-
hansi
Volám sa silvia, som z bratislavy, od roku 1996 je hansi mojim liebling spevákom. chcem doplniť jeho životopis, ktorý poznám z publikácií. hansi bol od 14 rokov v národnom rakúskom teame lyžiarov, dodnes jeho jeden rekord neprekonal nik zo súčastných lyžiarov. mal veľmi nešťastnú karieru, lebo pred OH v roku 1976 si veľmi ťažko zranil rameno a v insbrucku nemohol nastúpiť. v roku 1981-82 bol profi majstrom sveta v slalome, dva roky pôsobil v usa. neviem, nejako mi uniklo jeho prvé manželstvo, od roku 1986 je ženatý s fotomodelkou romanou,majú dve dcery jessicu a lauru, laura hrá spolu s ním v heimat filmoch da won... už 7 dielou jeho neter sonu pod umeleckým menom laura ferari.teraz som práve preložila 2 články z freizeit revue a aktuell, kde jeho mama jozefína, ktorú nevidel 50 rokov píše o okolnostiach, pre ktoré musela hansiho opustiť. jeho matka robila pomocnicu v ich krčme v kitz., keď sa hansi narodil, otehotnela znovu a ako chudobná slúžka musela vlastne opustiť kitz. narodila sa jej dcéra christl, z ktorou teraz žije vo viedni. hansi nevidel mamu 50 rokov a svoju sestru ešte nikdy. hansiho si adoptovala teta moidy. jeho matka sa momentalne snaží o kontakt s hansim, ktorý on odmieta. jeho a christl otec ernst hinterseer bol olymp. víťazom v slalome v roku 1960 v squaw walley. hansi tento rok rozviazal zmluvu s jack whitom, lebo jeho firma bola v podozrení z korupcie. momentálne prekladám aj tieto články.kupujem časopis musikanten stadl post, kde hansi prispieva. 4 mája som bola na hansiho koncerte vo viedni, bol úžasný, hansi je perfektný showman. založiť fan club je dosť ťažké, lebo musí mať predpísaný počet členov a musí sa registrovať v centrále vo viedni, je povinné ovládať nemecký jazyk. to je zatiaľ všetko. ahojte silvia -
-
Re: hansi
Ahoj Silvia!
Som veľmi rada,že som našla Tvoj článok o Hansim,lebo tiež som jeho veľkou faninkou od r.2005.Nevedela som o ňom doslova nič,akurát že krásne spieva.Vďaka Tvojmu textu som sa dosť dozvedela.A keď mám byť úprimná,tak Ti aj trochu závidím,že si mohla byť na jeho koncerte.Ďakujem ešte raz za článok,ktorý ma obohatil o jeho existencii. Božena. -
Re: hansi
Silvia , díky moc za informace o Hansim, je to prima se něco nového dozvědět o našem společném " miláčkovi "... jeho vystoupení mě nabíjejí energií i přes televizní obrazovku, takže Ti úplně závidím Tvé zážitky " naživo " z koncertu ve Vídni.. ale snad se mi také někdy poštěstí tenhle zážitek.. díky a ze Šumavy zdraví Zdenča *3*
-
-
Hansi.
Hansiho CD se i tady v Brně koupit nedají,neviděl jsem ve všech 8 nebo kolika supermarketech ani jedno.Z Brna je to nejblíž do Laa,tam na náměstí je(a mnohé jiné) dostanete v prodejně Libro.Ostatně,písničy jdou stáhnout do PC z cédéčka a to celé se dá poslat. -
-
Re: Hansi.
CD Hansička se dá koupit v internetovém obchodě na www.audio3.cz
Je to v Brně a mají tam Honzíkovi CD, DVD.
Vyberete si a do 14 dnů Vám vše objednané dojde do domu. Dobrá firma, já jsem jejím zákazníkem 3 roky a jsem moc spokojená. -
-
Re: Re: Hansi.
