-
Re: Re: hanička
no a co, že je z vesnice já bydlím 7 km od Zadního Zhořce....a na vesnici jsou taky pěkný holky a mají takový krásný kouzlo v duši a jak městský fiflenky, který ani neví jak vypadá kachna... -
NEJ na Miss 2009
Jelikoz jsem byl nedilnou soucasti Afterparty na letosni ceske Miss, tak musim konstatovat s cistym svedomim, ze to nejhezci a nejkouzelnejsi stvoreni byla prave Hanka Svobodova!! Moje oceneni ziskala svym usmevem, saty a rytmem v tele pri tanci... Me hodnoceni se muze brat svedomite, neb jsem v zivote nebyl na strankach jako tahle, coz je dukazem, ze me skutecne Hanka zaujala... *3* -
techtle...
dobrý večer slečno...jak se Vám tancovalo včera večer v Techtle...jsme se ani nestihli představit, když jsem Vám pomáhal dolu z toho tanečního placu...:-)) *3* -
Re: Re: hodnocení Miss 2008
Musím jen souhlasit..Hanka je opravdu obyčejná,normální holka,která ničím nevyniká a není ničím vyjímečná!!! *16* Takových jako je ona,je stovky..jen prostě měla hold štěstí,no.. *7* -
Tuctovka
Ted urazím všechny skalní fanošky Hanky Svobodové, ale musím říct, že Hanka je opravdu tuctová *15* *15* *15* -
Re: nenene
Souhlasím s Izzy *1* *15* -
Re: hodnocení Miss 2008
Hanka je obyčejná *9* -
Re: hanička
Krásná?já znám mnohem hezčí holky!!proti Tatianě Kuchařové nebo Alence šeredová je to obyčejná holka z vesnice *5* -
nenene
Hanka je sice hezká, ale pro modeling naprosto nepoužitelnáV televizi a na fotkách vypadá bohužel mnohem hůř, než ve skutečnosti *15* *13* -
hanička
Musím říct že Hanka měla vyhrát miss je strašně moc krásná a milá fajn holka.Strašně se mě líbí je krásná *4* -
hodnocení Miss 2008
Poněvadž jsem zatím téměř celý život (je mi 24 let) prožil na Vysočině, fandil jsem v soutěži Hance Svobodové. I když nevyhrála, druhé místo je také velkým úspěchem. Snad se ji bude dařit i nadále... *4*