-
Re: Re: Re: Re: Re: Dárek z notebooku
Z kazety se to dá překonvertovat do MP3 :) případně pomůže internet, většina věcí se dá dohledat a stáhnout..
Mimochodem tento týden Český Rozhlas vysílá v cyklu životopisy ten Grety Garbo, v podání paní Maciuchové, doporučuji všem! -
Re: ...
tak to souhlasím... -
...
Paní Maciuchova je stále krásná žena :) ani stáří neodehnalo její krásu :) ... -
Re: Olomoucko?
pokusím se to zjistit.. jak budu mít info napíšu na mejl... tohle uveřejňovat nebudu... -
Olomoucko?
Dobrý den, předem bych chtěla poblahopřát paní Maciuchové k její další krásné ceně.Také by mě zajímalo, jestli paní Maciuchová nemá, nebo někdy v minulosti měla příbuzné v Moravské Hůzové u Štenberka?Asi před 2 roky jsem se dozvěděla, že je asi vzdálená příbuzná rodiny mého muže a to přes její maminku.Bylo by hezké vědět, že máme někoho tak slavného a skvělého v rodině *4* -
Re: Zvědavá
Gratuluji paní Maciuchové k získání ceny ANNO-byla to radost ji opět vidět s cenou:-) a odpovídám na dotaz: paní Maciuchová žila přes 20 let s hercem panem Jiřím Adamírou,děti ze zdravotních důvodů mít nemohla,nyní žije sama obkopena přáteli,kteří povětšinou nejsou z branže.Doporučuji rozhovor v Instinktu z letošního února( číslo bohužel nevím) tam je krásný rozhovor s ní,kde se dozvíte víc. -
Zvědavá
Dobrý den, nikdy jsem neslyšela nic o soukromí paní Maciuchové, což je asi záměr. Přesto by mě zajímalo, jestli je třeba vdaná a zda má děti. Samozřejmě nic konkrétního, něco ve stylu - p. Maciuchová je vdaná, má tři dcery, dva syny a jedno vnouče *4* . Jinak přeju zdraví, pracovní úspěchy a spokojený život. -
Re: Re: Macuichová
nic se neděje.. cenu Týtý též přeji... -
Re: Macuichová
Omlouvám se ale uvědomila jsem si,že jsem to napsala špatně,místo k ceně ANNO tak jsem napsla TýTý.Takže se omlouvám a gratuluji k ceně ANNO ale cenu v TýTý Vám přeji také *4* -
Re: Macuichová
Paní Maciuchové se nedivím, že na nějakou dobu přerušuje natáčení, při její pracovní vytíženosti... A všechny gratulace osobně ve čtvrtek vyřídím... -
Macuichová
Paní Macuichová gratuluji Vám k ceně TYTY a taky nás velmi mrzí,že chcete z ze seriálu Ulice odejít.Je to veliká škoda ale v každém případě Vám přejeme pevné zdraví do dalších zajímavých rolí. *4* -
TýTý 2009
tak a máme tady další diváckou anktetu. tentokrát TýTý 2009. hlasovat můžete i na internetu http://www.tyty.cz/aktuality/clanek /45/ -
Re: Re: Re: Re: Dárek z notebooku
já to mám také doma na MC ale nikde se mi to nepovedlo najít v podobě mp3 aj. -
Re: Re: Re: Dárek z notebooku
Perfektní je také Snídaně u Tiffanyho, rovněž v podání paní Maciuchové a pana Adamíry. Lze-li někde stáhnout, nevím, mám pouze na MC. -
ANNO 2009
informace pro všechny, začalo hlasování na ANNO 2009 na http://tv.nova.cz/rubrika/projekty/ anno2009/ takže hlasujte jak přes internet tak SMS pro naší milovanou Hanu Maciuchovou -
Re: Re: Re: Dárek z notebooku
není zač. jsem ráda, že jsem vám pomohla.. a děkuji.. vše je zatím jen v přípravách, ale po zkouškovém a po vyřešení jejího času se do toho vážně dáme... už se těším na spolupráci -
Re: Re: Dárek z notebooku
Zdravím Vás a zároven děkuji za reakci i tipy jak se orientovat při hledání titulů-audioknih(na CD nebo mp3)s pomocí techniky.V jedné nabídce jsem už objevil Grahama Greena a CD Lidský faktor.U ostatních her, zvlášt při možnosti jejich stažení a vypálení mě čeká holč nejedno překvapení.Naštěstí jsem od Vás zase nasměrován.At se Vám Vaše práce daří.Mirek -
další info k fanklubu
Dnes se mi ozvala Hana Maciuchová ohledně fanklubu. Cituji její SMS: "Haničko, stíhám 3 věci najednou. Aby mě netrefil šlak, fanklub musím ještě odsunout."
Takže si ještě nějakou chvilku počkáme... -
Re: Dárek z notebooku
Pane Kubec, nechci mluvit za pani Maciuchovou, ale jelikož s ní jsem ve styku, tak vím, že často namlouvá různé hry do rozhlasu apod. Např. Kristýnčina pavučina je od ní skvělá a spousty jiných zajímavých knížek a her. Ale většina z nich je, co já vím na MC. Nevím jak je to s CD. Ale když si do počítače stáhnete dobrý program, hry z českého rozhlasu si budete moci na CD vypálit. -
Dárek z notebooku
*8* Vážená paní Maciuchová,protože jsem až letos k padesátinám dostal od Ježíška pod stromeček dárek v podobě notebooku,můžu rychlostí dvou úderů za minutu *9* také přispět psaným slovem na Váš portál.Ulici sleduji už jenom z toho důvodu že jsem kdysi v místech
, kde dnes stojí kulisy,začínal po vyučení v roce 77 v přílehlé budově TOSu.Vás je ale lepší zažít v divadle.Stále sonduji jesli nenatočíte nějaké cédéčko,aby si člověk mohl vychutnat cestou metrem do práce nejen vlídné slovo,ale tady máte malinkou mezeru. *13* .Hodně zdraví přeje Mirek *4*