Slávko, díky moc za informaci a radu... jdu to hned zkusit vyhledat.. díky Zdenča *3*
-
-
-
RE. HANSI
peter, vydím že sa chistáš do wiedne na koncert , a lýstky už máš zabezpečené ked ano tak odkial. my bysme tiež išly ale nevýme kde sadajú kúpit lýstky . Ja som tiež zo slovenska tak nám porad . Díky dopredu ,,jozef *3* -
-
Re: RE. HANSI
jozef ano,chystáme sa do viedne na jeho koncert.Lístky už mám zakúpené mesiac lebo sa rýchle míňajú.vstupenky sa dajú kúpiť v Blave v predajni Svet knihy na Obchodnej ulici,tam má svoj stánok firma Eventin a tam si ich kúpiš.Ale včera už bolo k mání iba posledných 470 vstupeniek z desať tisíc,tak ak budeš mať šťastie ešte ich zoženieš.Dá sa im aj zavolať , tel.č. majú na svojej stránke www.eventim.sk .Mrzí ma,že som tu na nete nebol skôr :-(
-
-
Hansi
Kto ide na koncert Hansiho 4.mája do Viedne???? My už sa veľmi tešíme... *3* -
Hansi
Vzdyt je to uplna hruza, zpivat neumi, to pomale odrikavani do rytmu mi zpusobuje pupinky, ten jeho usmev jako reklama na zubni pastu, nalakovane a slepne vlasy, brrrrr...... -
-
Re: Hansi
kdyz neni tvoje krevni skupina Jarmilo,tak ho nech byt a starej se o sebe,na rozdil od tebe,Hansi by se nesnizil k tomu nekoho pomlouvat,tak proc to delas ty,ukazujes jen jak si hloupa -
kdyz neni tvoje krevni skupina,tak ho nech byt a starej se o sebe,na rozdil od tebe,Hansi by se nesnizil k tomu nekoho pomlouvat,tak proc to delas ty,ukazujes jen jak si hloupa -
jarka,jarka to ste priletel z marsu ,tolik lydí ho miluje že on vúbec nepotrebuje abyste aj vy ho myjovala ,ved je na svete tolyk speváku tak jsi vyberte sních anechte hansiho pre tých ktorý ho mají radi . brrrrrr -
Milá Jarko, stačí jen přepnout na jiný program , aby Ti nemusely ty pupínky naskákat.. zdravím Zdenča *1*
-
-
R..hansi
Mylá, zdenča nezlob se že moje E-miel-i nedostávaš ,Tvoje E- miel jsem dostal všetký.Nmože dostat syn místo mne lebo má jiné E-miel. Tvé fotky jsem nedostal.Na tie fotky čo som Ti poslal, na tie fotky kde je aj pes , tam syn zmanželkou a tri deti.a tych 27 to je focený u nás obyvačke.tam jsou dve céry 4 vnuci ja jsem červenej teplákovej bluze, manželka tam nese na tácke kávu.bolo by dobré predsa vyskušat skajp ,alebo aj tam sa dá písat, napíšeš dva tri vety a hned dat odpoved, co ty na to.Doufám že sem na hansihom stránku pdíváš .ešte Ta prosím omluv my že to posýlání E-mielov umne nefunguje dobre.Zatial všetko Ty mi kludne píš jak doted mimo fotiek som dostal všechno od Tebe. zatím ahoj píš.jozef *3* *13* -
-
Re: R..hansi
Ahoj, poslala jsem ti mejla, takže uvidíme a fotky zkusím zítra s Petrou. poslat znovu.. asi se někde přerušilo vedení, ha, ha, ha.... ve vesmíru se asi udělal uzel na vedení , zítra se to sned zlepší.. zdravím Zdenča *3*
-
-
RE. Hansi
Zdenca, neviem jak je mozne ze nam tye dopisy cez tu hranicu ktoru teraz zrusili nprechadza tak ako si to prajeme. ja som dostal odtebe try dopisy. Ja som Ti poslal 5 dopisov. Uz aj sem na hansiho stranku som ani neviem kolko , niekdy to psani na hansiho stranke sa schova nigde dopostriedku stranky tak ze treba hladat podla datumu.inac som nasiel tveho jozefa. ja si mislim ze na ,,skajp tam sa da rozpravat nazivo. Ja mam mikrofon ked sa spojime tak to bude lepsie ako pisat. Deti tvoje urcite budu vedet jak ma registrovat. ja TEBE uz mam registrovany . Jozefovy som dal Tvuj E-MIEL .jEHO E-miel, jozohlavaty-zavync-
orangemail.sk ..ahoj . jozef -
RE. Hansi
Zdenca, zdravym Ta prestav si ze vsobotu 12 - ho hansi nevystupil na ,,krone der volksmuzik,, nakonci programu moderator povedal volaco, bolo by dobre vedet preco nvystupil. Zdenca odoslalsom Ti 5 E-MIEL a neviem ze ci Si dostala lebo nie. zdravym Ta jozef *3* *13* -
-
Re: RE. Hansi
Hansi nevystúpil na Krone..., preto lebo mal problémy so zubami a bol celý opuchnutý. Čítala som to v Musikante stadl post- to je časopis o spevákoch
Silvia -
pac bol nemocny,povedali -
Ahoj, Jozefe, po česky Pepíku...stále čekám od tebe mejl, ale nemám v poště NIC , teď jsem právě sedla k počítači, ale nic tam na adrese zdencahodanova@seznam.cz stále nic... jen tady na Hansiho stránkách.....v sobotu říkal moderátor, že je Hansi nemocný, proto tam nwebyl, ale zítra vychází CD z tohoto pořadu a byl tam na něm na obalu i nafocený, takže tam budou určitě i jeho písničky.. já teď poslouchám jeho 3 CD, " co mi přinesl Ježíšek k Vánocům " dostala jsen je od syna, ten je zase sehnal od nějakého kamaráda v Praze... to byl pro mě nejmilejší dárek... dnes jsem při poslouchání vydržela přes dvě hodiny žehlit, protože se mi toho spoustu nakupilo... ale s Hansim mi to šlo dobře od ruky.. takže pokus se ty mejlíky znovu přeposlat a snad si už konečně najdou tu mojí správnou schránku.... před chvílí jsem ti odeslala humorný mejlík na zjištění inteligence, tak zkus odpovědět do toho okénka dole pod mejlem a jen odeslat, možná že děláš někde chybu v adrese... zdravím z Klatov Zdenča... *4*
-
-
RE Hansi
Zdenca, poslal som Ti psani doufam ze Si dostala. Ja som dostal Tvuj dve posledne. DEj mi to vedet ahoj jozef. -
Hansi
Zdenca ,ja som zo sturova 50 km-ov do novych zamkov dost casto jazdim zamkov,a od novych zamkov uz len par kilometrov do te dedinky. Ked my npises prsnu adresu tak sa nato pozrieme. ztial to je vsetko prajem Ti a sve rodine stastne a vesele vianoce. Cakam na adresu. jozef *3* *4* -
-
Josefe, zdravím tě z Klatov, psala jsem ti před deseti dny dlouhý emajl, kde jsem ti všecko vypisovala , tak nevím, zdali ti to došlo... máš to na té adrese herengjozsef@citromail.hu , pokud ti to nedošlo, dej vědět a já ti vypíšu, raději znovu na email, než sem...zdraví Zdenča a přeji celé rodině moc hezké svátky, zdraví a pohodo v novém roce a moc děkuji za tvoji snahu a starost ... Zdena *4* -
-
Re: Re: Hansi
Jsem z Brna a mám hrozně rád tento typ muziky.Prosím nevíte,kde by šlo v ČR koupit taková CD?A nebo někde na internetu,kde budou s Váma komunikovat česky?Děkuju za tipy.prosím na email.Díky. -
ZDENKA, PSANI JE NA DRUHEJ STRNE. *4* -
Zdenka, moc Te prosim nehnevaj sa namne, videl svojej schranke ze mam postu ale neviem preco nmohol som sa ktomu dostat. Teraz uz to bude fungovt preto ze som si nechal poslat psani od syna aje to v poriadku. Vies, syn vola tiez jozef tak moje meno bolo pisany po mdarsky. Teraz je to prepisany, vsetko zostalo akurat meno som si prepisal. DAKUJEM zapochopenie ,vsetko majlepsi Ti prajem acakam na odpoved. Jozef *4*
-
-