ne všechna blahopřání.Alespoň ne ta, která jsou plná jedu. Je čistý člověk a určitě nesouhlasí s těmi, kteří k blahopřání připojují konfrontační slova na adresu Karla Gotta. Protože je sama velmi pracovitá, určitě oceňuje i jeho pracovitost. Možná ta jedovatá slova pokazila snahu autorů způsobit jí čistou a zaslouženou radost. Je to čistý člověk. Copak to nevidíte ? Dr. Taťána Tichá *4* *4*
    • Re: Je čistý člověk...

Přikláním se k příspěvku paní Dr.Tiché.Lépe bych se asi nevyjádřil...Paní Hanka Maciuchová je skvělá herečka a nezákeřný,čistý člověk.Ještě jednou přeji vše dobré a gratuluji ke všem oceněním.L.Balage. *8*
  • BLAHOPŘÁNÍ

MILÁ PANÍ HANO, MOC VÁM GRATULUJU K ÚSPĚCHU V TÝTÝ, PŘEJU VÁM MOC TOHLE OCENĚNÍ, JSTE VYNIKAJÍCÍ HEREČKA, VŠECHNY POSTAVY HRAJETE OHROMNĚ PŘESVĚDČIVĚ, JE VIDĚT, ŽE VÁM JDOU PŘÍMO ZE SRDCE. PRO MNE A MYSLÍM, ŽE NEJEN PRO MNE JSTE PROSTĚ J E D N I Č K A !!!PŘEJU VÁM I V DALŠÍCH LETECH HODNĚ PĚKNÝCH A ZAJÍMAVÝCH ROLÍ A HODNĚ ZDRAVÍ A ELÁNU V PRÁCI I OSOBNÍM ŽIVOTĚ. *14* *4*
  • Výborná herečka s nádherným hlasem

dodnes si jí pamatuji s pohádky o dvou Cecilkách kde hrála dvojroli princezen kterých pak hrála ještě spoustu až do středního věku a vůbec to nevadilo protože dlouho vypadala na dvacet *4*
  • Moc Vám to přeju, paní Maciuchová

Moc Vám přeju ocenění Vaší práce, jste zcela určitě výborná herečka i výborný člověk. JL
  • paní herečka

Jsem úplně zhnusena pomluvami,které se najdou mezi příspěvky a na druhou stranu ráda,že je tady též názor někoho,kdo zná H.Maciuchovou osobně.Já sama ji znám už přes 30let-dost dlouhá doba na to poznat jaký člověk je.Podotýkám,že nejsem z branže, a že jsem ji jednou po představení Cara Fjodora zkrátka oslovila.Kdyby byla nafoukaná,vůbec by se se mnou nebavila.No a místo toho se mezi námi vyvinulo přátelství,dnes za ní chodí i moje dospělé děti.a za celých těch 30let jsem nezažila,že by na někoho byla odměřená nebo vyvýšená,právě naopak.V jakékoliv situaci se chová velice kultivovaně asi na rozdíl od pomlouvačů. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit