Přejít na výpis diskuzí

Hana Maciuchová

OSOBNOST 18.9.2007 
266 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní herečka

Paní Maciuchová exceluje v seriálu Ulice!Skvěle jí ta role sedí *3* Tak jí přeji,ať jí humor a moudrost vydrží do dalších let *3*
  • MACURA

*4* *4* užasna dama egtni uspech zlate sove miram *3*
  • paní herečka

Vy chytří Karlové,Evy a ostatní pomlouvači,velice by mě zajímalo jak se asi chováte Vy? Nejste náhodou sami namyšleni,že je ve Vás tolik zášti, že dokážete skvělou ženu tak hnusně pomlouvat? *13* Ještě mě také mrzí,že jako paní Jarka nemám více peněz.Bývala bych H.Maciuchové do Týtý poslala hlasů více.Velice bych jí za ta léta skvělého herectví nějakou cenu přála,přestože má už za recitaci Poďebradskou růži a Neviditelného herce za rozhlas.Určitě tedy umí a ráda bych věděla co umíte Vy kromě toho pomlouvání. *7*
  • MACURA

*3* važnma pani machova *14*
    užasna viborna *14* chebse svami setkat osbne *4* marek
  • OSOBNOST

PROBÍHÁ DALŠÍ ANKETA O NEJOBLÍBENĚJŠÍ OSOBNOST, V ANKETĚ TÝTÝ, JSEM PRO PANÍ MACIUCHOVOU HLASOVALA, TEĎ JE MI LÍTO, ŽE NEMÁM VÍCE PENĚZ, ABYCH V ANKETĚ ANNO POSLALA PANÍ HANIČCE VÍCE HLASŮ. URČITĚ BY SI ZASLOUŽILA VYHRÁT. JE VYNIKAJÍCÍ JAK V DRAMATICKÝCH ROLÍCH TAK I V KOMEDIÁLNÍCH. NEUMÍM SE VYJADŘOVAT V DIVADELNÍM ŽARGÓNU, ALE JEJÍ HERECTVÍ MNĚ VELMI OSLOVUJE *14* . TEĎ SE MI MOC LÍBÍ V SERIÁLU ULICE V ROLI PROFESORKY HEJLOVÉ, ABYCH ŘEKLA PRAVDU, REIÁLY MOC NEMUSÍM, ALE NA TENHLE SE DÍVÁM UŽ KVŮLI NÍ. *14* *14* *14*
  • jěště dodatek

Možná považujete někoho za odměřeného kvůli tomu,že má osobní problémy.Také jsem to u paní Maciuchové zažila,ale na to má přece právo každý.Bylo to pro ni velice těžké období před 15 lety,kdy těžce onemocněl její životní partner a na konec odešel a to než se s tím vyrovnala trvalo opravdu dlouho.Jak by bylo Vám? Tohle ale určitě nemyslíte.Mám pro Vás tři pomlouvače radu - nejdříve ji poznejte osobně, a až tak učiníte,pak pomlouvejte.Chce to jen nebát se oslovit!Ve Vašem snažení Vám budu držet palce a doufám,že dáte vědět,jak jste uspěli *7* *7* *7*
    • Re: jěště dodatek

musím s tebou upe souhlasit protože jinak to s nimi nejde...nemůžu si pomoci, ale ty osoby, které někoho neznaj a pomlouvaj nechápu...pak takhle vznikaj ty nejhnusnější drby co můžou existovat...
  • paní herečka

Jsem úplně zhnusena pomluvami,které se najdou mezi příspěvky a na druhou stranu ráda,že je tady též názor někoho,kdo zná H.Maciuchovou osobně.Já sama ji znám už přes 30let-dost dlouhá doba na to poznat jaký člověk je.Podotýkám,že nejsem z branže, a že jsem ji jednou po představení Cara Fjodora zkrátka oslovila.Kdyby byla nafoukaná,vůbec by se se mnou nebavila.No a místo toho se mezi námi vyvinulo přátelství,dnes za ní chodí i moje dospělé děti.a za celých těch 30let jsem nezažila,že by na někoho byla odměřená nebo vyvýšená,právě naopak.V jakékoliv situaci se chová velice kultivovaně asi na rozdíl od pomlouvačů. *9*
  • Výborná herečka s nádherným hlasem

dodnes si jí pamatuji s pohádky o dvou Cecilkách kde hrála dvojroli princezen kterých pak hrála ještě spoustu až do středního věku a vůbec to nevadilo protože dlouho vypadala na dvacet *4*
  • Hana Maciuchová

Dávám Vám všem za pravdu, paní Maciuchová je nejen výborná herečka a dobrá duše,ale i v soukromí výborný a vyjímečný člověk,zkrátka v dnešní době takové sluníčko *4* *4* *4*
    • Re: Hana Maciuchová

JÁ VÁM MOC DĚKUJI, ZA VÁŠ PŘÍSPĚVEK A ZTOTOŽŇUJI JE S VÁMI, ŽE PANÍ HANA MACIUCHOVÁ JE VYJÍMAČNÝ ČLOVĚK *14* *14* .
  • paní herečka

Nejen výborná herečka ale i dobrá duše!!! *4*
    • Re: paní herečka

Dávám Vám naprosto zapravdu. Je skvělá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit