-
Hansiho stránky
jsem moc rada ze vás moje stránečky potešili a doufám že když na nich budete ze navštívíte i některou z Knih návštěv *4* a pokud by někdo měl nějaké další info o Hansim a chtěl přispět tak mi dejte vědět na e-mnail nebo do knihy návštěv *3* a já ho co nejdřív přidám *4* www.hinterseerhansi.estranky.cz -
Hansi
Je prima,že jsem objevila Hansiho stránky v češtině, díky za ně, myslela jsem si, že ho obdivuji v Čechách sama/kromě těch tisíců fanynek,které vidím na jeho koncertech/, je, s jeho písničami, milým pohlazením na duši a jeho filmové role jsou také ke koukání...spíše ale pro moji věkovou kategorii/5O/, mám i v kalendáři termíny jeho koncertů a hned zítra večer na ZDF bude vystupovat v pořadu Carmen Nebel, už se těším a pak je i celý týden hezčí, protože z Hansiho úsměvu vyzařuje cosi co musí rozehnat chmury každého škarohlída. A že jich ještě kolem nás je. Zdravím všechny pohodáře...Zdena *3* -
To čumím
Ty jo fakt kokuám myslela jsem ře je herec hraje totiž v několika filmech teď přesně nevím názy,ale hraje tam lyžaře-teda nehraje on je.Ale třeba ten film budete někdo znát.Zachraňuje tatek svého otce a proto se znovu vydá na svh,i když před několika lety skončil tak novu skusí štěstí a závod vyhraje.Získá peníze a zachrá ní statek.Jsou toho dva díly-ten druhý volné pokračování a teď jsem si vzpoměla jmenu je se jeden z nich TAM KDE BYDLÍ LÁSKA a druhý nevím,ale nejspíš to bude něco podobného.Je u toho i hezká písnička a teď přemýšlím že je možné,že ji spíval on.Vybvuju si stoho jen chabě melodii.Tak jestli víte víc než já tak mi napište sem nebo na mail.Díky *14* *14* *3* *4* *1* -
Hansi
vytvořila jsem Hansiho internet. stránky v češtine tak jestli budete chtít tak se můžete podívat www.hinterseerhansi.estranky.cz *4* -
hansi
iveto je dobre že jsi udelela stranku o tomto zpěvakovi u nas jen zna jen velmi malo lidí ale ti co ho znaji ho maji radi mam jeho da se říct všechny cd jsoutopísničky pro potěšeni když tomu někdo rozumi a nebo pro srdícko když jen poslouchaš hudbu byla jsem na jeho koncertu v mnichove byl to zažitek přejme mu ještě hodně hezkych písniček zdravim jana -
Hansi
Omlouvám se, Hansi má jen dvě dcery z druhého manželství a to Jessicu 19 let a Lauru 17 let. Děkuji -
Hansi
Hansi Hinterseer, se narodil 2.února 1954 v Kitzbühlu v Tyrolsku. Záliby: lyžování,golf,fotbal, tenis a malování. Má rád pastelové barvy a hlavně červenou. Oblíbené jídlo : špagety Carbonara a medový perník, Oblíbená kniha : Malý princ Oblíbený film : Stará Hollywoodská romance Muzika : všechnu Oblíbené místo : domovinu a moře Oblíbená rostlina : oleandr a alpskou protěž -
Hansi
Zjistila jsem , že můj první příspěvek nedošel, tak to tedy napravím. Hansi je v Rakousku známý sportovec ve sjezdu na lyžích , v mládí stanul i na stupních vítězů. Dnes je tento padesátník / který na to opravdu nevypadá / znám jako zpěvák.V jeho písních se objevuje láska k ženám, ale i k neutuchající lásce k rodné vlasti , hlavně k horám a lesům . / Moje oblíbené písně: Wenn ich träume Eine Nacht in deinen Armen Wenn ich an meine Heimat denke Du bist meine grosse Liebe -
Hansi
Ještě k Hansimu, je podruhé ženatý s paní Romanou a mají dvě dcery, rovněž z prvního manželství má dceru. Samozřejmě má i svůj Fan Club a to v Rakousku, Německu i Holandsku. Adresa na STADL POST / časopis / STADLPOST Postfach 170, Mödling Austria 2340 www.stadlpost.at