Přejít na výpis diskuzí

Hana Maciuchová

OSOBNOST 18.9.2007 
266 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jěště dodatek

Možná považujete někoho za odměřeného kvůli tomu,že má osobní problémy.Také jsem to u paní Maciuchové zažila,ale na to má přece právo každý.Bylo to pro ni velice těžké období před 15 lety,kdy těžce onemocněl její životní partner a na konec odešel a to než se s tím vyrovnala trvalo opravdu dlouho.Jak by bylo Vám? Tohle ale určitě nemyslíte.Mám pro Vás tři pomlouvače radu - nejdříve ji poznejte osobně, a až tak učiníte,pak pomlouvejte.Chce to jen nebát se oslovit!Ve Vašem snažení Vám budu držet palce a doufám,že dáte vědět,jak jste uspěli *7* *7* *7*
    • Re: jěště dodatek

musím s tebou upe souhlasit protože jinak to s nimi nejde...nemůžu si pomoci, ale ty osoby, které někoho neznaj a pomlouvaj nechápu...pak takhle vznikaj ty nejhnusnější drby co můžou existovat...
  • Hana Maciuchová

Dávám Vám všem za pravdu, paní Maciuchová je nejen výborná herečka a dobrá duše,ale i v soukromí výborný a vyjímečný člověk,zkrátka v dnešní době takové sluníčko *4* *4* *4*
    • Re: Hana Maciuchová

JÁ VÁM MOC DĚKUJI, ZA VÁŠ PŘÍSPĚVEK A ZTOTOŽŇUJI JE S VÁMI, ŽE PANÍ HANA MACIUCHOVÁ JE VYJÍMAČNÝ ČLOVĚK *14* *14* .
  • paní herečka

Nejen výborná herečka ale i dobrá duše!!! *4*
    • Re: paní herečka

Dávám Vám naprosto zapravdu. Je skvělá.
  • Gratulace

Milá paní Hano Maciuchová moc Vám gratuluji k medaili kterou jste obdžela 28.října při příležitosti olav 92 let od založení československa.Tu medaili jste si dopravdy zasloužila.Jste velmi výborná naše česká herečka.A dále Vám přeji hodně úspěchů.
    • Re: Gratulace

Ke gratulaci se připojuji a ze srdce ocenění přeji *14*
  • PJ

K O N E Č N Ě ě ě ě ě ě ě ě ě ě
    Paní HANO: s úctou !!!!!
  • Graulace

Milá paní Maciuchová, z celého srdce Vám blahopřeji k ocenění v anketě Tý Tý. Vaše postavy mluví ze srdce. Přeji Vám, hodně zdraví, štětí a úspěchů v osobním i profesním životě.
  • skvělá herečka

Milá paní Maciuchová, jste skvělá a šarmantní dáma.Moc se mi líbí vaše role. Nejvíce se mi líbíte v ulici.Také jsem pro vás hlasovala na webových stránkách v Ulici.Přeji vám hodně štěstí v osobním a hereckém životě.Držte se.. *4* *4* *4*
  • Rytmus života

Odsuzuji článek v tomto bulváru"Ožebračila přítele".Velice si Vás vážím a přestávám tento časopis kupovat,alespoň takto vyjadřuji vám podporu.
    • clemi

Re: Rytmus života

Evi souhlasím... protože když sem si to přečetla, tak sem chcípala opět smíchy nad hovadinama co napsali
  • poděkování

Gratuluji k velké a úžasné ceně.Moc jsem
    to paní Hance Maciuchové přála. Ke všem
    rolím ,ale hlavně roli MIRIAM v Ulici.
    moc děkuji. Skvělé. *4* *4* *4*
  • MACURA

*4* *4* užasna dama egtni uspech zlate sove miram *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit